Şimdi Ara

X800GT HardMod (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence bu kartta yüksek değerlere çıkmaya çalış..çıkamaz ise değiştirirsin çıkarsa bu kartla yola devam edersin...(değiştirme şansının olduğunu varsayıyorum)

yaw uxexes ömrümden yiyosun bi 3dmark yap allah aşkına
    o kartın 9k alması lazım
  • Yapmaya çalıştım fakat cok kötü bir sonuç aldım...

• Ya ama kimse fiyata bakmamışki 250$+kdv ye alınmış bu kart
  • 9800se yi hardmod ile 9800pro yapmıştım, elektronikçilerde satılan 'karbon iletken' yanlış olabilir tam hatırlamıyorum kullanmıştım , böyle ufak bir tüp içinde sürülünce kuruyor... 3-5 Tl'lik bişi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

9800se yi hardmod ile 9800pro yapmıştım, elektronikçilerde satılan 'karbon iletken' yanlış olabilir tam hatırlamıyorum kullanmıştım , böyle ufak bir tüp içinde sürülünce kuruyor... 3-5 Tl'lik bişi..

peki bu şey ısınınca eriyip akar mı??

@uxexes
    skor iyileşmiş ama yinede beklediğim gibi değil....128mb 128bit 6600gt ile aynı skoru alıyordum!!! fiyatı da daha uygundu...
    bir de çekirdeğe yüklensene
  • hayır ısınınca bişi olmuyor, çok ısınan 9800se de sorunsuz kullandım..
  • güzel mod ama performans artışı az geldi bana
  • quote:

hayır ısınınca bişi olmuyor, çok ısınan 9800se de sorunsuz kullandım..
    ya 6800 lerde tt thermal throttling var sizde de olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

Yapmaya çalıştım fakat cok kötü bir sonuç aldım...

cpu ,feature ve sound testi kapaman lazım imzamdaki sistemle ben 7500 alıyorum en az 9000 almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

quote:

6*** serisinin tamamında var sanırım ama ati de böyle bir durum oluşacağını sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

quote:

6*** serisinin tamamında var sanırım ama ati de böyle bir durum oluşacağını sanmam.
    nanetliyorum niivia yı ati rulez

• quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

Yapmaya çalıştım fakat cok kötü bir sonuç aldım...

cpu ,feature ve sound testi kapaman lazım imzamdaki sistemle ben 7500 alıyorum en az 9000 almalısın

3d mark 03 de böyle kapatma özelliği varmı varsa nerden yapılacak bugunlarde kafam cok yogun valla olan şeyide göremiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

9800se yi hardmod ile 9800pro yapmıştım, elektronikçilerde satılan 'karbon iletken' yanlış olabilir tam hatırlamıyorum kullanmıştım , böyle ufak bir tüp içinde sürülünce kuruyor... 3-5 Tl'lik bişi..

peki bu şey ısınınca eriyip akar mı??

@uxexes
    skor iyileşmiş ama yinede beklediğim gibi değil....128mb 128bit 6600gt ile aynı skoru alıyordum!!! fiyatı da daha uygundu...
    bir de çekirdeğe yüklensene

Acaba modlamayı yapayımmı zararı olur mu sizce iletken macunu aldım eğer ikna olursam konu açıp yapacam fotolarla birlikte anlatcam hepinize ustadlar beni ikna edin yani bir zararı olurmu...

• @Uxexes

Öncelikle resimdeki gpu ile sendeki kartın gpu ları farklı olabilir bunu netleştirmek lazım yani adamların modladığı gpu da farkındaysan böyle bir bölüm var ancak tüm x800gt lerin gpu ları aynı değil bu kısım kapalı yada olmama ihtimali var.

İletken maddeyi mümkünse ucu ince örnek kürdan olabilir gibi bir şeyler az miktarda kullanmaya dikkat zira taşma yada çok sürülme sonucu temizlemek zor olabiliyor. Ancak sıvı iletken maddenin temizlenmesi hala güç olacak gibi geliyor bana.
  • herşey tutuyorsa yapayımmı modlama
  • arkadaşlar biri açıklığa kavuştursa şu gpu meselesini!!! adamların kullandığı gpu r423 mü r480 mi yoksa başka bir gpu mu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascha

arkadaşlar biri açıklığa kavuştursa şu gpu meselesini!!! adamların kullandığı gpu r423 mü r480 mi yoksa başka bir gpu mu....

evet şunu gerçekten bir açıklık getirelim şimdi yaparız elimizde patlar ekran kartı şu ustalar el atsalarda sonuca bağlasak galiba herkes tatlide
  • @ascha

@Uxexes

Uyanıklar sizii

Ustalar yapsın hesabına zarf atıyonuz ama yemesler...Bu karttan şu anda sizde var hadi bakıyım sıvayın kolları girişin karta.

Ben daha almadım almış olsam sizi cevaplandırıcam ama sabır biraz daha bekliyorum. Zaten ati bu kartlardan test için size yollasa bile yine kıyamaz dokunmazsınız öyle geliyo bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

@ascha

@Uxexes

Uyanıklar sizii

Ustalar yapsın hesabına zarf atıyonuz ama yemesler...Bu karttan şu anda sizde var hadi bakıyım sıvayın kolları girişin karta.

Ben daha almadım almış olsam sizi cevaplandırıcam ama sabır biraz daha bekliyorum. Zaten ati bu kartlardan test için size yollasa bile yine kıyamaz dokunmazsınız öyle geliyo bana.

@ beyazbüyü
    bu laf bana çok dokundu beyazbüyü!!! şimdi 6600gt ye dıştan pp ekleme projesini açmış bulunuyorum..artık ya herro ya merro
    neyse şu kartın agp si çıksa da alıp uğraşsam biraz boş vakitlerde

• @ascha

seni kesseler acımas hacı takıl kafana göre kolay gele
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.