< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (1712. sayfa)

-
-
çaycı dediğiniz adam bile takıma birşeyler kattı. Takım 90 dakika koşuyor basıyordu. Elinde nitelikli eleman dahi yokken oynuyordu. Peki okan bize ne kattı arkadaşlar?
-
Emin Bayram, bu sezon Süper Lig'de en yüksek sayıya ulaşan Galatasaray oyuncusu oldu.
Pas %: 87
Hava topu: 4/5
Sahipsiz top kazanma: 14
Top kapma: 2
Pas arası: 2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de iyi oynadı ama yapılan en ufak hata taraftar gözünde bütün iyi şeyleri götürüyor ne yazık ki.
Le Marke Sportstwitter
“Sergio Oliveira, 8.8 reyting ortalaması ile maçın en iyisi oldu.”https://twitter.com/lemarkesport/status/1586070460168654853 -
futbolcular bakıyorum kalitesiz değiller, yıldız kaynıyor takım.. ama bu kadar kötü top oynanmaz. sıkıntı nerede çözemedim? 10 kişilik takıma karşı bu kadar kötü bir oyun nasıl oluyor? şut çekemiyor adamlar, bu kadar kaliteli futbolcuların bu kadar berbat son vuruşlar yapması çok komik bir olay.
okan hocaya gelecek olursak, taktik ve oyuncu değiştirip durdu sezon başından beri ama yine dönüp dolaşıp 4-2-3-1 e döndü.. ulan sezon bitecek madem 4-2-3-1 oynatacaktın takımı niye bu kadar zaman ve puan kaybettirdin takıma?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 28 Ekim 2022; 22:52:13 > -
Orta saha tamamen statik oyunculardan oluşuyor. Dinamizmi yüksek 1 tane Allah'ın kulu yok orada
-
Emin harbiden çok kötü ama mertens/mata bu ikisinden biri oynamalı hücum yapamayız yoksa.
-
Ben bu adamı her maç daha fazla beğeniyorum ama zorlu rakiplerde takım savunmasına daha fazla katkı yapmalı. Aslında takımın genel sorunu bu da, orta saha yapmazsa çok göze batıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllık 4m euro verdiğin bir oyuncudan tabiri caizse imkansızı gol yapmasını beklersin. Mertens kaçırılması zor pozisyonlarda topu göğe vuruyor. Sanki Çin malı Mertens Napoli'de bu adam neleri atıyordu.
-
norwich opsiyon koydurmadi diye biliyorum hocam. çok efektif.. tek başına maç kazandirabilecek bir oyuncu.. diğerleri gibi bu adamdan da fayadalanamiyoruz maalesef..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hööö ?
Bu sezon Süper Lig'de bir maçta en çok kurtarış yapan kaleciler:
Günay Güvenç
🆚 Galatasaray : 11
Emiliano Viviano
🆚 Galatasaray: 10
Rúnar Rúnarsson
🆚 Galatasaray: 10
Muammer Yıldırım
🆚 Adana Demirspor: 10
Bilal Bayazit
🆚 Kasımpaşa: 10
Serkan Kırıntılı
🆚 Galatasaray: 9
-
Galatasaray 4-2-3-1 oynamıyor. Atak 4-1-3-2 oynuyor. Hatta oyun içi dizilişe bakacak olursak net 2-1-3-4.
-
bana da selçuk inanı anımsatıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bugün ki diziliş 4-2-3-1 diye gördüm ben
-
Şaka gibi yorumlar var.
Rakip kaleci 10 şut kurtarmis hala hoca elestirilio. Elestir hocayi ama bu mac değil. Stoperin sol bekin normalde kupa maclarnda oynamasi gerekirken oynuyo.
Rakip 11 kisi olsa yine farketmez maci alırdık. Tek diyeceğim matayı bir sekilde ilk 11'e monte etmek gerek. Nasıl olacak orasını bende bilmiyorum :)
İlk yarıyı izledim de senelerdir kadrolar değişiyor, hocalar değişiyor ulan yönetimler bile değişiyor ama kabız futbol değişmiyor. Top bizdeyken ekranı dondurun ve takımın dizilişine bakın. Muslera'dan Nelson'a Nelson'dan Torera'ya ve artık top Torrera'da. Bizim ortasaha, kanatlar, forvet ve hatta bekler bile rakip ceza sahası çizgisinde rakibin arasında hareketsiz bekliyor, acaba şimdi ne olacak diye seyrediyorlar. Ulan o top oraya nasıl gelecek? Gelmiyor tabi, ordan geri Nelson'a, Nelson'dan Muslera'ya ya da beklerden birine sonra ordan uğraş dur hücum yapacağım diye.
Ben başkan falan olsam takıma top bizdeyken, hücum başlatırken rakip ceza sahasına yaklaşmayı yasaklarım. Ulan başka lig de mi izlemiyor bunlar, gavurlar her ayağına top aldığında en az 2 adam gelip pas opsiyonu oluşturuyor, rakip ceza sahası civarında en fazla 2 adam oluyor. Bizde pas opsiyonu 0, rakip ceza sahası 6. Kardeşim o top sana nasıl gelecek? Geri gelin, top alın, yanınızda rakip de gelsin, karşı saha biraz açılsın, kanatların araya koşsun arkaya sarksın falan yok. İlla 5 6 kişi yanyana dizilip bekleyeceğiz, top kaptırılınca da boşu boşuna tüm sahayı geri koşacağız.
Deli olacağım yakında ya, bu niye böyle arkadaş? Yönetimler gitti, hocalar değişti, takım komple yenilendi bu kahır bitmedi.
Ha ne zaman gol yeriz ya da gol atarız ondan sonra Icardi gelir top alır, Mertens boşa çıkar, Sergio kendini gösterir.
Ben bu ilk yarılardaki kopuk, birbirinden 40 metre uzakta iki adet bloktan oluşan takım dizilişini anlamıyorum arkadaş. Kafam basmıyor. Biz ne zaman modern, dikine oynayan, sahayı parsel parsel kullanan futbol izleyeceğiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaşılacak bir şey yok aslında bu kadar dandik şut çekersen her maç bir kaleci parlar.
Bu iş biraz da motivasyona bakıyor. Maçın ilk periyotlarında 2-3 tane yapıştırsan o kaleci zaten düşebilir ama biz ucuz şutlarla kalecileri havaya sokuyoruz.
-
Rakip kalecinin top kurtardığını söylüyorsunuz. Hangi pozisyonu %100 kurtardı. Aksine bizim hücumcular atamadı. Kalecinin üstüne vurursan hangi kaleci olursa olsun kurtarır. Sonra kaleciler kurtarıyor oluyor. Hayır arkadaşlar biz atamıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X