Şimdi Ara

x850xt - x850 crossfire - 7800GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mavi de bonus a 12 taksit başlamış . o yüzden çıtayı biraz daha yükselttim ve bu üç ekran kartına gözümü diktim.

x850xt
    x850 crossfire
    7800GT

X850XT 298$ , X850 Crossfire 321 $ , 7800GT 363 $. o/c ve sli düşünmediğimi baştan söyleyeyim.şimdi, sorularım şöyle

1) x850xt ile x850 crossfire arasında fark var mı ? yoksa kartlar aynı ama crossfire olan sli yaparsak mastercard olarak kullanıldığı için daha mı pahalı ?

2) şüphesiz 7800GT bu kartların içinde en iyisi. ancak PALIT markası bana yabancı. sizce güvenilir bi marka mı

3) Bu kartların hangilerinde SM3 desteği var ?

kısaca sizce bu üçünden hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 2 Şubat 2006 23:10:22 >

• bi de sizce bu aralar sistem yenilemek için iyi bi zaman mı yoksa biraz beklemek mi lazım. biraz derken en fazla 2-3 hafta bekleyebilirim. eski bilgisayarım artık kabak tadı veriyo. ati ve amd nin yeni ürünleri çıkacak diye duydum. doğru mudur?
  • bendede palit(fx 5200) var.pek bir sorun çıkmadı.benim tavsiyem x850xt dir.hem fiyat olarak diğerlerine göre daha hesaplı.
  • aslında bence şimdi sistem güçlendirmenin zamanı değil.ben olsam beklerdim.ama 2-3 hafta beklemeklede birşey olmaz.en az yaza kadar beklemek lazım.
  • Sistem yenilemek için iyi bir zaman mı bilemiyorum ama 7800gt öneririm.

Bahsettiğin kartlar arasında sadece 7800gt sm3 destekliyor.

x850 crossfire ile normali arasında dediğin farktan başka bir fark yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Şubat 2006 23:22:27 >
  • bu kartlar arasında sana 7800gt yi tavsiye ederim.
  • peki PALIT iyi bi marka mıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x850xt derim ben fiyat olarak da baya iyi yanlız geçtiğimiz günlerde aradım ve stokta yok demişdi mavi bilgisayar
  • ben hıc bırını tavsıye etmıyorum sıstem yenılemek ıcın uygun zaman degıl hem yenı cıkan parcalar hemde fıyatlar acısından...
  • TAbi ki 7800 gt sm3 destegide artısı palit marka iyi o.c oluyo deniliyordu ama sen bir araştır.
  • 396+kdv'ye leadtek 7800gt de mevcut mavide...ben olsam 363+kdv'ye palit alırım ama aklında bulunsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 2 Şubat 2006 23:51:08 >
  • valla ben olsam 400$kaldırıp 7800gt ye vermezdim.hem dediğim gibi yeni parçalar almak için iyi bir zaman değil.tabii illa alacam diyorsan x850xt al derim.çünkü aralarında en hesaplısı o.paliti ben kullanıyorum.heleki bir sorununu görmedim.
  • @PC54

palit in hangi modeli var sende ?
  • UP
  • şu benim 1.soruyu bi cevaplarsanız sevinirim.
  • fx 5200 var bende.henüz bir sorunla karşılaşmadım.aslında sorunla karşılaşmak için birşey yapmadım.mesala o/c falan yapmadım.
    normal oyunlarda kullanıyorum.aslında bir sorunum var:sürücümü hiç güncellemiyordum.(iki sene)daha sonra güncelledim ama ekran kartım yavaşladı.güncellemeden önce daha akıcı bir şekilde oyun oynuyordum.niye yavaşladı anlamadım.
  • x 850 xt bir nuara ükemel bir kart bende almayı düşünüyorum ama para yok ki
  • x850xt ile x850 crossfire arasında fark var mı ? yoksa kartlar aynı ama crossfire olan sli yaparsak mastercard olarak kullanıldığı için daha mı pahalı ?SM3 desteği yok mu x850xt lerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 4 Şubat 2006 0:09:01 >
  • x850 serisinde S.M 3.0 desteği kesin olarak yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 4 Şubat 2006 0:18:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

x850xt ile x850 crossfire arasında fark var mı ? yoksa kartlar aynı ama crossfire olan sli yaparsak mastercard olarak kullanıldığı için daha mı pahalı ?SM3 desteği yok mu x850xt lerde ?

sm3 desteği yok, x850 crossfire da master olduğu için pahalı bir fark yok. Bende bu arada X850XT PE var Powercolor marka çok memnunum ama en iyisi 7800GT aralarında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.