Şimdi Ara

X79 ve X99 Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım, bu vesile ile iki sistem arasındaki farklar net olarak ortaya çıkmış olacak.
  • Takipte kalalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz testlerinizi yapın. Bende 4770k nın sli 970 e darbogaz yaptıgı iddiamı dogrulamıs olayım.
    Cozemedigimiz bir sekilde kartlardan verim alamadık. Bunun 28 lane yada 40 lane ile ilgisi varmıdır bilemem ama elinizdeki islemci ile sınırsız verim alacagınız garanti.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Abdurrahman abi,rog swift ile 2600K 970 SLİ darboğaz olmuyor diyordu,bugün dükkâna gittim ama 970 kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Abdurrahman abi,rog swift ile 2600K 970 SLİ darboğaz olmuyor diyordu,bugün dükkâna gittim ama 970 kalmamış

Yakında test eder birlikte karar veririz.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Cozunurluk yukseldikce işlemci uzerindeki yukun azalması bilinen birsey. Fakat sli / cf gibi sistemlere yuksek cozunurluk yada extreme işlemci gibi bir sonuca cıkarsa bu iş, o zaman hic iyi olmayacak.
  • Bana kalırsa darboğaz olmaz. Öyle birşey olursa lga2011 dışında kullananların vay haline deriz. Ben 4820k ile neredeyse tam performans cf sli kullanırken 5820k kullanan benden daha düşük bir performansla kullanacak ha... akılları karıştıran şu PCI-ex veri hattı. Esas bu tür üst düzey kartlarda bu fark görülecektir ama yapacak arkadaş bulamıyoruz Kartlar x8 hızına düşse de gpu kullanımı %95-99 arası git gel yapar diye düşünüyorum, buna da darboğaz teşhisi konamaz. Konur ama bizim forumda geçen darboğaz olmaz o darboğaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Bana kalırsa darboğaz olmaz. Öyle birşey olursa lga2011 dışında kullananların vay haline deriz. Ben 4820k ile neredeyse tam performans cf sli kullanırken 5820k kullanan benden daha düşük bir performansla kullanacak ha... akılları karıştıran şu PCI-ex veri hattı. Esas bu tür üst düzey kartlarda bu fark görülecektir ama yapacak arkadaş bulamıyoruz Kartlar x8 hızına düşse de gpu kullanımı %95-99 arası git gel yapar diye düşünüyorum, buna da darboğaz teşhisi konamaz. Konur ama bizim forumda geçen darboğaz olmaz o darboğaz

Dediklerinize kayılıyorum

• i7 2600K ve gtx 970 SLI kullanan biri olarak yakında işlemci farkını görürüz, dayanamadım bende yeni parçaları sipariş ettim 1-2 güne elimde olur.

ASUS RAMPAGE V EXTREME X99 DDR4 .....1466 TL
    INTEL CORE i7 5930K .....1573 TL
    Kingston 16GB (4x4GB) HyperX Predator DDR4 2800MHz CL14 ....950 TL
    CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H110 SIVI SOĞUTMA ....436 TL
    Samsung XP941 256GB M.2 PCIe x4 80mm SSD ....282 $
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    Sayfanıza eklermisiniz..
     X79   ve  X99    Kullanıcıları
  • antu_1907 A kullanıcısına yanıt
    Tabi sardemire haber verelim hemen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.