Şimdi Ara

X7 750BH Anti Vibrate Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben aldım bu mousu 2-3 hafta oluyor ama bu anti vibrate ne işe yarar bilmiyordum mousu kaldırınca titremıyor falan dediler. ben de kaldırınca hareket ediyordu şüphelendım assagıda bir tuş varmış ona baktım ben de yok benim moustamı sorun var nasıl temin edebilirim garantiye göndersem karşılar mı

• Up up up up

Arkadaşlar aynı mouse ben aldım.
    Arkadaşın dediği gibi bende de anti vibrate özelliği yok.
    Fakat aynı mouse arkadaşlarımda var onlarda bu özellik var.
    Yani benim mouse un altında o tuş yok !!

Yardımcı olur musunuz ne yapmamız gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrsy

Up up up up

bu fareyi bende kullanıyorum 1 aydır benimkindede yok o özellik,altında bi leke var ama sanki delmeyi unutmuşlar gibi...zaten a4tech in fareleri dandik oluyor,yeni aldıysan iade et
  • ben bir yıl kullandım bildiğim kadarıyla anti vibrate denen şey şu ki fare yi yaklaşık 1-2 mm kadar kaldırınca devreden çıkan ufak bir tuş var altta bu genelde fps oyuncuları geniş açıları dönerken işlerine yarar mousepad in uzunluğu yetmediği için ... Sizin sıkıntınıza gelince mouse u ters çevirip lazer kısmıyla parmakla oynayın çalışmazsa problem yok demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

quote:

Up up up up

bu fareyi bende kullanıyorum 1 aydır benimkindede yok o özellik,altında bi leke var ama sanki delmeyi unutmuşlar gibi...zaten a4tech in fareleri dandik oluyor,yeni aldıysan iade et

Yav acayip titriyor mouse padden midir nedir anlamadım.
    Dediğin gibi altında bi leke var ama delik yok...
    Yani bi yerden aldım iade ettim başka yerden aldım hepsiburada.com dan sonra bunu iade etmedim kullanıyorum. Çünkü hediye geldi..
    Mecbur kullanıcagım artık yapacak birşey yok.
    Çok teşekkürler CloserTR birazda olsa rahatladım.

• quote:

imleç titremesi toz yüzündende olabilir,altına bak sensörde toz varsa temizle düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozera01

arkadaşlar ben aldım bu mousu 2-3 hafta oluyor ama bu anti vibrate ne işe yarar bilmiyordum mousu kaldırınca titremıyor falan dediler. ben de kaldırınca hareket ediyordu şüphelendım assagıda bir tuş varmış ona baktım ben de yok benim moustamı sorun var nasıl temin edebilirim garantiye göndersem karşılar mı

Sistem tepsisinde(saatin yanı)
    görüntüdeki yuvarlak içinde "1" olan simgeye(sizde 2 veya başka bir rakam yazabilir, profili temsil ediyor) sağ tıklayıp "Anti-titreşim ayarları" seçeneğine girerek etkinleştirin. Eğer bu seçenek yoksa programlar ve özelliklerden var olan oscar macro editor'ı kaldırıp şu linkte(http://www.mediafire.com/download/atslbijtl99oato/7KeyH_V12.08V17.zip) verdiğim programı indirin ve kurun. Kurulumdan sonra bu seçeneğin geldiğin ve sonrasında bu özelliğin çalıştığını göreceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

arkadaşlar ben aldım bu mousu 2-3 hafta oluyor ama bu anti vibrate ne işe yarar bilmiyordum mousu kaldırınca titremıyor falan dediler. ben de kaldırınca hareket ediyordu şüphelendım assagıda bir tuş varmış ona baktım ben de yok benim moustamı sorun var nasıl temin edebilirim garantiye göndersem karşılar mı

görüntüdeki yuvarlak içinde "1" olan simgeye(sizde 2 veya başka bir rakam yazabilir, profili temsil ediyor) sağ tıklayıp "Anti-titreşim ayarları" seçeneğine girerek etkinleştirin. Eğer bu seçenek yoksa programlar ve özelliklerden var olan oscar macro editor'ı kaldırıp şu linkte(http://www.mediafire.com/download/atslbijtl99oato/7KeyH_V12.08V17.zip) verdiğim programı indirin ve kurun. Kurulumdan sonra bu seçeneğin geldiğin ve sonrasında bu özelliğin çalıştığını göreceksiniz.

o tuş yoktu silip verdiğiniz linktekini yükledim yine değişmedi.o altındaki anti vibrate tuşu yok bende sizde var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

o tuş yoktu silip verdiğiniz linktekini yükledim yine değişmedi.o altındaki anti vibrate tuşu yok bende sizde var mı ?

İlginç gerçekten. Bende yoktu bu şekilde düzeltebildim ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    mousenizin modeli nedir
  • quote:

mousenizin modeli nedir

760 BH hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Mouse `nızdeki [Anti Vibrate] Teknolojisi FPS Oyuncuları için gelişmiş bir teknolojidir .

Anladığım kadarıyla siz [Anti Vibrate] tuşunu aramaktasınız . Aslında bu tuşu bulamadığınız için daha çok sevinmelisiniz .

Sizin A4 Tech X7 XL-750BH Mouse ` nız Yeni bir modeldir . Bir önceki modelinde [Anti Vibrate] tuşu vardır .

Eğer sorunu düzeltmek istiyorsanızhttp://www.x7.cn/cn/driver/7KeyH_V12.08V17.zip Link ` indeki yerden Anti-Vibrate Oscar Editor

i indireblirsiniz . Program biraz yavaş inebilir siteden kaynaklı bir sorun belirtmek istedim . Programı indirip kurduktan sonra sağ alt köşede çıkan
    1 den 5 e kadar rakamlar farketmez .

ordaki simge ` ye sağ tıklayın . Ondan sonra açılan küçük pencerede Anti-Titreşim ayarları - Raporlama Oran Ayarları gibi

Seçenekler çıkacaktır . Ordan Anti-Titreşim ayarları ` na sağ tıklayıp açınız . Orda ayarlar kısmında 2 tane seçenek çıkacaktır .

Rakam girebildiğiniz yere tıklayın . Ve rakam olarak 3 girin . Sorun çözülmüştür . İyi günler .

• aynı mous bende de var anti titreşim olayı nasıl olması lazım ? programda seçiyoruz fakat yan kısmında 8'e kadar rakam var o tam ne olması lazım ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

aynı mous bende de var anti titreşim olayı nasıl olması lazım ? programda seçiyoruz fakat yan kısmında 8'e kadar rakam var o tam ne olması lazım ne işe yarıyor ?

3 olması lazım konuyu hortlattık fakat her bilgisayarı açıp kapadığında defaulta dönüyor yani 8 oluyor. Bu ayarları yapıp mousa yüklüyorum fakat yine de her pcyi açıp kapamamda 8 oluyor ilginç bir durum. şimiden xl760h mousumu ozledim :)
  • JKBs_Anarchist J kullanıcısına yanıt
    aynen bende ayarladım lakin yine mousa yükletsek de pc yeniden açtığımız da sıfırlanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.