Şimdi Ara

x79 anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni çıkan x79 anakartlar sadece intelin yeni çıkan i7-4770k işlemcilerimi uygun yoksa 3970x işlemcilerlede uygunmudur teşekkürler

• 4770K 1150 sokettir yani z87 kullanır
    X79 ise 3820 3930K 3960X 3970X içindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum bir sorum daha olacaktı ben iki adet 3970x kullanmak istiyorum bunun için uygun anakart varmı yoksa xeon anarkartlarınamı yöneleceğim eğer öyleyse onlardanda bir öneri yaparsan sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad4G

teşekkürler dostum bir sorum daha olacaktı ben iki adet 3970x kullanmak istiyorum bunun için uygun anakart varmı yoksa xeon anarkartlarınamı yöneleceğim eğer öyleyse onlardanda bir öneri yaparsan sevınırım

Xeonlara yönelmeniz lazım diye biliyorum hocam. ama yanlış olabilir. X79 ile pek tecrübem olmadı

• bilenler konuya beklenıyor UP UP UP
  • asusu(çizgi elektronik) arayip ozel olarak cift 2011soket anakart istemeniz lazim, o da çok tuzlu. erdi abinin mars sisteminde vardi.

• socket 2011.yeni çıkacak 4960x de bu soketi kullanacak bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksit -- 11 Temmuz 2013; 0:03:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • link lütfen
  • boksit kullanıcısına yanıt
    2 işlemciyi birden kullanabılırmıyım işlemci 3970x
  • 4960x le 3970x'i mi diyorsunuz? Ben 3970x alcağınızı düşünerek 4960x i önermiştim.. Birlikte çalışırlar mı emin değilim.
    yok hayır atıyorum 3970x alıcağım 2 tane hangi anakart ile çalışırlar bunu soruyorum
  • hocam xeonlardan almanız lazım 3960 3970 vb 2 adet çalışmaz. Anakart olarak ASUS Z9PE-D8 WS var hocam. İşlemci olarak Intel Xeon E5-2690 alın. Intel in sitesinde tanesi 2060 $ olarak geçiyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 11 Temmuz 2013; 0:22:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurboCore nickli arkadaş yukarda söylemiş size çift socket 2011 anakart gerekiyor, onu da ancak özel olarak getirtebilirsiniz. Çizgi elektronikle irtibata geçmelisiniz kendi sitesinde mutlaka vardır telefon numaraları yada e-mail adresleri.
    aradım şimdi kendileri getirmediklerinin söylediler penta yada boğaziçi dedi ama
  • çift 3970X çalışabilieceği herhangi bir kart bildiğim kadarıyla yok . zaten masaüstü işlemciler multi cpu setupları da desteklemiyor bildiğim kadarıyla .. xeon işlemciler için 4lü setuplar bile mümkün
  • quote:

2 işlemciyi birden kullanabılırmıyım işlemci 3970x

nerde o günler alırdım ikitane 3930k deymesin yalı boya :) xeon alacaksın dual kullanmak için
  • işlemci önerirmisin
  • quote:

işlemci önerirmisin

3930k ve x79 anakart işini fazlasıyla görecekdir başkasına gerek yok dual xeon vs gerek yok hocam hertürlü seni götürür
  • ne amacla kullanmak istiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar yeni çıkan x79 anakartlar sadece intelin yeni çıkan i7-4770k işlemcilerimi uygun yoksa 3970x işlemcilerlede uygunmudur teşekkürler

Bi ara 10 bin liralık felan pc topluyodun ss bekliyoduk noldu hocam ona ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.