Şimdi Ara

x2 560-a4 x2-fx x4 4100 hangisi iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Phenom II x2 560 işlemcim var.anakartım biraz geride fakat simdilik iş goruyor.Anakartı değiştirirken işlemci de aklıma takıldı 1-2 sorum olacak

*bu 3 işlemciden hangisi iyi denebilir? x2 560 b60 x4 durumunda.

*birçok kişi a4 ler yerine athlonları dahi tavisye ediyor nedeni nedir? benchmarklarda x2 560 dan ileride

*4 cekırdegı acmak ıcın cekırdeklerde -%2 gibi bir secenek secmem gerekıyor.suan o pc de değilim.o secenegı secmedıgımde bılgısyar kılıtlenıyor.
    fakat diğer sekılde 4 cekırdek 13 saat test ile stabil calısıyor.Bu cekırdektekı bır sorundan mıdır yoksa olagan mıdır?

*fx x4 almaya değer mi _? bu kadar fark varmı ?

• fx4100 ve 6100 den uzak dur.
  • İşlemcin yeterli hiç dokunma , oyun zaten ekran kartına bakıyor , fx 4100 alsanda ne oyunda nede masaüstünde fark edebileceğin bir performans artışı olmayacaktır....
  • 4100 ler tutarsız dıyebılırız o zaman. tesekkurler.
  • athlon x2 6000+ ile stok 3,0 ghzde hd 5850 ile 1920*1080de high ayarda hiçbi oyunda 35 fps altında hiçbi sonuç alınmıyo.en azından fotoğraflı testler öyle gösterio.x2 560 dediğin işlemcide üretim teknolojisi, L3 önbellek ve yüksek o.c potansiyeli var ki bu fazlasıyla büyük bi avantaj.amaç oyunlar dısında çok çekirdekli işlemci gerektiren programları da kullanmak ise ozman fx serisi haricinde x4 955 de düşünülebilir.ama dediğim gibi şuan 560 ile yapılamicak hiçbişey yok
  • İşlemcin 4 çekirdek oluyorsa değiştirmeyi düşünme. Oyun performansı yetersiz geliyorsa ekran kartını yükseltmek için bütçeyi kullanabilirsin. Bende x2 555@4 var, işlemcimi Ivy Bridge veya Bulldozer 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

İşlemcin 4 çekirdek oluyorsa değiştirmeyi düşünme.Bende x2 555@4 var, işlemcimi Ivy Bridge veya Bulldozer 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

siz neden değiştirmek istiosunuz anlayamadım.bu bi çelişki mi yoksa maximum performans amaçlı mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

İşlemcin 4 çekirdek oluyorsa değiştirmeyi düşünme.Bende x2 555@4 var, işlemcimi Ivy Bridge veya Bulldozer 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

siz neden değiştirmek istiosunuz anlayamadım.bu bi çelişki mi yoksa maximum performans amaçlı mı

Değişim için bir sonraki işlemcileri beklemek daha mantıklı bence. Şuanki işlemcilerle arasında değiştirmeye değecek kadar performans farkı yok.
  • tesekkurler.=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.