Şimdi Ara

x1600XT Ramlerini nasıl öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartın üzerindeki ramler fanla kapalı olduğundan göremiyorum, ati tool la falanda göremedim nasıl öğrenebilirim ramlerin markalarını..
    neredesiniz @mainstream, @savagewarrior

• kartın arka tarafındaki remler demi kapalı
  • kartın arkasında ram göremedim ben..

quote:

Orjinalden alıntı: forious

kartın arka tarafındaki remler demi kapalı
  • X1600XT de ramler sadece kartın ön yüzünde vardır ve ön yüzünde tamamen kartın soğutucusuyla kaplıdır eğer ramin ne olduğunu öğrenmek isterseniz soğutucuyu sökmeniz lazım
  • ati toolun 0,25 beta 14 versıyonunu ındır onda ıstedıgın frekans ve bılgıyı alıp oc cekebılırsın eskı atı toolarda bnm ekran kartı hakkında hıç bı bılgıde gozukmuodu forumdan tavsıye ettıler oldu
  • eyvallah kardeş, zaten o yüklü bendede ama bana ramlerin chipseti lazım sadece oc için deil bios up için

quote:

Orjinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

ati toolun 0,25 beta 14 versıyonunu ındır onda ıstedıgın frekans ve bılgıyı alıp oc cekebılırsın eskı atı toolarda bnm ekran kartı hakkında hıç bı bılgıde gozukmuodu forumdan tavsıye ettıler oldu
  • tatilemi çıktı bu @mainstream le @savagewarrior yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMİM DUAL Mİ NASIL ANLARIM
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana söyliyeyim. :)
    Senin elindeki x1600xt Türkiye den alındıysa kesinlikle 1.4 ns GDDR3 ram e sahiptir.
    Dünyada 1.2 ns ramli x1600xt de mevcut ama Türkiye'de değil.
    Ram markasını soruyorsan onu bilmek imkansız.
    Buraya Tıkla ve sayfaları seri bir şekilde dolaş. Göreceksin ki x1600xt lerin %99.99 u 1.4 ns ram'e sahip.
    (Bunların çoğu SAMSUNG marka olması lazım ama araştırmak gerek.)

Ek olarak ram zamanlamalarında x1000 serisinde ns farketmiyor.Hepsinin timingleri aynı diyebilirim.
    Ram zamanlamaları kart modeline göre değişiyor. x1800xl de farklı, x1600 pro da farklı mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 2 Temmuz 2006; 21:13:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

eyvallah kardeş, zaten o yüklü bendede ama bana ramlerin chipseti lazım sadece oc için deil bios up için

quote:

ati toolun 0,25 beta 14 versıyonunu ındır onda ıstedıgın frekans ve bılgıyı alıp oc cekebılırsın eskı atı toolarda bnm ekran kartı hakkında hıç bı bılgıde gozukmuodu forumdan tavsıye ettıler oldu

tech ne zaman bios update cikdi cikdiysa sen yap sorun cikmassa bende update yapayim neleri duzeltmisler peki birde link verebilirmisin.
  • @kill temin ettim x1600xt biosunu..
    bak ramlerine bide pn ve sku numarasını söyle uyuyosa atarım sanada
    hatta bende bakıcam eğer adam gibi yapabilirsem diğer arkadaşlarada göndericem..Ama bi kendimiz bakalım önce patlamasın makineleri milletin..

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

eyvallah kardeş, zaten o yüklü bendede ama bana ramlerin chipseti lazım sadece oc için deil bios up için

quote:

tech ne zaman bios update cikdi cikdiysa sen yap sorun cikmassa bende update yapayim neleri duzeltmisler peki birde link verebilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Temmuz 2006; 0:25:20 >

• ok abi sen bak bize haber et birde readmede ne yaziyor biosun yani neleri duzeltmisler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7911643/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

ok abi sen bak bize haber et birde readmede ne yaziyor biosun yani neleri duzeltmisler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.