Bildirim
X5 Android Yazında Takıldı YARDIMMM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl yanıp kararıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Xrict
Nasıl yanıp kararıyor?
Şöyle ki Android logosunun üzerinden efekt geçiyor. Böyle beyaz renkte sonra ekran kapanıyor yani görütü gelmiyor sonra ekrana görüntü geliyor ama sırf siyah ekran. Bu sürekli böyle devam ediyor. -
sd kartına dload klasörünü atıp tekrar 2.3.5 'i yüklemeyi dene -
quote:
Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR
sd kartına dload klasörünü atıp tekrar 2.3.5 'i yüklemeyi dene
O zaman da update failed hatası veriyor. Diğer tüm resmi romlarıda denedim aynı hata. Sadece B517 (2.3 beta1) de hata vermiyor yükleniyor. Ama yine aynı Android yazısında telefon takılıyor açılmıyor. Ya lütfen yardım edin. Kaç gündür kafayı yemek üzereyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet 1905
quote:
O zaman da update failed hatası veriyor. Diğer tüm resmi romlarıda denedim aynı hata. Sadece B517 (2.3 beta1) de hata vermiyor yükleniyor. Ama yine aynı Android yazısında telefon takılıyor açılmıyor. Ya lütfen yardım edin. Kaç gündür kafayı yemek üzereyim.
Romu kurduktan sonra CWM modunda açin telefonu. (Ses+ ve power)
Mount system ve format system secip, islem bitince telefonu kapatin.ses+- ve powera basip romu tekrar yukleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Teknik -- 15 Şubat 2012; 22:54:40 > -
Dload klasoru oldugu varsayilarak yukaridaki mesaji yazdim, yanlis olmasin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Teknik
Mount system ve format system secip, islem bitince telefonu kapatin.ses+- ve powera basip romu tekrar yukleyin.
Hocam bu yöntemin işe yarayacağından şüpheliyim,eğer boot edebiliyorsan telefonu tek çaren custom rom yüklemek,eğer yükledikten sonra telefon normal bir şekilde açılıyorsa tekrar b1xx atmayı dene... -
quote:
quote:
quote:
O zaman da update failed hatası veriyor. Diğer tüm resmi romlarıda denedim aynı hata. Sadece B517 (2.3 beta1) de hata vermiyor yükleniyor. Ama yine aynı Android yazısında telefon takılıyor açılmıyor. Ya lütfen yardım edin. Kaç gündür kafayı yemek üzereyim.
Telefonda CWM yüklü değil. Bir yükleyebilsem düzelecek gibi ama yükleyemedim işte. Telefonu bilgisayara bağlayınca da internal sd karta girmek istediğimde bir disk yerleştirin diyor. Ya ne yapacağım ben off
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Telefonda CWM yüklü değil. Bir yükleyebilsem düzelecek gibi ama yükleyemedim işte. Telefonu bilgisayara bağlayınca da internal sd karta girmek istediğimde bir disk yerleştirin diyor. Ya ne yapacağım ben off
Istanbul'da olsan al telefonu gel diyecegim ama profilinde izmir yaziyor.
-
@mehmet1905
Ya pembe ekrana gelip cwm yukleyeceksin ya da acilana kadar dload ile yuklemeye devam edeceksin, baska care gelmiyor aklima. -
cwm yuklenmiyor mu pembe ekranin gelmesi gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawk_x
cwm yuklenmiyor mu pembe ekranin gelmesi gerekiyor?
Ya şöyle bişey oldu. Ben yazılımı güncellerken hafıza kartım yoktu bende telefonun kendi hafızasına attım güncellemeyi kurulumdan sonrada silmeyi unuttum. Şimdi ses açma(+), ses kısma(-) ve güç tuşana basarak açtığımda direk güncelleme ekranı çıkıyor yani o romu kurmaya çalışıyor. Pembe ekran gelmiyor. Artı olarak bilgisayar internal hafızayı görüyor ama girmeye çalıştığımda disk yok diyor. O driverlerin bulunduğu bölüme sorunsuzca giriyor ama. -
Ubuntu 11.10 indir usbden çalistir acildiktan snra telefonu tak dahili hafizayi gorecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verin garantiye tabi root veya custom rom falan yoksa. -
quote:
Ubuntu 11.10 indir usbden çalistir acildiktan snra telefonu tak dahili hafizayi gorecektir
Dediğinizi deneyeceğim. Telefonu garantiye verdim zaten 3 hafta garantide durdu ama yanlış yazılım yüklemiş diyip 400 tl anakart değişim parası istediler. KVK 2.3 ü garanti kapsamında saymıyor galiba. -
quote:
quote:
Dediğinizi deneyeceğim. Telefonu garantiye verdim zaten 3 hafta garantide durdu ama yanlış yazılım yüklemiş diyip 400 tl anakart değişim parası istediler. KVK 2.3 ü garanti kapsamında saymıyor galiba.
parayı verdim deme sakın -
quote:
quote:
quote:
Dediğinizi deneyeceğim. Telefonu garantiye verdim zaten 3 hafta garantide durdu ama yanlış yazılım yüklemiş diyip 400 tl anakart değişim parası istediler. KVK 2.3 ü garanti kapsamında saymıyor galiba.
parayı verdim deme sakın
Yok ya vermedim para falan kadınla tartıştım huawei nin kendi güncellemesini yükledim öyle böyle kadın bize kullanıcı yanlış yazılım yüklemiş diye bilgi verildi dedi. Bende yaptırmadan aldım telefonu geri işte uğraşıyorum olacak diye.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
parayı verdim deme sakın
Yok ya vermedim para falan kadınla tartıştım huawei nin kendi güncellemesini yükledim öyle böyle kadın bize kullanıcı yanlış yazılım yüklemiş diye bilgi verildi dedi. Bende yaptırmadan aldım telefonu geri işte uğraşıyorum olacak diye.
ubuntudan denedin mi sonuç nedir?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
parayı verdim deme sakın
ubuntudan denedin mi sonuç nedir?
Ubuntu yu usb uzerinden actim hatta suanda ubuntu dayim. Telefonu usbden bagladim ama sadece sarj oluyor telefon ubuntu hicbir tepki vermedi telefonu gormedi
Benzer içerikler
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- zte nubia v40
- android telefonda video açılmıyor
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- telefon hızlandırma
- fiyat performans telefon 2024
- kirin 9010
- huawei pura 80
- en iyi işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X