Şimdi Ara

X800GT HardMod (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rps_1907

benim bi problemim var amd 2600+ işlemcim var bu işlemcinin calisma frekansı 1.83 ghz mis bende 1.10 olarak gozukuyodu bende 166 mhz X 11 yaptım 1.83 cektim daha sonra dedimki bu hızda calistigina gore daha yuksekte calisir yukselttim makina daha acilmadi simdi default degerinde ama makina durduk yere restart atıyo sebebi ne olabilir her zaman olmuyo bazen gund 3-4 defa bazen hiç olmuyo kasaya elektirkl gidip geliyo cevaplariniz icin simdiden tsk

canım kardeşim bu konu ile alakası ne senin sorunun.teknik yardım bölümüne gir ve bir konu aç.bir çaresi bulunur eminim...
  • @xf

@ozguradam1

Üzülerek söylüyorum beyler açılmadı sanırım gpu ile alakalı işin garip tarafı ati tool hiç bir şey okuyamıyor riva tuner ise 8x1 görüyor

Resimler cep telefonu ile çekildi idare edin.

X800GT HardMod

X800GT HardMod

X800GT HardMod

X800GT HardMod

Sıvı iletkeni iki köprü arasında kullandım ancak tekrar bir gözden geçiricem belki bir değişim söz konusu olabilir şimdilik bu kadar

• hoca sıvı iletkenin kuruması 3-4 saat alıyor felan diyorlardı.
    bir 3Dmark al bakalım ne olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xf

hoca sıvı iletkenin kuruması 3-4 saat alıyor felan diyorlardı.

sanırım ortadaki köprüye kaçırdım biraz heyecandan el ayak tutmuyor ki

şunu bi kontrol edip dönücem tekrar buraya bekleme de kalın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

hoca sıvı iletkenin kuruması 3-4 saat alıyor felan diyorlardı.

sanırım ortadaki köprüye kaçırdım biraz heyecandan el ayak tutmuyor ki

şunu bi kontrol edip dönücem tekrar buraya bekleme de kalın bence

ohhhh rahatlattın biraz.o köprüyü birleştirdiğini gösteren resim çok bluurrr.o yüzden göremedim pek.ama bir kalabalık var orada...

• @xf

hocam sıvı iletken henüz çok taze ilk sürdüğümden bu yana 30dk. falan geçmişti ama bir çırpıda temizlendi şimdi o bölgeye daha dikkatli ve düzgün bir şekilde tekrar uyguladım sanırım tam anlamıyla kuruması gerekiyor bakalım neler olacak.

edit: bu arda bench alıp bir bakalım ne var ne yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 23 Eylül 2005, 19:15:20 >
  • quote:

@xf

hocam sıvı iletken henüz çok taze ilk sürdüğümden bu yana 30dk. falan geçmişti ama bir çırpıda temizlendi şimdi o bölgeye daha dikkatli ve düzgün bir şekilde tekrar uyguladım sanırım tam anlamıyla kuruması gerekiyor bakalım neler olacak.

dostum dedim ya 3-4 saatte anca kuruyormuş.kurumadıkça da anca yarı iletken konumunda.istersen sen saç kurutma makinesi ile bu işi hızlandırabilirsin...
    ama dikkat ek kart 65 derecenin üstüne çıkmasın..

• quote:

@xf

@beyazbüyü valla ne diyeyim biraz hayal kırıklığına uğradım kendimizi o kadar kaptırdıkki hardmoda.inşallah kuruduğunda bi şeyler olur.neyse bu haliylede yeter.hoca uğraşın için yinede çok sağol

• Benchmark larda değişen bir şey yok cpu default 1.8ghz ekran kartı 575/1215 10K alıyor direk.

Kartı balkona astım rüzgardan kurusun bakalım ne olacak
  • quote:

Benchmark larda değişen bir şey yok cpu default 1.8ghz ekran kartı 575/1215 10K alıyor direk.

yaw şaka değil.saç kurutma makinesinin soğuk üflemesiyle hemen kurutursun.yeniden sürdün değil mi iletkeni...
  • quote:

quote:

Benchmark larda değişen bir şey yok cpu default 1.8ghz ekran kartı 575/1215 10K alıyor direk.

yaw şaka değil.saç kurutma makinesinin soğuk üflemesiyle hemen kurutursun.yeniden sürdün değil mi iletkeni...

hocam farkındayım

elbette yeniden sürdüm ve şu an çalışıyor kendi kendine kurusun artık birden bire nur topu gibi 12 pıpeline lı bir x800gt olabilir bekleyip görcez

• quote:

quote:

quote:

hocam farkındayım

elbette yeniden sürdüm ve şu an çalışıyor kendi kendine kurusun artık birden bire nur topu gibi 12 pıpeline lı bir x800gt olabilir bekleyip görcez

Getirin onu bana ben bi üfleyim bak bakalım nsl olucak

Direk r520 olr o gpu 32pipe

• oğlu olacak babalar kadar heyecanlandım be..Ama ya kız olursa...
  • @ZİW®O

Ziver senin üfürüğün kuvvetlimiydi o kadar seni hınzır seni niye daha önce söylemedin

@xf

Beklemede kal hacı ultrasona girer birazdan alet
  • quote:

@ZİW®O

Ziver senin üfürüğün kuvvetlimiydi o kadar seni hınzır seni niye daha önce söylemedin

@xf

Beklemede kal hacı ultrasona girer birazdan alet

Saka Bi yana abi umudu kesmemek lzm tam olarak kuruduğunda işleve girebilir mod
  • Bu mod hakkında beyazbüyü'nün resimleri aldığı site dışında bir yerde pek bilgi bulamadım ben.Sizin yabancı forumlardan felan bilginiz var mı?
  • İşin garip tarafı bu modu yapan adamların elindeki kartın marka, model, gpu vs. hepsi bizdeki ile aynı tek çare beklemek kalıyor şaşırdım doğrusu
  • Ne kurumaz iletkenmiş mübarek işlem sonrası ss vereyim hala 8 pıpeline.

X800GT HardMod
  • benim ümitlerim yavaş yavaş tükeniyor.sabahtan beri bu hard mod olayını araştırıyorum internette daha henüz bişi bulamadım...
  • R80 chipli kartlarla ilgili bir çok hard mod olayı varmış be..

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1049962#post1049962

ama şu adres ümitlerimi yeniden kuvvetlendirdi.çünkü onlarda saç kurutma makinesi kullanmışlar...

http://www.frazpc.pl/b/117907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 23 Eylül 2005, 21:06:05 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.