Şimdi Ara

X-Men Origins - Wolverine yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda resimdeki yere kadar geliyorum 2 kere zıplamaya baasamda kütle düşünce dursamda ''E'' harfine basıncada bir yer çıkmıyor ''Q'' harfide bir işe yaramıyor 1 e basıncada karşıya geç diyor sanki o kadar kolay:)Bilen varsa bir yardım etsin arkadaşlar en az 20 kere denedim

• zıplıcaksın karsıya... zıplama tusu hangisi ise..
  • Burası gerçekten çok zordu. Karşıya zıplayacaksın. Burda kontroller biraz değişiyor mario oynar gibi 2 boyutlu düşün. Karşına adamlar çıkacak helikopter çıkacak dikkatli ol. Zıplaya zıplaya geçeceksin hepsini.
  • Arkdaşlar bu 2. kısımı bu bölümün yanı o görünen kayan kütle ve zaten ölümsüzlük hilesi var adamlar helikopter kolay iş karşıya geçemiyorum zıplamaya 2 kere basınca daha fazla zıplıyor ama o da olmuyor en az 20 kere denedim
  • Ya arkadaşlar bilen yokmu burayı nasıl geçecem bir tek benmi oynuyorum bu oyunu yoksa:)1 haftadır uğraşıyorum geçemedim bundan sonra kurduğum oyunlar bıttı:)
  • Arkadasım bunda bilinmeyecek ne var anlamadım
    karsıya atlicaksın işte

Resim gözükmüyorsa surdan..
    https://store.donanimhaber.com/c8/9f/c9/c89fc93f79db6c0fe1c568aef2c0ad33.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronic arts -- 12 Ocak 2011; 17:48:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.