Şimdi Ara

X-Fİ TİTANİUM VE PLAYVİSİON DECODER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar! Bu ikili hakkında birkaç sorum olacak beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Creative x-fi titanium ses kartı ve playvision decoder kullanıyorum. işletim sistemi win7 64 bit k-lite codec pack yüklü. Ses kartından optic çıkışla magaworks serisi 5.1 kolonlara çıkış alıyorum. Speaker testte arka kolonlardan ses gelmiyor ama dts filmlerde 5.1 ses alabiliyor ve vlc playerde ses çıkışı olarak spdifi görebiliyorum. Bu normal mi?

2. si sesin ses kartınca çözülmeden direkt decodere gönderildiğinden nasıl emin olabilirim? Mesela wav uzantılı dts müzik dosyalarını dinleyemiyorum. powerdvd de ,mp classic te, vlc de ,creative playerda denedim.
    X-fi yazılımında ya da başka biryerde bununla ilgili yapılacak tam ayarlarla ilgili ayrıntılı bir tarif var mı?

3.sü Ses aygıtlarından spdif varsayılan seçtiğimde oyun filan açtığımda oyunun seslerini mikrofonlu kulaklığımdan(çift çıkışlı) alamıyorum. Sadece 5.1 e veriyor. Tam tersi varsayılanı hoparlör seçtiğimde de 5.1 e ses gelmiyor yalnızca kulaklıklara geliyor.

i7 2600k 3.4 GHz--Noctua NH-D14 soğutucu--ASUS P8Z68-V LE--Corsair WS 650w--Corsair Vengeance 16 GB DDR3--Asus GTX760 Direct CU 2--Enermax CS721 Kasa--120GB Kingston Hyperx 3K--60GB OCZ SSD--250GB sataII HDD--X-Fi titanium--CS Megaworks THX 5.1-
    Sennheiser pc350

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Creative X-Fi Titanium
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.