Golden sonra hiç beklemediğimiz şekilde duran toptan ilk golü yedik. O kötüyü çağıran ilk şey oldu. Sonra Muslera'nın hatası fakat bu maçtan sonra Okan Hoca konuşulmaz. 3 puan fark var averaj avantajın var ne yapacağız Hoca mı göndereceğiz. Artık hocaya ve takıma sahip çıkıp destekleme zamanı. Lig sonunda konuşuruz. Şampiyon olup gönderilen ilk adam olmayacak olsa bile. Çünkü burası Galatasaray. Ama şuan Galatasaray için tam destek zamanı olur diye düşünüyorum. |
Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (3697. sayfa)

-
-
-
Arsızlık resmen yine izne kaçmışlar. Okan sene sonu yaka paça atılmalı daha da yazmıyorum buraya dingonun ahırı kulüp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok pardon da Muslera'yi kim dolandırmış? İlk defa duydum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ilk kez duydum. Okuyunca şok oldum. Gerçekse sıkıntılı.
aydınlık
Futbol camiası dolandırıldı: Fatih Terim, Muslera, Arda Turan...https://www.aydinlik.com.tr/haber/futbol-camiasi-dolandirildi-fatih-terim-muslera-arda-turan-385325 -
Aynen trol milli takımı bile fenerliler var diye desteklemem
Terim.ve arda var sanıyordum GS de yazık olmuş tüm servetse insan kafayı yer yav geçmiş olsun.
Gomis le Sene sonunda direk Arabistan a gitsin fazlasıyla kazanır 🙃
Olur mu hocam Kazım defans yapmayı bilmiyor , maçı kaybedebilirdik.(!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonkeyDLuffy_ -- 1 Mayıs 2023; 0:8:26 > -
Oyunsuz bejekeyi kazandık mi ?
valla bu maç tamamen okan hocaya yazar. sen adekugbenin kanatını görmedin mi hocam adamlar full o tarafı kullanıyor redmond rosier orayı otobana çevirdi
oliviera zaten kötü oynuyor maçta hiç yok.ikinci yarı dubois-adekugbe,oliviera-berkan yapması gerekiyordu
musleranın da yaptığı hatalar artık can sıkmaya başladı
karagümrük maçında iki tane hata yaptı bugün de hata yaptı
hala tek ümidim fenerle kendi evimizde maç oynamamız. bizim ne yapıp edip başakşehiri yenmemiz lazım
Terimi hiç sevmiyorum. Hiç haz etmiyorum ama kaç haftadır bu şekilde gitse terimi de oliverayı da keser oynatmazdı .
Bizim en büyük hatamız vefa diye birşeye inanmamız. Oysa herşey profesyonel ilerlemeli. Eğer oyuncu sana katkı veriyorsa seninle kalmalı. Takım oyunculardan büyük. Sana yıllarca şampiyonluk da yaşatsa zamanı gelince yol vermeyi bilmek lazım.
Pardon (!) yazmayı unuttum , ben yaklaşık 1 aydır söylüyorum hocam bu adam yerine Kazım'ı oynatalım en kötüsü bu adekugbe denen vasattan iyidir.
-
Ben de böyle bir olayın olduğunu 1 hafta önce haberlerde görmüştüm Denizbank şube müdürü yaptı diyorlardı ama şimdi inanmaya başladım. Düşünsenize karşı taraf Necipi oyuna sokuyor biz Zaniolo Duboisi sokuyoruz buna rağmen onlar kazanıyor inanılacak gibi değil. Bir terslik var takımda belli.
-
Şimdiden bütün taktik antrenmanlar Muslera-Boey-Nelson-Abdulkerim-Kazımcan-Toreira-Oliviera-Mertens-Kerem-Rashica-Icardi üzerine kurulmalı.
-
yav iyi oynasalar vefa diyek.beşiktaşda fi tarihinden beri necip var adam hala çıkar elinden ne gelirse verir.atiba ha keza.bizde muslera aylardır maç yiyor.bir kez bile kesilmedi.hayır oliviera ya ne teklif ettikde adama takıldık.gittik cica yı yolladık bundan daha sağlam ayakta kalırdı
-
Bu dolandırıcılık olayı doğruysa bunu bizden daha iyi bilen Okan hoca değil mi ? Madem oyuncunun bu yüzden morali bozuk , ya da konsantre değil kes gitsin kaleci Okan çok iyi değil evet ama zaten her türlü gelen top gol oluyor bırak bari top gelmesin dubois solda oynasın yeter ya kaç haftadır aynı hatalı fotokopi goller bıktırdılar yahu.
-
Tüm serveti değildir ya birçok isim var Ancak henüz soruşturma var kovuşturmaya geçince net olarak anlarız. Bir De bir kısım mağdurlar ana paralarını almış ama muslera ne durumda bilmiyoruz. Tabiki bunlar basından duyulanlar.
Muslera'yı kesip Okan'ı kaleye koyma işine Fatih Terim bile cesaret edemez. Okan'ın en ufak hatasında topa tutulmadığın medya kuruluşu kalmaz.
-
-
hocam aynı kadro.kazımcan kurtarıcı falan değil.bu takımda ya okanla başlıyacan sola duboisi atacan yada oliviera veya mertens kesip berkanla oynayıp dubois atacan.solda tek düzgün oynuyabilcek kişi duboisdir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X