Şimdi Ara

X-Trap Artık Iz-Drap Olmaya Basladı --->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne Kadar Ugrastıysam Ne KAdar Denediysem Bir Türlü Gece Korkulu Rüyalarıma Giren X-Trap Meletini Halledemedim.
    Simdiye Kadar X-Trap la İlgili AÇılmış Tüm Konuları Verilmiş Tüm Cevapları Okudum Ama Bir Türlü Çare Bulamadım.Sorunumu Hiç Kimseye Söylemedim Çünkü Niyetim Salak Salak Sorular Sorup İnsanları DElirtmek Değildi.
    Gerek Üst Konulardan Gerekse Normal Konulardan Verilmiş Tüm Çözüm Yollarını Denedim Ama Nafile.
    Simdi Sizden Af Dileyerek Bir Konu AÇıyorum ve Bana Yardım Etmenizi İstiyorum Çünkü Bu X-Trap Benim İçin Bir Iz-Drap Olmaya Basladı.
    Sorunla İlgili Gerekli SS Burada Lütfen Bir Akıl Verin Ne Yapmalıyım Oyunu 4 Kez Silip Tekrar Yükledim Ama Oda Çare Olmadı.
    İşte SS

X-Trap Artık Iz-Drap Olmaya Basladı --->

• bunu dene

quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

C:\Program Files\KnightOnline içine girioruz tek yapmamız gereken XPva00.dll dosyasını bulup siliyoruz işlem bu kadar sonra oyuna masa üstündeki launcerden girioruz orjinal xtrabı kendi sorunsuz yükleycektir
    tüm pachler için gecerli bir yöntemdir gayette basit
    DİĞERLERİ GİBİ 10 TANE KLASÖR SİLİP ONLARI GERİ DÖNÜŞÜMDEN BİDAHA GERİ ALMAYA GEREK YOQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: dear55

bunu dene

quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

C:\Program Files\KnightOnline içine girioruz tek yapmamız gereken XPva00.dll dosyasını bulup siliyoruz işlem bu kadar sonra oyuna masa üstündeki launcerden girioruz orjinal xtrabı kendi sorunsuz yükleycektir
    tüm pachler için gecerli bir yöntemdir gayette basit
    DİĞERLERİ GİBİ 10 TANE KLASÖR SİLİP ONLARI GERİ DÖNÜŞÜMDEN BİDAHA GERİ ALMAYA GEREK YOQ

evet bende bu şekil girmiştim ... bunu dene ...
  • Boşwer Knight 'ı kardeş..

Canın sıkılıyosa Fifa yapalım xD

Fifa oynamak İstersen Pm'den Msn adresini at.
  • Yok Kardes Bu Da Olmadı Daha Önce DEnemistim Yine Denedim Ama Aynı Hatayı Veriyor
    Anlayan Biri Varsa Acaba Bilgisayar Ayarlarından veya Bilgisayardan Kaynaklanıyo Olabilirmi?

Microsoft Windows XP
    Professionel
    Versiyon 2002
    Service Pack 2

Intel(R)
    Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz
    2.41 GHz,256 MB RAM

Özellikler Bunlar!
  • çok fazla oynamak istiosan Format at.
  • Upp Lütfen Yaa Delirmek Üzereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Ball Pool -BABA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar benim pc yeni formatlandı knight ı yeni yükledim yani. ama hergün tam oyuna giriyorum 2 dk geçiyo towndan çıkacağım zaman xtrap hatası weriyor ve oyunu kapatıyor daha sonra yeniden 1481 i yüklüyor bu nasıl durum
  • Üst Konuya Da Baktın mı?
  • Evet Baktım DEdiklerini DEnedim Ama Yok Yine Aynı Yine Aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Komkomik

Evet Baktım DEdiklerini DEnedim Ama Yok Yine Aynı Yine Aynı

Bide Buna Bak Olmassa Demekki Bi Sorun War
    http://forum.donanimhaber.com/m_15140871/mpage_1/key_//tm.htm#15140871
  • Yok Kardes Buda Olmadı OFffOFff
  • memory falan diyor? sorun knight dan çok bilgisayardaymış gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.