Şimdi Ara

x1950xt kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sapphire x1950xt default 2d uygulama saat hızları 500core / 591 mem olarak geliyor ve 3d mark 05 ve 06 ta 3d uygulamaya geçmesine rağmen 621 core / 900 mem hızlarına geçmiyor, yada ben öyle düşünüyorum ki Venice 3500+ 2x512 ddr400 ile 05 ten 9383, 06 tan 4580 alıyorum.

Ayrıca bu programların içinden saat hızlarını okuyamıyor, her 2 değer içinde 0 mhz görüntülüyor.

Ati Tray tool ve Ati tool u denedim, sonuçlar aynı. Aynı sistemle X850xt ile 05 ten 6138 puan alıyordum, sizce bu sonuçlar normal mi, ne yapmak lazım ?

• bende kullanıyorum kardeşim ...ati tooldan bakarsan asıl hızının 621/900 olduğunu görürsün..benim asıl dert yandığım konu fan hızı ayarlarının çok kötü yapılmış olması kart oyunlarda 70-80 derecelere geliyor fan komik bir şekilde %36 ile dönüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

bende kullanıyorum kardeşim ...ati tooldan bakarsan asıl hızının 621/900 olduğunu görürsün..benim asıl dert yandığım konu fan hızı ayarlarının çok kötü yapılmış olması kart oyunlarda 70-80 derecelere geliyor fan komik bir şekilde %36 ile dönüyor..

ati toll ile fan hızını kendin ayarlayabiliyorsun auto mode de fan hızı kafasına göre takılıyor. auto mode ye almayacaksınız. en güzel fan ayarı %50 ye çekmek denersen faydasını görebilirsin
  • Aldığınız 3d mark 05 ve 06 değerleri nedir ?

Ati tool da 621 ve 900 e getirdiğimde voltaj ayarını da değiştirmem gerekiyor, vga in bios unda yazan değerlere çektiğimde , kitleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariscat

Aldığınız 3d mark 05 ve 06 değerleri nedir ?

Ati tool da 621 ve 900 e getirdiğimde voltaj ayarını da değiştirmem gerekiyor, vga in bios unda yazan değerlere çektiğimde , kitleniyor.

elimde 3DMARK 03 bile yok test edicek ama testleri gördüğüm kadarıyla core2 bir işlemciyle ve 1gb ram le birlikte

03:16-17bin civarı
    05:10-11bin civarı
    06:5-6bin civarı

bunlar normal değerler...sen kartınla çok oynama artık bırak canavar gibi zaten..yalnız biraz fazla bağırıyor fanı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.