Şimdi Ara

X79 ve X99 Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de x79 Asus extreme rampage ve 3930k var, resim akşam eve gidince koyarım...
  • Aramıza hoşgeldiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Aramıza hoşgeldiniz.

Eyvallah sağolasın
  • Fan falan değilim. Her iki markanın makinalarını da profesyonel amaçla kullandım, halen kullanıyorum, oyunla işim olmaz.

Şunu söyleyebilirim, X79'a harcadığım para için çok kaba tabiri ile it gibi pişmanım. Bunu gördükten sonra da x99 gibi bir şeyin yanından geçmem. Ha eğer oyuncak amacı ile kullanımda farkı varsa da bilemem, ben sadece kendi deneyimlerimi aktardım.

Kullandığım programlar
    o zamanlarda (2sene kadar evvel) : Adobe master collection'daki hemen hemen tüm zımbırtılar + Muhtelif 3d yazılımları
    şincik: sadece fotoşok ve chrome

Elimdeki x79 + 280x çöp olmasın diye yoke ve rudder sistemi alıp teyyare uçuracam artık.

• ana karta bak be uzay mekiği gibi
  • bende de rampage 4 extreme ve 4930k var akşam resim atarım konuyu yeni gördüm hayırlı olur inşallah.

• Bende bellek fiyatları yüzünden muhtemelen X79 olarak ekleniyorum yakında.
  • Hadi hayirli olsun diyelim. Nihayet kaptan ait oldugu yere geliyor.

• İt gibi pişmanım demek biraz ağır itham olmuş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

İt gibi pişmanım demek biraz ağır itham olmuş hocam

Valla halen pişmanım
    Evet o zamanki bilgisayarımdan (PII x4 965) performanslı idi ancak pratiğe vurulduğunda gün içinde bana verdiği +%15 bilemedin 20 hız artışı nakite çevrildiğinde bi şey ifade etmemekte idi. (İnanın şu anda bile öyle)

Tabi ki benim gibi bilgisayar görünce suratı aşağıdaki eklediğim resimdekine dönenler için öyledir. Belki bu yaştan sonra bu makinayı eğlenmek için de kullanmayı öğrenirim. Ne dersiniz.

Benim için şu an bilgisayar =  X79   ve  X99    Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 29 Eylül 2014; 14:29:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Bende bellek fiyatları yüzünden muhtemelen X79 olarak ekleniyorum yakında.

Seen ????
    ve X79 gibi geberik bi platform
    2. el falan mı?

Bence bi daha düşün
    Zira seni kurtaracak tek sistem xeon WS'dır.
    (iş yoğunluğunu bilmeden salladım tabi)

• Açıkçası öyle xeon ws kullanacak kadar bir iş durumu yok şimdilik hatta 4 aydır ofiste çok zaman da geçirmedim zira sürekli şantiyelerdeyim. Bunu eve ofis dışı işlerimi biraz daha hızlı yapabileyim diye alacağım. Amaç direk X99 du ama bellek fiyatları almış gitmiş başını ciddi canım sıkıldı bu duruma inat bende 2.el X79 a yöneldim. Anakartı arkadaşım gönderecek çok uygun bir fiyat söyledi , bende 2.elden bir 4930K bulup 16Gb ddr3 bellekle en az 2 sene daha kullanma peşindeyim. Aslında bunun için X79 yerine direk Z97 ve 4790K ikilisi de olabilir ama arkadaşım anakartı hesaplı gönderecek bu sebeple X79 düşünüyorum. X99 dan gidiyordum aslında almanyadan sipariş verdim kartı onda da dominic aklıma girdi Tr 150TL daha ver Tr den al diye vatan dan link attı onu da iptal ettiğimizle kaldık sündü yani bizim iş

• Yurt dışından bellek ayarlayamadın mı ?
  • Yok , seninle konustuktan 2 gün sonra geldi arkadas usa dan. Almanyadan baktım onda da ucuz bulamadım pek. O sebeple ddr4 e ayar oldum ya
  • Bende yeni toplamistim sistemi x99 cikti ddr4 cikti 900 serisi ekran kartlari cikti. Kaybimiz cokmu buyuk?
    Benide ekle hocam . Rampage iv black edition+ 4930k

• i5930 Asus Rampage v exreme eve gidince resimleri koyacağım eklerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Bende yeni toplamistim sistemi x99 cikti ddr4 cikti 900 serisi ekran kartlari cikti. Kaybimiz cokmu buyuk?
    Benide ekle hocam . Rampage iv black edition+ 4930k

Tabiki bir kayıp söz konusu değil hocam, aramıza hoşgeldiniz

• Güncellemeler akşam eve gidince yapılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.