Şimdi Ara

X96 Max Kullanıcılar Kulubü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
19
Favori
40.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çözümü Netflix silip Netflix in websitesinden android için olan sürümü indirip tekrar kurdum açılıyor ama önceden seyrettiğim dizilerin devam bölümlerini seyredemiyorum hata 0013 kodu veriyor onada çözümü indiriyorum öyle seyredebiliyorum şimdilik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • supreius S kullanıcısına yanıt
    X96 MAX+ 4/64 cihaz aldım. Satıcı ısrarla DDR4 demişti. DDR3 mü, yoksa DDR4 mü anlamıyorum. Aşağıdaki veriye göre nedir?

X96 Max Kullanıcılar Kulubü
  • slm arkadaşlar x96 air ile aranıza katıldım. cihazın bazı sorunları var sanırım. ust notification bari alt yön tuşları yok. ram temizleme ve ram bilgisini bulamadım. buna rom aticam galiba. ama hangi rom acaba. birde benim 6 yıllık MK809II kablolu faremi görürken buna takınca görmedi. biraz modifiye sart galiba. ne gibi uygulama oyun önerirsiniz.

• x96 air cihazıma twrp den yuklenebilen guzel bır rom buldum. telefon gibi üst bildirim ve alt navigasyon tuşları olan fakat cihazıma twrp yi yukleyemedım. pc den img dosyasını ve romu sd karta atıyorum olmuyor. nette detaylı anlatım bulamadım. Mert Temizer in videosu var oda vietnamlı arkadaşın videosuna yazılı anlatmış ama anlamadım. pc den Amlogic_USB_Burning_Tool ile 3-4 rom kurdum begenmedim atv romlara benziyor. yardımcı olursanız sevinirim.

• ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt
    Navigation Bar kullanabilirsiniz.

play.google.com
    Navigation Bar (Back, Home, Recent Button) - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.nav.bar

• hakan_gokturk kullanıcısına yanıt
    tabi oda secenekler arasında fakat sevmiyorum o şekilde
  • maalesefki türkçe olarak tv box lara twrp kurulumunun anlatımı yok .
  • yokmu twrp yı kurmama yardımcı olacak bılen bır hayırsever forumdaşım
  • bende x96 max plus aldım. twrp yüklemek istedim . twrp3,2,2 yi atmışlar xmax air için. onu yükledim ve cihazdaki root gitti. şimdi root nasıl geri getireceğim yapamadım bir türlü. sıfırladım yine root yok. yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyz

x96 air cihazıma twrp den yuklenebilen guzel bır rom buldum. telefon gibi üst bildirim ve alt navigasyon tuşları olan fakat cihazıma twrp yi yukleyemedım. pc den img dosyasını ve romu sd karta atıyorum olmuyor. nette detaylı anlatım bulamadım. Mert Temizer in videosu var oda vietnamlı arkadaşın videosuna yazılı anlatmış ama anlamadım. pc den Amlogic_USB_Burning_Tool ile 3-4 rom kurdum begenmedim atv romlara benziyor. yardımcı olursanız sevinirim.
    Aslında bende cihazın üzerindeki romu sevmiyorum. Ama yeni rom atmayada cesaret edemiyorum çünkü bundan önceki bir cihazım rom atarken brick oldu. O yüzden dikkatli olmak gerek
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    x96 max + 4/64 cihaza birkaç defa rom atmaya çalıştım, her defasında başarısız oldum. sanırım uygun rom u bulamadım. usb ve amlogic burnig tool programını kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supreius

x96 max + 4/64 cihaza birkaç defa rom atmaya çalıştım, her defasında başarısız oldum. sanırım uygun rom u bulamadım. usb ve amlogic burnig tool programını kullandım.
    Cihazın aslında güya otomatik güncellemesi var ben yanlış anlamadıysam ama ne zaman baksan sistem güncel diyor. Acaba onlar iş olsun diyemi konuyor yoksa biz mi bilmiyoruz
    ben bu linkteki atv romu attım. kablonuzu kontrol edin, benimde ilk kabloda olmadı kabloyu değişince oldu. Birde amilogic burning toolun son sürümünü indirin.

• merhaba arkadaşlar,
    forumun diğer box bölümlerinde yazdım ama asıl bölüm burası imiş.
    yiğenime x96 max plus aldım.
    uygulamalar kolay kurulacak kumanda uygulamaları çalıştırmak için yeterli ama birkaç android oyun kurulduğunda kumanda işe yarar mı bilmiyorum. örnek:asfalt8 kurduk bu kumanda yön tuşları ile oynanıyor mu.

bu ürün hem klavye tuşları da oyun kolu gibi işe yarıyor mu
    kablosuz x96 max veya plus android box uyumlu 100 tl ve aşağısında bir ürün var mı
    bu tür durumları çözmüş arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum.
    bilmeden rastgele uyumsuz oyun kontrolcüsü ya da klavye almak istemem

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizkaya

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x2/firmware-roms-tools-do/759571-rom-xtmod-atv-x96-max-gt1-and-some-u211-devices-s905x2-android-8-1-android-tv ben bu linkteki atv romu attım. kablonuzu kontrol edin, benimde ilk kabloda olmadı kabloyu değişince oldu. Birde amilogic burning toolun son sürümünü indirin.
    Cihazın orjinal romuna göre bir farklılık varmı acaba yani uğraşmaya değer mi

• maxser M kullanıcısına yanıt
    Orjinal romdan tamamen farklı, daha hızlı. Ben sevdim.
  • YouTube u 720p nin üstünde ki çözünlülükle seyredebilen varmı tvboxımda 720p ini üstü yok

• Kemal-1907 K kullanıcısına yanıt
    youtube ta 4k izleniyor, sorun yok. izlemek istediğiniz video 4k mı kontrol edin, belki video ile alakalıdır.
    YouTube da ayarlarda en yüksek 720p den yükseğini göstermiyor sildim yeniden yükledim aynı değişmedi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.