Şimdi Ara

x1800gto- hd2600pro arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x1800gto- hd2600pro arasında kaldım. Sizce bu 2 ekran kartından hangisini alayım. Benim için directx10 un hiç bir önemi yok. Directx9 da sizce hangisi daha iyi performans verir?

Teşekkürler

• Tabii x1800gto.Şu anda "biraz" eskidi ama hala f/p oranında harika bir ekran kartıdır.Tahminime göre şu anda pekde iyi birşey kullanmıyorsun.Eğer öyleyse ilaç gibi gelir.İlla bu ikisinden biri diyorsan.x1800gto.Şu anda ki güncel oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.

Yok başkada olur diyorsan biraz daha para koy üzerine powercolor un x1950pro sunu al derim ben.
  • Ben sadece call of duty 2 oynayacagım. Başka oyun oynamam zaten. Multiplayer olarak. Ondaki fps oranında işte hangisi iyi ise o uyardı bana. =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mindhunters

Ben sadece call of duty 2 oynayacagım. Başka oyun oynamam zaten. Multiplayer olarak. Ondaki fps oranında işte hangisi iyi ise o uyardı bana. =)

Tamam işte x1800gto ile çok rahat oynarsın call of duty 2.

Bütçeni söylersen daha iyi olur?
  • 1800GTO, 7600Gt ve X1650Xt aynı sikletin güreşçisidir,
    zamanında çok tartışmıştık bu konuyu hayatta unutmam

2600Pro bunlarla aşık atamaz, arada kalacak birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

1800GTO, 7600Gt ve X1650Xt aynı sikletin güreşçisidir,
    zamanında çok tartışmıştık bu konuyu hayatta unutmam

2600Pro bunlarla aşık atamaz, arada kalacak birşey yok

Aynen öyle.

Sen x1800gto al.Keyfine bak.Ekran kartı işini fazla kurcalama
  • İkinci el 1.5 yıl garantili sapphire x1800gto 125 ytl. Sizce iyimi fiyatı peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İkinci el 1.5 yıl garantili sapphire x1800gto 125 ytl. Sizce iyimi fiyatı peki?

7600GT'ler de 100-110 YTL'ye satılıyor, yüksek çözünürlüklerde GT'den biraz daha iyidir GTO,
    120-125e satılması normal bence......
  • quote:

İkinci el 1.5 yıl garantili sapphire x1800gto 125 ytl. Sizce iyimi fiyatı peki?

Fiyat iyide.Gerçekten sağlam mı ekran kartı?

Eğer alacağın siteye güveniyorsan , veya ürünü satacak kişiye güveniyorsan al derim.Bence bunlar olmalı.
  • 4pp acıp 16pp yaptınmı gpu ile ramleride az hızlandırdınmı olur sana x1800xl ve 10 numara kart olur

x1900gt de dusunebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

4pp acıp 16pp yaptınmı gpu ile ramleride az hızlandırdınmı olur sana x1800xl ve 10 numara kart olur

Bildiğim kadarıyla sadece his ve connect 3d marka 1800GTO lar 1800XL ye modlanabiliyordu... Muhtemelen sapphirede bunu yapamayacaktır arkadaş. Ancak bana fiyat birazcık fazla gibi geldi şu an için. 110YTL hakkıdır o kartın bana kalırsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

4pp acıp 16pp yaptınmı gpu ile ramleride az hızlandırdınmı olur sana x1800xl ve 10 numara kart olur

Sapphire'de bunu yapabilen duymadım şimdiye kadar,
    boş yere ümitlendirmeyelim arkadaşı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.