hehe etmiyorsuzun tabi efendim var bir maçta çalışıp bir maçta çalışmıyor demiyorda |
|
Kayserispor maçında ne gibi hakem hatası yaşandı mesela? Kayseri maçı 4-1 bitmediğine şükür edin reziller. Kayseri her haliyle hak etti maçı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
deepimpact 1. dakikada ki pozisyon penaltı değil dimi ama fenere olsa penaltı değil diyen futboldan anlamıyordur birde ne hata oldu dedi 2 hafta önce beşiktaş 10 cmden penaltı verdiler kayseri maçından adam neredeyse topu manşetledi ama nasıl bir utanmazlıksa neyse ha ayrıca bütün hakem yorumcuları penaltı derken erman değil dedi diye ermana gs övücüsü diyen fenerliler birden ermancı oldu ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 18 Ekim 2022; 21:19:43 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hakem atamalarını bilgisayar ayarlıyor şahıs atamıyor algıcı troll. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
2 maçta 1 penaltı al 3 maçta 1 rakibin 10 kişi kalsın önde basarken rakip kontraları pozisyon bitmeden kalkan bayraklarla ya da sarı kart gösterilmeyen yugoslav faulleriyle kesilsin ondan sonra gol attık |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 18 Ekim 2022; 21:54:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avrupa istatistikleri de benzer. Hakemleri çantaya koyup oraya mı götürdük? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne mutlu Türküm diyene.
|
Fatih terim olsa çok iyi algı yapardı gs ye tweet atma işi düşmezdi. okan burada pasif kalıyor, ben gs li oyuncuların okanı iplediğini zannetmiyorum. basın toplantısında bile "eee, yani, yani, eee, eee yani" diyip 2 cümle kuramayan adamı koskoca gs klübünün teknik direktörü yapmışlar. geçen antremanda gs li topçular okanı ortaya almış çocuk eğlendirir gibi okanı top kapmada koşturuyordu. ben terimi sevmiyorum ama bu takımı terim yola getirirdi bu kadar basit okan 3 büyük td si olamaz. fenerde jesus basketin obradoviçi gibi büyük saygı görüyor takım oyuncularından. aşırı disiplin var. ben gs de bunu göremiyorum. gs yıllardır fenerin yaptığı hataları bu sene yaptı. bitik isim yapmış oyuncuları doldurdular klübe. kağıt üstünde kadro olarak kaliteli gözüküyor isim olarak ama twitterda bir yorum görmüştüm. 6-7 generalle savaşamazsın askerde gerekir demişti biri. şuan gs kadrosu böyle. |