Şimdi Ara

X-Men: First Class (2011) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
13.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben izledim ama bi sahneden SS almam lazım nette varsa PM atabilir misiniz? Elinizde film varsa ve yardım edebilirseniz şu sahneden istiyorum.


    Bizim magneto daha esir kampındayken hani doktor annesini vuruyordu ama tam o odada bir pikap vardı hatırlarsanız.bir o pikap'ın SS'ini birde daha ilerki bi zamanda bi sahnede çıkan pikap'ın SS'ini alabilirseniz sevinirim
  • Filmler arasinda bayagi aksaklik var yahu dun Wolverine izledim tekrardan ve filmin sonunda [spoiler]Xavier geliyor. Yasli bir halde ve ayakta duruyor :S Yani adamlar senaryoyu yanlis oturtmuslar. Wolverine filmi muhtemelen 2. Dunya savasindan sonra yani soguk savas zamani geciyordu, ee Xmen First Class da soguk savas donemi geciyor cunku bariz Kennedy var. Tutmayan yerler var filmlerde. Bu arada soyle birsey de dusundum Wolverine'in sevgilisinin kardesi galiba First Class'taki elmas kiz. Tek farklari Wolverine'de dusunce okuyamiyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

    Filmler arasinda bayagi aksaklik var yahu dun Wolverine izledim tekrardan ve filmin sonunda [spoiler]Xavier geliyor. Yasli bir halde ve ayakta duruyor :S Yani adamlar senaryoyu yanlis oturtmuslar. Wolverine filmi muhtemelen 2. Dunya savasindan sonra yani soguk savas zamani geciyordu, ee Xmen First Class da soguk savas donemi geciyor cunku bariz Kennedy var. Tutmayan yerler var filmlerde. Bu arada soyle birsey de dusundum Wolverine'in sevgilisinin kardesi galiba First Class'taki elmas kiz. Tek farklari Wolverine'de dusunce okuyamiyordu.

    Emma Frost Kayla'nın kardeşi zaten. First Class ilk X-Men ve ikinci X-Men filmiyle tutarlılık gösteriyor, X-Men 3 ve Wolverine girdi mi işin içine bir sürü uyuşmayan nokta var ve First Class için de ilk iki film ile bağlantılı yaptık dendiğini hatırlıyorum. Zaten First Class'ın açılışı da ilk X-Men filmiyle aynı.

    Ayrıca Wolverine kötü bir filmdir zaten bana göre, geçen oturup tekrar izledim de (Geçen hafta X-Men üçlemesini ve Wolverine'i baştan tekrar izledim zaten. ) artık çok kötü olduğunu düşünüyorum. Filmi ilk izlediğimde (zamanında efektsiz versiyonunu izlemiştim hani şu atlarken falan sırtındaki iplerin gözüktüğü) o yüzden anca vasat veya iyi sayılır demiştim kesin bir yorum yapamamıştım. Ama film bende hayal kırıklığı olmuştu ilk izlenim olarak ki görsel efektlerin olduğu versiyon çıktığında tekrar izlememiştim bile. İzlemeyenler olabilir X-Men Origins: Wolverine'i o yüzden onunla ilgili spoiler içinde yazayım:


    Filmin tek iyi yönü Sabretooh'u oynayan Liev Schreiber. Adam harbiden oynuyor yani, ilk X-Men filmindeki anca hırlayan bir salak gibi yaptıkları Sabretooth'tan sonra ilaç gibi geliyor. Bir kere filmde Gambit'in o kadar yan bir karakter olarak harcanması gibi bir saçmalık var. Gambit ile Wolverine'in yolu nasıl kesişir onu geçtim, Gambit X-Men'ler arasında belki de Wolverine'den daha karizma bulunan bir karakterdir ama adamlar ne yaptı, ilk iki filmde koymadın hadi, üçüncüsüne koyulması beklendi, onu da yapmadılar Wolverine filminde azıcık bir rol verdiler ki çok da önemli değildi oynadığı rol. Filmin sonundaki Deadpool saçmalığına hiç girmiyorum. Ayrıca bana göre görsel efekt yönünden de ilk üç filmden geride, üçlemede Wolverine'in pençeleri gerçekçi dururdu ama Origins'te görsel efekt olduğu o kadar belli oluyor ki. Eleştirilebilecek daha çok yeri var ama kısaca kötü bir film. Wolverine'in hikayesi çok geniştir ama bu film kesinlikle beklentileri karşılayamıyor.
  • Wolverine filminin üstünde pek durulmamıştı gerçekten , "nasılsa wolverine her türlü izlenir mantığı" ile çekmişlerdi ama bu filmdeki uyuşmazlıklar sadece Wolverine filmi ile alakalı değil , Raven , Erik ve Xavier ın ilk 3 filmlik anlatımınada ters şeyler var ... ayrıca seride origin filmleri çekiyorsan birbiri ile bağlantılarını güzel kurman şart filmin Wolverine den daha iyi olduğu söylenebilir ama diğer 3 filmden iyi değil kesinlikle
  • Ben şu X-Men filmini istiyorum : Bir aralar çizgi filmi vardı. O zamanlar Cable vardı. Cyclops'un oğlu günümüzde doğmuştu fakat gelecekte büyümüştü. Çok karmaşık bir geçmişi vardı o adamın. Ve bizimkilere geliyordu. Wolverine ile beraber geleceğe gidiyorlardı ve Apocalypse ile savaşıyorlardı. Ondan çok güzel senaryo çıkar valla. Bir de özellikle Warren'ın Archangel'a dönüşmesini görmek istiyorum. Kanatlarını kapayıp açtığında füze falan atabiliyordu.

    Bir de şöyle bir şey vardı Cable Gambit'i Scott'ı öldürmekle mi suçluyordu ?
    (aradan çok uzun zaman geçti unuttum hikayeyi)
  • yeni film gelecekte geçmeli artık Xmen oturmuş halde Xforce olabilirler , son filmdeki gençlerde ünvanlarına kavuşmuş , Wolverine ve yeni bedendeki Xavier önderliğinde tabi

     X-Men: First Class (2011)


     X-Men: First Class (2011)


    gerçi deadpool de harcandı salakça
  • X-Men çizgi filminin sonunda ne oluyordu ?
    galiba iki son vardı birisinde Apocalypse onları öldürüyordu diğerinde de Jean onları kurtarıyordu değil mi ?
  • Kişiden kişiye değişir ama First Class benim izlediğim en iyi X-Men filmiydi.
  • Magneto hariç karakterlerin gelişimi ve hikaye sıradan olsada film iyiydi çünkü yönetmen iyi iş çıkarmış.

    Ben özellikle Matthew Vaughn'un yönetmenliğini çok başarlı buldum sahnelerin çekimleri çok iyi, Kick-ass'te de harika bir iş çıkarmıştı burada da aynı yine. Diğer marvel filmlerden birkaç seviye ötede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 21 Haziran 2011; 13:11:21 >
  • Şimdiye kadar ki en güzel X-men filmiydi Wolverine'in arada bir yerde çıkacağını tahmin ediyordum ama bu kadar güzel kendi tarzını koyarak çıkacağını düşünmemiştim

    Çizgi roman uyarlamaları artık anladı özüne sadık filmler başarılı oluyor büyük ölçüde de öze sadık kalmaya çalışıyorlar bu arada Deadpool harcanmadı kendine ait filmi ile geri geliyor izlemeyenler de X-Men Origins Wolverine after credits diye aratsın daha iyi anlayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Şimdiye kadar ki en güzel X-men filmiydi Wolverine'in arada bir yerde çıkacağını tahmin ediyordum ama bu kadar güzel kendi tarzını koyarak çıkacağını düşünmemiştim

    Çizgi roman uyarlamaları artık anladı özüne sadık filmler başarılı oluyor büyük ölçüde de öze sadık kalmaya çalışıyorlar bu arada Deadpool harcanmadı kendine ait filmi ile geri geliyor izlemeyenler de X-Men Origins Wolverine after credits diye aratsın daha iyi anlayacaktır.

    Harcandı hoca. Origins filmindeki gibi yansıtalacak karakter miydi Deadpool yani?
  • Beyler şu spoiler butonunu kullanın artık onlarca filmin içine ediyorsunuz hiç bir tadı kalmıyor filmlerin


    İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 21 Haziran 2011; 23:09:52 >
  • Spoiler değil ki bunlar, en azından benim yazdıklarım. First Class ile alakalı değil yani. Zaten ben mesajımda Origins ile ilgili yorumlarımı bile spoiler içine aldım belki konuyu takip edip de izlemeyen vardır diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Şimdiye kadar ki en güzel X-men filmiydi Wolverine'in arada bir yerde çıkacağını tahmin ediyordum ama bu kadar güzel kendi tarzını koyarak çıkacağını düşünmemiştim

    Çizgi roman uyarlamaları artık anladı özüne sadık filmler başarılı oluyor büyük ölçüde de öze sadık kalmaya çalışıyorlar bu arada Deadpool harcanmadı kendine ait filmi ile geri geliyor izlemeyenler de X-Men Origins Wolverine after credits diye aratsın daha iyi anlayacaktır.

    Harcandı hoca. Origins filmindeki gibi yansıtalacak karakter miydi Deadpool yani?



    Deadpool'un o Spider-Man dan bile beter espri anlayışı dalga geçme tarzı yoktu filmde ama Deadpool diğer karakterler gibi çok popüler bir karakter değil en azından çizgi roman takip etmeyenler için adamlar ilk filmde gösterdi şimdi filmini çekiyor filmini görmek lazım bir de.
  • deadpool un credits sonrası görüntülerinin bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu , ozaman yeni x-men de kesin olacaktır diye düşünüyorum
  • Filmi Michael Fassbender ve oyunculuğu götürdü zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    deadpool un credits sonrası görüntülerinin bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu , ozaman yeni x-men de kesin olacaktır diye düşünüyorum



    Daha da iyisi kendi filmi olacak.

    http://www.imdb.com/title/tt1431045/

    quote:

    Orijinalden alıntı: Faramir

    Filmi Michael Fassbender ve oyunculuğu götürdü zaten.


    Aynen adama hasta kaldım zaten yönetmenlerde hasta kalmış bir sürü yeni projesi var adamın umarım başarıyı yakalar.
  • X-Men serisini pek beğenmemiştim ama bu film genelde hep olumlu yorumlar almış. Bu gün gitmeyi düşünüyorum bu arada Deadpool karakterinin filmini görünce sevindim güzel bir abimizdir ama Gambiti nasıl harcadılar öyle
  • Aslında Gambit'in harcanan bir rolü yok. Onun X-Men ekibine daha katılmasına var fakat x-men 3'ü le beraber x-men serisini çabucak bitirdiler. Hatırlıyorsam zaman yolculuğuyla geldi Gambit o ekibe. Çizgi film ve romanda xavier'dan yaşlıydı fakat genç duruyordu. Ayrıca Cable'ın dediği de Scott'ı ilerde o öldürecek demesiydi.
  • "Dark of the Moon" öncesi can sıkıntısına gittim filme ve hiç pişman değilim...
    muhteşem olmuş...hikaye gelişimi ve efektler olağanüstüydü çok iyi bir film olmuş...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.