Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.620
Cevap
161
Favori
390.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de çiçeksepeti'nden 18,867 TL'ye 12gb olan versiyonunu aldım. Henüz kutusunu bile açmadım. Kullanıp kullanmamakta kararsızım ama benim derdim ısı veya batarya süresi değil. 12 lite kullanıyorum, ilanda ve bu cihazı kullansam mı diye karar veremedim hala. Param cebimde kalsın, 1 sene daha 12 lite'ı kullansam mı? Ya da 1 sene sonra değeri çöp olacak, bu upgrade mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 8 Şubat 2024; 11:12:25 >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Kendine soracağın soru şu;
    Bana yetiyor mu, 1 sene daha yetecek mi?
    Evet ise "bence" masraf yapmana gerek yok. O parayı daha önemli bir işine harca. Ha yoksa da birikim niyetine değerlendir derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında Pro modeli 353 dolardan satışa çıkmıştı. An itibariyle 332 dolar'a düştü.

Xiaomi Poco X6 12+256GB 5G Siyah (Global) - 269 Dolar

Xiaomi Poco X6 12+256GB 5G Mavi (Küresel) - 269 Dolar

Xiaomi Poco X6 12+512GB 5G Siyah (Global) - 310 Dolar

Xiaomi Poco X6 12+512GB 5G Mavi (Küresel) - 310 Dolar

Xiaomi POCO X6 Pro 12+512GB 5G Siyah (Global) - 332 Dolar

Xiaomi POCO X6 Pro 12+512GB 5G Gri (Global) - 332 Dolar

Xiaomi POCO X6 Pro 12+512GB 5G Sarı (Küresel) - 332 Dolar

Türkiye'de fiyatlar yükselebilir beklentisiyle, telefon alacaklar; yükselirse döviz artışı ya da yurtiçi cihaz talebi nedeniyle yükselir.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Aynen bende poco x3 gt vardi poco f5 aldim oyle aman aman bir fark yok bataryalar bile ayni ,telefon iyiyse en az 3 yil goturur 5 i bile gorebilir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dur4cell kullanıcısına yanıt
    hocam yillarin apple kullanicisiyim, 4 senedir de guncelleye guncelleye 3 farkli mac kullandim hala kullaniyorum. benzer ikilemde ben de kaldim, ikinci el iphone 12 mi alsam diye dusunuyordum ama vazgectim. ve ilk defa apple disinda bir telefona yoneldim, cok da memnunum.

butceme sinir koymustum ve iphonelarin fiyat politikasi da uzaklasmamdaki ana sebepti. iphone 11 de eylul 2019da cikan bir telefon, 4 seneyi gecmis. 3 sene daha kullanmak isteseniz 7 seneyi gececek. iphone 11 2027de de kullanilir mi, kullanilir is gorur tabi ama hem yenilenmis bir telefon, bir sorunu cikabilir, hem de bataryasi memnun etmeyecektir gunluk kullanimda. wifida 9 saatin altinda ekran suresi almiyorum. 4 senelik bir telefonda pil yenilenmis olsa bile bu mumkun degil appleda.

imkanim olsa x6 pro'nun kamerasini iphone 11 kamerasiyla degistirmek isterdim, onun disinda ise aletten cok memnunum. kamerasi da gunluk kullanimda gayet yetiyor, gcam kurcalamaya henuz girmedim oyle diyeyim, yakinda girecegim. benim gibi telefonu yogun kullanan birini ile bataryasi hic yari yolda birakmiyor gun icinde, sarj suresi de zaten cok iyi. sifir urun olmasina ve garantisine vs zaten girmiyorum. kamerasi disinda her ozelligi iphone 11den onde, elinize alirsaniz seriliginden performansindan anlayacaksinizdir.

stokta olmadigi icin 8/256 yerine 12/512 almistim, su an stokta var, 8/256 cok tercih edilesi bir model bence.

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Bu mu hocam?

• kompalsif kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam, senin ve diğer arkadaşın yorumları karar vermeme çok yardımcı oldu. iyi günler diliyorum  

• Merhabalar,
    Aynı fiyata garantisiz 128 GB S22 Ultra mı, 256 GB sıfır Poco X6 Pro mu?
    Telekkürler.

• erdi1974 E kullanıcısına yanıt
    Tabiki poco x6 pro

İkiside garantisiz ise ben S22 ultra alırdım bambaşka bir cihaz. Kamera ekran vs. Ön kamera 4k60fps video çekiyor halen alınabilir , kablosuz şarj vs daha önde S22 ultra. Pil konusuna takılmazsanız tabi :)

Poco X6 Proda işlemci ve ekran dışında açıkçası çok birşey yok fiyat avantajınıda sayarsak bu 3ü iyi. Kamerası benim 7 yıllık(Xiaomi) 12mp ois sensörlü cihazdan biraz daha aşağıda yada bazı yerlerde ortama veya ışık koşullarına göre biraz daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 8 Şubat 2024; 16:45:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

garanti kısmına girmez isek tabi ki s22 tercih ederdim. bir kaç özellik hariç x6 pro dan daha üstün bir cihaz.

Knk kuzenimde vardı s22 ultra yakın çekimde pek bir fark göremedim ama zoom işin içine girince s22 ultra tokatlıyor her türlü. Bir de biraz daha premium havası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0onder -- 8 Şubat 2024; 17:9:52 >
  • Benim tercihim de s22 ultra'dan yana olurdu. En azından güncellemeleri adam akıllı bir şekilde almaya devam eder.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam. Fazla bir değişim göremeyeceğin bir şeye tonla para dökmeye gerek yok. Hele ki şu dönemde.

X6 pro vs s22 diyen arkadaşa s22 derim. Ultra sonuçta 🙂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senseight S kullanıcısına yanıt
    Bu ama altında 100 TL olanı bu pahalı

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Bir de bu cihaz pasif değil mi, yani ses kalitesini çok etkileyecek bir işlevi yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 8 Şubat 2024; 20:13:39 >
  • juveline J kullanıcısına yanıt

ptt avm sıkıntılı bir alışverişi sitesi. ucuz olup da peşine düşmeyi pişman olabilirsiniz :)))

• Senseight S kullanıcısına yanıt

Bugün büyük çoğunluğunu instada kullandım( 4s20dk) 8saat civarında ekran süresi verdi, %5 kaldı şarja takacam

• Yapmayin arkadaslar x6 pro s23 denginde neredeyse,s22 ye iyi diyorsunuz bir arkadasta daha cok guncelleme alacak s22 icin demis ,tamam kamerayi anladikta islemci,gpu vs de x6 pro fark atar...

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Yeni fark ettim büyük ihtimalle yurtdışı cihaz, ona kayıt yapsan 30bin TL IMEI atılıyor mu bilmiyorum arkadaş umarım buna dikkat etmiştir ona göre alsın sonra sıkıntı yaşamasın

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.