Şimdi Ara

X800GT HardMod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xf

quote:

Orjinalinden alıntı: ascha
    @beyazbüyü
    bugün cebitin altını üstüne getirdim x800gt göremedim....sapphire standında bi yabancı elemanla uzun süren bir dialoğumuz geçti ama ana konu crossfire ve sapphire anakartlardı... x800gt yarın gelecekmiş!!!
    sonra veganın standına gittim...powercolor x800gt standa uğramamıştı...zaten genelde susoğutmalarla ilgilendim...
    sonra msi ve asus standlarına uğradım ama durum yine aynıydı...
    asus standında p4 EE 3.73 ve 7800gtx extrem bir sistem vardı ki inanılmazdı!!!!!
    fuardan alışveriş yapmak isteyenlerin dikkatine!!!!fuarda kesinlikle satış yapılşmıyor....glacialtech in uzun süredir aradığım fancardını buldum ama satış yapmıyorlardı kısacası toshiba standındaki mini eteklilerin msnlerini almak cebitte alışveriş yapmaktan daha kolay(en azından imkansız değil)

bu arada cebitten yılın bombası!!!!!!dc nin tanıtım amaçlı getirdiği razer plasma ilk gün çalınmış!!!!(valla ilk gün çalınmış ben 3. gün gittim)

Ben Stand açayım mı CEBİTde...

aç aç aç aç!!!!!
    ama toshibalı güzelleri da transfer et...o standda dikkat ettim herşey dizüstü...etekler bile(neyse yeri değil şimdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascha -- 8 Eylül 2005, 18:26:20 >

• Orjinalden alıntı: ascha

@beyazbüyü
    bugün cebitin altını üstüne getirdim x800gt göremedim....sapphire standında bi yabancı elemanla uzun süren bir dialoğumuz geçti ama ana konu crossfire ve sapphire anakartlardı... x800gt yarın gelecekmiş!!!
    sonra veganın standına gittim...powercolor x800gt standa uğramamıştı...zaten genelde susoğutmalarla ilgilendim...
    asus standında p4 EE 3.73 ve 7800gtx extrem bir sistem vardı ki inanılmazdı!!!!!
    fuardan alışveriş yapmak isteyenlerin dikkatine!!!!fuarda kesinlikle satış yapılşmıyor....glacialtech in uzun süredir aradığım fancardını buldum ama satış yapmıyorlardı kısacası toshiba standındaki mini eteklilerin msnlerini almak cebitte alışveriş yapmaktan daha kolay(en azından imkansız değil)

bu arada cebitten yılın bombası!!!!!!dc nin tanıtım amaçlı getirdiği razer plasma ilk gün çalınmış!!!!(valla ilk gün çalınmış ben 3. gün gittim)

aç aç aç aç!!!!!
    ama toshibalı güzelleri da transfer et...o standda dikkat ettim herşey dizüstü...etekler bile(neyse yeri değil şimdi)
    aç abi gelelim ben dizüstüleri merak ediyom zaten ama dc deki mause superdi yaw ama ben mi yok yaw ben değel

• quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

quote:

Orjinalinden alıntı: ascha
    @beyazbüyü

aç aç aç aç!!!!!

Merak etme.X800GTden daha güzel olmayan mankeni almam yanıma...

• gerekirse lehim bile atılır oraya çok kolay bi mod bu atığınız lehimi bile iz bırakmadan temizlersiniz ordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

gerekirse lehim bile atılır oraya çok kolay bi mod bu atığınız lehimi bile iz bırakmadan temizlersiniz ordan

sıvı iletkenler çıkmıyor lehim nasıl sökülsün
  • ben ekran kartını aldım ŞUANDA ELİMDE POWERCOLOR X800GT BUNUN CHİPİNİN NE OLDUĞU NERDEN ANLAYA BİLİRİM TORNAVİDA VURMADAN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

gerekirse lehim bile atılır oraya çok kolay bi mod bu atığınız lehimi bile iz bırakmadan temizlersiniz ordan

sıvı iletkenler çıkmıyor lehim nasıl sökülsün

sıvı iletken asetonla çözülüyo çok kolay lehimide çok az ısıtıp vakumla çekersin vakum dediğim alet kalem kadar bişey arrkasına bastırıyosun yanda tuşu var dokununca löp diye yutuyo lehimi

• quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

ben ekran kartını aldım ŞUANDA ELİMDE POWERCOLOR X800GT BUNUN CHİPİNİN NE OLDUĞU NERDEN ANLAYA BİLİRİM TORNAVİDA VURMADAN...

abi nerden buldun yaw
  • quote:

ben ekran kartını aldım ŞUANDA ELİMDE POWERCOLOR X800GT BUNUN CHİPİNİN NE OLDUĞU NERDEN ANLAYA BİLİRİM TORNAVİDA VURMADAN...

Hayırlı olsun güle güle ama soğutucuyu sökmeden ve gpu yu temizleyip üzerine bakmadan anlaşılması mümkün değil şans işi kim bilir hangi gpu denk geldi o kart' a.

Powercolor ' u test edip sonuçları koyarmısın foruma teşekkürler
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun güle güle ama soğutucuyu sökmeden ve gpu yu temizleyip üzerine bakmadan anlaşılması mümkün değil şans işi kim bilir hangi gpu denk geldi o kart' a.

Powercolor ' u test edip sonuçları koyarmısın foruma teşekkürler

3d mark sonuçlarını birazdan koyarım...bekleyin şimdi halo'yu oynuyorum full 1600x1200 herşey full kasmadan şahane bir şekilde oynuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uxexes -- 8 Eylül 2005, 21:48:03 >

• F.E.A.R da 256mb ram ile bu kart neler yapacak merak ediyorum

• quote:

F.E.A.R da 256mb ram ile bu kart neler yapacak merak ediyorum

pclabs da testi var...
    ama fear ın daha çooooooook optimize edilmesi gerek.....
  • quote:

dostum sen ne zaman alıyorsun? bu ekran kartından
  • @ascha

pclabs ın testlerini okudum zaten önemli olan son kullanıcın elindeki sistem bileşenleri ile kaç fps aralığında oynandığı benim için önemli.

@oxıjen

en kısa zamanda alıcam bakalım gözüme henüz bi banka kestiremedim şaka tabii...fuardan alabilirsem fuardan olmadı eksen yada eksa ya yolumuz düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Eylül 2005, 21:57:55 >
  • quote:

Aslında şuanda f.e.a.r ölçü alınmaması gerekir çünkü daha gelişmesi gerekiyor...salak salak bilgisayarı bile kasıyor diyorlar...
  • quote:

quote:

Aslında şuanda f.e.a.r ölçü alınmaması gerekir çünkü daha gelişmesi gerekiyor...salak salak bilgisayarı bile kasıyor diyorlar...

fear a sitemli ve x800gt seven arkadaşlar olarak...bekle bizi fear bangır bangır gelioz!!!!(ulen fazla mı atıp tuttum)

• bu atide AA ve AF nasıl açılıyor
  • quote:

bu atide AA ve AF nasıl açılıyor

masaüstüden boş yere sağ tıkla>özellikler>ayarlar>gelişmiş>3D>özel>uygulama tercihi(örtüşme önleme AA) ve uygulama tercihi (yönbağımlı filtreleme AF) de istediğin gibi ayarla.
    ustası değilim ama bildiğim kadarıyla AA 4x yeterli, AF ise 8x!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 8 Eylül 2005, 22:33:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

quote:

masaüstüden boş yere sağ tıkla>özellikler>ayarlar>gelişmiş>3D>özel>uygulama tercihi(örtüşme önleme AA) ve uygulama tercihi (yönbağımlı filtreleme AF) de istediğin gibi ayarla.

tşk ederim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

quote:

tşk ederim

bir şey değil, resimde gönderdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.