Şimdi Ara

x3daudio1_7.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8.1 kullanıyorum ve tropico 5 adlı oyunu indirdim çalıştırmaya çalıştıkca x3daudio1_7.dll hatası veriyor.
    Netten araştırdım biraz x3daudio1_7.dll netten indirip windows system 32 ve windows syswow64 dosyalarının içine attım oyuna giriş yaptı ama ses yoktu ve ayrıca new game dediğimde oyundan attıyo.
    yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

x3daudio1_7.dll Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

x3daudio1_7.dll, bilgisayarınızda eksik veya bozuk olduğunda ortaya çıkan bir hata mesajıdır. Bu hata genellikle çeşitli multimedya programlarını çalıştırmaya çalıştığınızda veya ses dosyalarını oynattığınızda çıkar.

Nedenleri:

• x3daudio1_7.dll dosyası yanlışlıkla silinmiş veya bozulmuş olabilir.
    • Bir yazılım güncellemesi veya kurulumu sırasında x3daudio1_7.dll dosyası düzgün yüklenmemiş olabilir.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım bu dll dosyasına bulaşmış olabilir.

Çözümleri:

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bazen basit bir yeniden başlatma, x3daudio1_7.dll hatasını giderebilir.
    • Dll dosyasını yeniden yükleyin: Microsoft'un resmi web sitesinden x3daudio1_7.dll dosyasını indirin ve bilgisayarınıza kopyalayın. Dosyayı C:\Windows\System32 klasörüne yapıştırın.
    • Bilgisayarınızı virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayın: Bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarınızı tarayın ve x3daudio1_7.dll dosyasına bulaşan herhangi bir tehdidi kaldırın.
    • Ses sürücülerinizi güncelleyin: Hatalı ses sürücüleri de x3daudio1_7.dll hatasına neden olabilir. Aygıt Yöneticisi'ni açın ve ses kartı sürücülerinizi güncelleyin.
    • Windows'u Onarın: Windows Onarım aracını kullanarak Windows işletim sisteminizde bozuk dosyaları onarabilirsiniz. Bu, x3daudio1_7.dll hatasını gidermeye yardımcı olabilir.

Bu çözümleri denemenize rağmen hatayı hala alıyorsanız, bir bilgisayar teknisyeninden profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu yardım edecek olan
  • yok mu çaresini bulan biri
  • kinger1905 kullanıcısına yanıt
    dll-files.com
    x3daudio1_7.dll free download | DLL‑files.com
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_7

buradan dosyayı indir rar dosyasından çıkart C:/Windows:/Sistem32 klasörünün içine kopyala
    eğer ki bilgisayarın 64 bit ise C:/Windows:/SysWOW64 klasörünü içine de kopyalaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan210878

dll-files.com

buradan dosyayı indir rar dosyasından çıkart C:/Windows:/Sistem32 klasörünün içine kopyala
    eğer ki bilgisayarın 64 bit ise C:/Windows:/SysWOW64 klasörünü içine de kopyalaman lazım

hocam zamanında cevap vermişssiniz ama Syswow64 klasörü yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

quote:

Orijinalden alıntı: serkan210878

dll-files.com

hocam zamanında cevap vermişssiniz ama Syswow64 klasörü yok sanırım

Bende var, 64 bit indirip içine attım fakar hala aynı hatayı veriyor.

• directx dosyalarını guncelle....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Gta 4 isdone.dll
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kinger1905 kullanıcısına yanıt
    directx dosyalarında problem var güncellemeniz gerekiyor.
  • directx günceldir ama fazla güncel :D o yüzden çalışmıyor
    Çözüm : end user runtime directx bunu yükle geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.