Arkadaşlar bende logitech x530 var ve alalı yaklaşık 5 ay oldu ve onboard ses kartın da kullanıyorum işletim sistemim W7 64 bit.Müzik dinlerken bass dan puff die ses geliyor boğulma oluyor,bir de çok ses verdiğim zaman kafamı ağrıtıyor.Onboard ses kartından olabilir mi yani anakart dan çoğaltıcı ile 3 taneyi bire düşürerek takıyorum yeşile bir kaç kişiye sordum ses kartı almamı söylediler ve bakdım creative nin 7+1 ses kartı var 54 lira mı ne onu alsam düzelirmi bir de oda küçük oldugundan ses akışı hiç denebiir ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edebilirmisinz...Şimdiden teşekkür ederim...
Yaşadıkların gayet normalde neden çoklayıcı kullanıyorsun? 5.1 çıkışı yok mu ses kartının?
Zaten x530 kullanıyorsun, birde çoklayıcı ile müzik dinliyorsun küçük bir alanda üstelik.. Tam şamata kuru gürültü dinliyorsun yani kafan ağrır tabii.
Doğru şekilde bağla 3 tane kablo ile, müzikleride stereo olarak dinle. Yoksa başın daha çok ağrır.
Kardeş haklısın benim anakart ımda 5+1 ses çıkışı yok yani bir tane yeşil renkte jak var he bu arada logitech in için den çıkan kutu gibi bişey var ona takdım turuncu siyah ve yeşili ve onun da iki çıkışını kırmızı ve beyazı tek olarka kasanın arkadsına takdım yine fark eden bişey olmadı ve ben ses kartı alsam biraz durum düzelirmi?Yorumun için teşekkürler
O zaman 50 tlye bir audigy al ona 5.1 şekilde bağla. Daha iyi olacaktır. En azından sesler birbirine girmez. Birde 5.1 lerde hoparlörlerin konumu çok önemlidir. Birbirine yakın durmasınlar biliyorsundur gerçi 5.1 lerin nasıl durması gerektiğini. Şöyle durması gerek:
O zaman ben bir tane ses kartı alıyım he bu arada benim hoparlörleri sökdüm salona götürdüm dedin şekilde takdım öyle bir canlandı ki san ki arkamda orkestra varmıs gibi oldu süepr di geldim aynı şekilde oda ma döşedim güsel oldu sesler bogulmuyor ama kablolar çok kısa buna bir çözüm önerebilirmisin?
Kablolar kolay elektronikçilerde falan vardır anlatırsan elindeki kabloları sana uygun verirler.
Ses kartıda aldığında dahada iyi olacak çünkü her hoparlör doğru şekilde kendi görevini yapmaya başlayacak.
Ama kablolara ek veya değiştirme olur sa sesde bozulma oluyormuş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme