Şimdi Ara

x530 5.1 onboard ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elımde logitec x530 5.1 ses sistemi ve msi c45 770 anakart var ses sistemini bu anakartın onboard ses kartına bagladım ama sadece 2 kanaldan ses alabılıyorum acaba 5 kanaldan nasıl ses alabılırım şimdiden tesekkurler

• dnetim masasında ses ve diğer aygıtlar kısmı war orda geliişmişe bas 5+1 surraund hoparlör seçeneğini seç orda olcak yada ses sisteminin programından ses sistemini seç olur .
  • bende x530 kullanıyorum aslında neden x 540 olmadıgı için pişmanım çnkü sağ kolon aynı zamanda kontrol paneli o yüzden yerini cok değiştiremiyorsun. ama tok bir bass sesi var. kaptan trojanın dediği gibi yapmalısın tekrar anlatıyım. anakartının arka panelinde 3 tane jack olması lazım 6 da olabilir incelemedim ama 3 tane kullanacaksın:) ses siteminin kontrol panelinden gelen 3 tane renkli kablo var siyah yeşil bide turuncu gibi olan siyah olanı önce bilgisayarının jacklarından birine tak ekranda secim yapman gerektiği ile ilgili bir şey cıkacak arka hoparlörleri sec sonra yeşili tak ve ön hoparlörleri sec sonra turuncuyu tak ve orta/subwofer secenegi işaretle. sonrasına ses driveri programından 5.1 kanalını sec kolonları tek tek test et. hepsinden farklı ses duydugunu göreceksin. eger vista kullanıyorsan birde hoparlör doldurma die bir secenek var. buda cift kanal olan ses kayıtlarında sanal bir cevresel ses yaratıyor tabii cok başarılı diil:) ama yetiyor. bnm sana tavsiyem DTS filmler veya DTS müzikler bunları dinlemek için ise ac3 filter progrmaını yüklemelisin. o biraz karışık ama resimli anlatmışlar googleden aratırsan bulursun. çnkü anlaog sistemlerde bir codec kullanmalısın dene mutlaka sonra mkv film izle bir tane dvd lerde istemiyor herhangi bir prgoram ama mkv filmlerde yada dts müziklerde gerekiyor. eger yapamassan dts müziklerde tısssss die bir ses duyacaksın. ama dts keyfini müzikte bir yaşa sonra bir daha mp3 dinlemek istemeyeceğinin garantisini veriyorum. süper bir olay davul sesi centerdan gitar solosu sag arkdan sol önlerden ritm gitarlar fln geliyor sanki sahnedesin. süpper bir olay ama dts müizk bulmak sorun bnm favorim celine dion titanic müziği birde metallica nothing else matters googlede sonlarına dts die ekleyip arattıgında bulabilirsin. boyutlarıda şarkı başı 50 mb gibi boyutlar. kolay gelsin iyi eglenceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.