Şimdi Ara

X800GT HardMod (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar kartı nerden aldığımı zaten diğer foruma(xf nin açtığı topic)çoktan yazdım.bi zahmet oraya bakın

@beyazbüyü bu hard olayında sana güveniyorum.sen bi yap hele bizde senden öğrenip yapalım

al bi uyanık daha yahu kart elimde olsa gözüm kapalı girişicem ama henüz alabilmiş değilim...resimdeki gpu senin elinde bence hiç beklemeden yumul karta aç şu pipelıne ları da gözümüz gönlümüz açılsın.

diğer topic te gördüm sağol bilgiler için ama o firma kara listemde o yüzden başka bir yeri bekliyorum yada cebıtten alıcas yarın ola hayrola

• sonuc ne oldu aceba
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

sonuc ne oldu aceba

sanırım ekrana görüntü bir daha gelmemek üzere ortalık karardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

sonuc ne oldu aceba

sanırım ekrana görüntü bir daha gelmemek üzere ortalık karardı

• ayni karttan bizde usadengetirtmeye calisioz ama bakalim gelmis olsaydi denerdik heralde 3-4 tane getirtecez cunku
  • quote:

ayni karttan bizde usadengetirtmeye calisioz ama bakalim gelmis olsaydi denerdik heralde 3-4 tane getirtecez cunku

ben bugün deniyorum

• Hepsini foto olarak gösterecem fakat bir sorunum 12 pipe oldugunu nerden anlıyacağım...
  • riva tunnere bak 12 olduunu gorursun baktin olmadi riva tunerden acmayi dene hade kolay gelsin ort gozle bekliom valla bu arada senin gpu ne
  • quote:

riva tunnere bak 12 olduunu gorursun baktin olmadi riva tunerden acmayi dene hade kolay gelsin ort gozle bekliom valla bu arada senin gpu ne

r423 daha acop bakmadım

• Arkadaşlar size kötü bir haberim var...Malesef ekran kartımın ceğirdeği R480 cıktı hayret ettim ati tool da r423 gösterdi everestte r423 gösterdi fakat açıp bakdığımda r480 çıktı bendeki şans mı yoksa talihsizlikmi bilemedim...Yaptığım herşeyide fotolara aldım şahsen ben cok üzüldüm olayı sizler adına gerçekleştiremedim....Bu sadece galiba saphire ait bir özellik r423...Sagılarımla...
  • Arkdaşlar yaptığım işlemlri fotoladım isteyen bakabilir...Tek eksik olan işte sonuç,,, sonucu yapamadım çünkü çekirdek r480 cıktı

Link:http://s5.ultrashare.net/hosting/fs/b2d869082c169a49/ buradan resimleri indire bilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

Arkadaşlar size kötü bir haberim var...Malesef ekran kartımın ceğirdeği R480 cıktı hayret ettim ati tool da r423 gösterdi everestte r423 gösterdi fakat açıp bakdığımda r480 çıktı bendeki şans mı yoksa talihsizlikmi bilemedim...Yaptığım herşeyide fotolara aldım şahsen ben cok üzüldüm olayı sizler adına gerçekleştiremedim....Bu sadece galiba saphire ait bir özellik r423...Sagılarımla...

Sanırım bios ile ilgili bir durum.9550'lerin rv 360'a dönüşebilmesi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 10 Eylül 2005, 23:24:48 >

• quote:

Arkdaşlar yaptığım işlemlri fotoladım isteyen bakabilir...Tek eksik olan işte sonuç,,, sonucu yapamadım çünkü çekirdek r480 cıktı

Link:http://s5.ultrashare.net/hosting/fs/b2d869082c169a49/ buradan resimleri indire bilirsiniz...

yani hardmod yalnızca r423 ile mi oluyor??
    neyse sağlık olsun...beyazbüyü abimiz bizim için özenle r423 seçip yapacakmış hardmodu

NOT: uxexes fotoğraf makinen gpunun üzerindeki yazılara odaklanamamış...yinede sağolasın

• quote:

Arkadaşlar size kötü bir haberim var...Malesef ekran kartımın ceğirdeği R480 cıktı hayret ettim ati tool da r423 gösterdi everestte r423 gösterdi fakat açıp bakdığımda r480 çıktı bendeki şans mı yoksa talihsizlikmi bilemedim...Yaptığım herşeyide fotolara aldım şahsen ben cok üzüldüm olayı sizler adına gerçekleştiremedim....Bu sadece galiba saphire ait bir özellik r423...Sagılarımla...

hımm.kötü o zaman bendede r423 gösteriyor.demek gerçekçi değil.şimdi meraklandım valla açıp bakayım mı?
  • quote:

quote:

hımm.kötü o zaman bendede r423 gösteriyor.demek gerçekçi değil.şimdi meraklandım valla açıp bakayım mı?

bak tabiki ne olduğunu yazmıyor bu programlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

Arkdaşlar yaptığım işlemlri fotoladım isteyen bakabilir...Tek eksik olan işte sonuç,,, sonucu yapamadım çünkü çekirdek r480 cıktı

yani hardmod yalnızca r423 ile mi oluyor??
    neyse sağlık olsun...beyazbüyü abimiz bizim için özenle r423 seçip yapacakmış hardmodu

NOT: uxexes fotoğraf makinen gpunun üzerindeki yazılara odaklanamamış...yinede sağolasın

Tanıdık geliyor mu eheh satmıyorlardı alamadık napalım bi başka bahara artık

• arkadaşlar bu gün dayanamayıp gpu nun soğutucusunu söktüm.yalnız benim gpu nun üstünde ne r480 nede r423 yazıyor.aynen yazılı olanı kopyalıyorum.ben ne anlama geldiğini anlayamadım,belki siz anlarsınız.

ati rodeon x800se
    215rbmaga12f
    gf2387.1
    0441ss
    taiwan
  • quote:

arkadaşlar bu gün dayanamayıp gpu nun soğutucusunu söktüm.yalnız benim gpu nun üstünde ne r480 nede r423 yazıyor.aynen yazılı olanı kopyalıyorum.ben ne anlama geldiğini anlayamadım,belki siz anlarsınız.

ati rodeon x800se
    215rbmaga12f
    gf2387.1
    0441ss
    taiwan

işte seninki oluyor demektirCok şanslısın
  • quote:

arkadaşlar bu gün dayanamayıp gpu nun soğutucusunu söktüm.yalnız benim gpu nun üstünde ne r480 nede r423 yazıyor.aynen yazılı olanı kopyalıyorum.ben ne anlama geldiğini anlayamadım,belki siz anlarsınız.

ati rodeon x800se
    215rbmaga12f
    gf2387.1
    0441ss
    taiwan

Hocam elindeki üründen bu gün alıcaktım param çıkışmadı sapphire x800gt lerin sanırım hepsi bu gpu ya sahip valla bende olsa o kart 1dk. beklemem ama yok işte...6800xt bekliyoz şimdi de
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

ati rodeon x800se
    215rbmaga12f
    gf2387.1
    0441ss
    taiwan

Hocam elindeki üründen bu gün alıcaktım param çıkışmadı sapphire x800gt lerin sanırım hepsi bu gpu ya sahip valla bende olsa o kart 1dk. beklemem ama yok işte...6800xt bekliyoz şimdi de

hocam bekleye bekleye nereye kadar.zaten bu kartı haftalarca bekledik,bide onu beklersek valla ömrümüz kart bekleyerek geçer
    yani 2d03 puanı 10128,256mb,256 bit.fiyat/performans olarak çok iyi bence beklemeye değmez hocam.al bi tane bide hard mod yaparız.tadından yenmez valla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.