Şimdi Ara

x1800xt sahipleri sıcaklıkları yazalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x1800xt sapphire marka ekran kartında Merhaba az önce everest ultimate den baktım sıcaklık oyun sonra 80 derecedeydi
    normal de 62 gibi sizde bu değerler nasıl ?

Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firaz -- 2 Şubat 2006 20:47:26 >

• bende xl var , oda çok sıcak...
  • sapphire in soğutucuları genelde zayıf ve gürültülü. napsınlar ucuza kart veriyolar.
    ben de x800xl vardı 85 derece görüyodum sapphire. iade et alırlar ben öle yaptım :)yine de sıcaklıklarınızdaki sorunlar bana üretimden kaynaklıdır gibi de geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewrim

sapphire in soğutucuları genelde zayıf ve gürültülü. napsınlar ucuza kart veriyolar.
    ben de x800xl vardı 85 derece görüyodum sapphire. iade et alırlar ben öle yaptım :)yine de sıcaklıklarınızdaki sorunlar bana üretimden kaynaklıdır gibi de geliyor..

ne zayıfı sen 1800xt deki soğutucuyu görnedin galiba şu ana kadarki yapılmış eniyi soğutuculardan biri sen fanın hızını ayarala son hızda çok gürültülü ama inanılmaz soğutuyor.
  • quote:

sapphire in soğutucuları genelde zayıf ve gürültülü. napsınlar ucuza kart veriyolar.

Bence stok soğutucu yüksek devirde gayet iyi, ama anormal ses çıkarıyor. 750/850 gibi ve voltajı yüksek bir değerde bile iyi soğutabiliyor. Sapphire dışında diğer markaların soğutucuları birebir aynı mı bilmiyorum ama resimlerinden aynı olduğu izlenimini verdi bana. Ayrıca havayı kasa dışına atmayan bir soğutucu olsa kasanın içini hamam gibi yapar.

Fan Full devir iken;
    Desktop: 40 Derece altında, oda soğuksa 33-34'e kadar düşebiliyor. Full load: en yüksek gördüğüm 70 civarı (oc'lu ve 1.35 V ile) oldu ki genelde 60 larda geziniyor..

Fan en düşük değerde iken desktop 45-55 derece, full load 70 civarı..oc'lu düşük devir denemedim ama muhtemelen çok yükselir, denemeyin :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

ne zayıfı sen 1800xt deki soğutucuyu görnedin galiba şu ana kadarki yapılmış eniyi soğutuculardan biri sen fanın hızını ayarala son hızda çok gürültülü ama inanılmaz soğutuyor.

katılıyorum , gerçekten kaliteli bir yapım bencede...
    fanı nerden ayarlayabilirim? ayrıntılı bilgi verirmisiniz...

• oc yapsam da yapmasam da ati tool ile ayarlıyorum ben..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1 ati toolla yap
    quote:

Orjinalden alıntı: shebumi

oc yapsam da yapmasam da ati tool ile ayarlıyorum ben..
  • ati tooldan dinamik fan ayarlı

idle'da 55 derece fan %27de
    60ı geçince %35 fan
    65i geçince %60 veriyorum
    70i geçince %100 ki bu hızda zaten 70i geçemiyor

730/830da 3dmark testinde fan %100 hızında 66 derecede bitti test
  • @Nitrogliserin
    verdiğin bilgiler işime yaradı teşekkürler dostum

• bende fatalityi vardı orginal soğutucuyu sökmedim
    bu hız ayarlama olayı süper
    %100 yapınca kartın aşıırı ısınıp yaması gibi bit sorunu düşünmeden oyunları oynayabiliyoruz
    ses çıkarıyor ama oyunun sesi bırakın bastırsın
  • Komşularda olmasa ne güzel memleket modunda olacaz onlar geliyor çok ses açınca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.