Şimdi Ara

X-Men Origins: Wolverine YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xmen de söylebir yerde kaldım tunele su doluyor koşarak cıkmaya calışıyorum ama cıkış yok?yardımlarınızı beklıyorum

• Hatırladığım kadarıyla orada sadece sudan kaçıcaksın.Belli zamandan sonra video giriyor,bölüm bitiyor.
  • hemen denıyorum sagolasın
  • Pardon ya bölüm bitmiyor orada.Sudan kaçıyorsun sonra kamyonlar geliyor,kamyonun arkasında askerler var onların üstüne zıplıyorsun.Sonra diğer kamyona buradan sonrasını hatırlamıyorum.
  • beyler ben bi yerde kaldım bi yere giriyorum 4 tane fln adam çıkıyo adamları öldürüyorum grader midir nedir o çıkıyo hep roket atıyo ne yapmam lazım tam karşıda mavi bişe war içinde kız war orda bilgisayar war ona da bişe olmuyo adama da bişe yapamıyom mal mal bakıyom her şeye bi türlü geçemedim bi yardım lütfen pls
  • Yönünü ii ayarlayarak sudan kaç. Bir müddet sonra kamyonların üzerindeki adamlara zıplayabiliyorsun. O şekilde geçeceksin orayı. Kaçarken zıplama sadece koş
  • ilten su gelince sudan kaçıyorsun sudan kaçarken karşına kamyonlar çıkıyor ordaki adamların üstüne atlıyorsun ve ordaki adamlar öldürüyorsun bölümü öle geçiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.