Şimdi Ara

x4 955 arızalandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

amd phenom x4 955 işlemcimi servise vermiştim.arızalı çıktı bugn gittim pazartesi faturasını getir yenisini vericez dedi...Gold un sitesindede bu model kalmadı büyük ihtimal üst modelini vericekler buda heralde x4 965 olacak...demek istediğim üste biraz daha para verip farklı bi işlemci almak mantıklımıdır....biraz baktım fx işlemciler 8 çekirdekli diyor..nasıldır..ne yapmamı tavsiye edersiniz..??

anakart:asus m5a97

ekran kartı: xfx hd 6850

kasa-psu:THERMALTAKE
    V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Football Manager 2012 Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

intel i5 serisine geçmedikten sonra bence üzerine para veripte işlemcinizi değiştirmeyin.

anakartım desteklemiyor sanırsam..o yüzden malesef..

• x4 965 ile fx 6100 veya fx 8100 arasında oyunlarda çok fark yok çünkü fx lerin çekirdekleri hayali çekirdek gibi bişey çok güçsüz kalıyorlar x4 955 sana yetiyorsa x4 965 al ama yok ben 8 çekirdek alıyım programlar hızlansın falan dersen fx 8xxx lerden biri seçilir

Orijinalden alıntı: criesofcredo

x4 965 ile fx 6100 veya fx 8100 arasında oyunlarda çok fark yok çünkü fx lerin çekirdekleri hayali çekirdek gibi bişey çok güçsüz kalıyorlar x4 955 sana yetiyorsa x4 965 al ama yok ben 8 çekirdek alıyım programlar hızlansın falan dersen fx 8xxx lerden biri seçilir

program v.s kullanmıyorum sadece oyun performansı benim için yeterli...o zman ne verirlerse alıyim büyük ihtimal 965

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

quote:

x4 965 ile fx 6100 veya fx 8100 arasında oyunlarda çok fark yok çünkü fx lerin çekirdekleri hayali çekirdek gibi bişey çok güçsüz kalıyorlar x4 955 sana yetiyorsa x4 965 al ama yok ben 8 çekirdek alıyım programlar hızlansın falan dersen fx 8xxx lerden biri seçilir

program v.s kullanmıyorum sadece oyun performansı benim için yeterli...o zman ne verirlerse alıyim büyük ihtimal 965

x4 965 yeterli gelicektir

quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

quote:

x4 965 yeterli gelicektir

teşekkürler arkadaşlar..

• 965 al gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • 955 yoksa mecbur 965 verecekler.965 daha iyidir.
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • 955'den düşük olmadığı sürece hangı ışlemcıyı verırlerse al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• x4 955 yerine x4 965 al .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.