Şimdi Ara

x800gto ve NForce4 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar butayı aylardır takip etmeye çalışıyorum, genelde okuyorum çünkü sizler kadar bilgim yok bu işlerde.Tavsiye edilene göre X800GTO almaya gittim, ama satan adam K8N SLI boardumla x800GTO yu SLI çalıştıramacagımı çünkü ATİ-NForce chip setinden dolayı bunun oldugunu söyledi.Bu durumda bende ortada kaldım tamamen:(...ALmadım kartı tabi buraya yazayım dedim...

Şimdi ben Gigabayt K8N Nforce aldıgım zaman ati lerle SLI yapılmıyormuş, üstüne üstlük hemen hepsi madem NForce4 alıcan ekraı kartınıda NForce al çok daha stabil çalışır dediler

İyice delirdim valla...E şimdi illa x800gto alacaksam bu sefer o board a gidip 180$ vermeyede gerek yok daha ucuz bişi görür işimi...

Dimi...sanırım....

• sli nvidia nın çıkardığı bi özellik, ati kartlarını desteklemez atinin benzer teknolojilerini (crossfire) destekleyen anakartlardan türkiyeye gelip gelmediğini bilmiyorum (belki intel için olanlarından vardır.). 140 dolara sli nforce4 anakartlar var. sli ye uygun nvidia bi kart alacaksın 6600 lerden başlayarak. ama bence sli ye o kadar kasmaya gerek yok. 6600gt yada x800gto tek başına bugün çoğu oyunlarda yeterli, sli ye ihtiyaç duyacağın zaman zaten yeni teknolojiler çıkar ve o zaman da daha ii bir kart alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.