Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.837
Cevap
178
Favori
2.505.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taylan'da futbol namına hiçbir özellik yok zaten.. tribünden birini koy aynı şeyleri yapar..

• Evander yatabilir hollanda ve portekize gitme ihtimali çıktı.

Okan hocanın evanderi değil de başaktan berkayı istediği haberleri servis edilmeye başlandı.

Kulüp hocayla adam gibi bir sezon geçirir mi emin değilim, birileri okandan kurtulmak istiyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekmeye kafa mı dedin geliyorum

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

• hani olmaz ya olursa orta saha oyuncularımızın boyları

midtsjö - 1,76

sergio oliveira - 1,81

evander - 1,79

torreira - 1,66

Ponçik şirinler köyü gibiGalatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Burak-09k kullanıcısına yanıt

4-3-1-2 ye pek uygun değil bence bu kadro oliviera kesinlikle bu taktikle oynayamaz. Okan emre Suat tugay gibi koşan teknik kapasitesi yüksek ve mücadeleci oyuncular lazım, ayrıca forvet arkasında Kerem ve Yunus zor gibi. Kerem denedi ama bence 2. Forvet konusunda sırıttı o mevki oyuncusu değil tercih meselesi tabi.

Klasik barcelona 4-3-3 üzerine duruluyor hem top yapan, hem teknik kapasitesi yüksek ortasaha ile Kerem ve yunusu arkaya kaçıracak kanat bekler ile üçgen kurup oyun açacak bir taktik üzerinde duruluyor.

Zaten günümüz futbolu 10 numara varlığı için fazla hızlı, ileride çok adam bulundurmaktan öte ileriye hızlı çıkmak boşluk yaratmak üzerine kurulu. Fiorentina maçında topla oynamadık ve pasda yapmadık ama kazandık, kiev fb maçında ay i durum söz konusu.

Geçiş futbolu günümüz taktiği üzerine ek uyut ve arkada geniş alan yarat. 10 numara gereksiz bence.

• Midtsjö den performans bekleyenler İnamotonun performansını düşünebilir. Bu adama 3.5 verdilerse kesin ilk 11 için aldılar. Saçma sapan bir transfer. Eğer sadece istikrar için aldılarsa bukadar para vermeleri çok saçma. Bu parayı fazla imza parası istiyor diye almadığımız bonservisi olmayan oyuncular için kullansaydilar çok daha faydalı iş yapmış olurlardı. Madem Oliviera yi aldın madem önünde bir 10 numara oynayacak birde takımın kanayan yarası 6 numara alacaksın ne diye bu adama 3.5 veriyorsun. Ben anlam veremedim. Anlam verebilen varsa benide aydınlatsın.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Okan Buruk - 1.68
    Suat Kaya - 1.68
    Emre Belezoğlu - 1.70
    George Hagi - 1.74

Ortalama 1.70
    Olursa yeniler 1.75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 2 Ağustos 2022; 1:50:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Torreira, Oliveira, Midstjo ve Berkan orta sahasına ben okeyim. Zorda kalınca altyapıdan da adam çekersin eğer Evander transferi olmuyorsa.

Tabi bu yazdığım on numara hariç idi. On numaraya 1 transfer yapılır muhtemelen. Diğer isimler de on numara için Emre Akbaba ve Hamza Akman olur. Bakalım on numaraya görece zayıf birini mi alacaklar yoksa net bir isim mi ? Gidip Sneijder getiremezsin ama Almiron, Talisca gibi iş yapabilecek bir adama zorlayıp getirmeye çalışacaksın.

• Okan, Suat, emre dönemine yaşı yetmeyen bebelere anlatamazsın boy olayını.

• hayret kimse söylememiş ben söyleyim, boyu değil işlevi arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yere yakın olandan korkucaksın derler beyler rahat olun ;)

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

nerede gordun kardes ? Ne zaman izledin ? Kac hata yapti Galatasaray formasiyla ?

Yillardir su forumda ogrendigim bi sey varsa o da DonanimHaber futbol ailesinin tamamen futbol ozurlusu oldugudur.

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

Sevillanın nelssonu istediği haberlerden dolayımı dedin hocam?

Marcaoyu 15 e veren yönetim, onu 10 a verir gibi.. Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!  Sevilla dünyada oyuncu kalmamış gibi bize çöküyor.

• Okan Suat Emre dönemini gördükte.O zaman oynanan futbolla şimdi oynanan futbolda bir değil.O zaman Rıdvanda mesela çok iyi topçuydu.Bu gün oynasa maç tamamlayamaz.

Eskiden %70 yetenek %30 fizikse.Bu gün %70 fizik %30 yetenek. Belki daha az.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allahını seven üzerime lucas torreira atsın
    ne zaman gelecek bu cengaver.. yine umutlandırip hevesimizi kırmasınlar.

• Torreria konusunda Haluk Yürekli ilgi var. Ancak yönetim isminin basında duyulmasından rahatsız. Arsenal ve oyuncu ile henüz bir anlaşma yok. Tarzı açıklamalar yaptı.
    Grilisch gibi gece transfer olup, gündüz pürüz çıkan transferlerden olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yorumlara bakam dedim fazla girmiyorum foruma orta saha boyuna takılmışlar?? ne yapacaksın oğlum sen boyunu?? işlevine bak. bir dönem Suat okan emre orta sahasını ızlememıs yeni nesıl arkadaslar acın bakalım macları.

Alooo senin orta sahan Berkan taylan boyu kısa adama itiraz ediyor bakmıyor ki top kapmasına, oyun görüşüne, iki yönlü olmasına, top dağıtmasına temposuna.. torreira gelirse bu ülkeye fazla. Beğenmediğiniz miço ilk 11 icin alındı oynayınca görürsünüz. İngilizceniz varsa alkmar hollanda forumlarda bakabilirsiniz adam icin yapılan yorumlara. Fernando tarzı oyun modeli beklemeyin ama tr ligi için miço tarzı oyuncular işini yapar, basar,topu kapar, enerjisi bitmez, risksiz oynar, görev adamıdır, Berkan gibi saga sola keki keki paslar atmaz haddini bilir.

Torreira gelirse oliv. miço felan süpürür ligi inşallah izleriz hayırlısıyla. bu arada başakşehirde Berkay da umarım alınır yedek öyle bi adam lazım gsye çeşitlilik türk sta açısından. tabi ki makul fiyata.

• bu takımdan bu sene ümitli gibiyim ama bakacaz

• ezeli rakibimiz ikinci bir 11 kuracak oyuncuları doldurdu her bi oyuncunun en az 2 yedeği var nerdeyse bizde berkanın yedeği taylan.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.