Şimdi Ara

X-Fi Titanium Fatal1ty I/O Panel problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 varken kartın ön panel sorunsuz çalışıyordu ancak çok parazitliydi ses, bende driverdandır diye vista kurdum, bu seferde ön panel saçmalamaya başladı. Bu seferde tekrar win 7 ye gaçtim ama sonuç aynı. Ön panelin mod değişim düşmeleri çalışıyor ancak ledleri yanmıyor, ses trimpotu çalışıyor ancak kulaklık çıkışı çalışmıyor. Yani ne olduğu belli değil. Yardımcı olabiliecek var mı acaba?

Orijinalden alıntı: CodeMachine

Windows 7 varken kartın ön panel sorunsuz çalışıyordu ancak çok parazitliydi ses, bende driverdandır diye vista kurdum, bu seferde ön panel saçmalamaya başladı. Bu seferde tekrar win 7 ye gaçtim ama sonuç aynı. Ön panelin mod değişim düşmeleri çalışıyor ancak ledleri yanmıyor, ses trimpotu çalışıyor ancak kulaklık çıkışı çalışmıyor. Yani ne olduğu belli değil. Yardımcı olabiliecek var mı acaba?

Sendeki sorunun aynısı bendede var fakat bendeki sorun sadece ön panelin ledleri yanmıyor bağzen yanıyor bağzen yanmıyor servise yolladım testte tabi tutmuşlar sorun yok diye geri geldi aldığım yerde test ettik yani başka pc ye bağladık saatlerce çalıştırdık hakkat sorun yok fakat benim pc ye bağladım gene aynı numara bende anlamadım ne olduğunu benim düşüncem anakarttın biosunda diyorum ledlerin yanmaması sese bir sorun vermiyor sesde değişiklik yok yani tek derdim ledler anakartın win ywdi biosu yok vistaninki var bende ne yapacağımı bilemiyorum galiba anakart dediğşecez gibime geliyor.
    Anakart Asuss sıtrıker exreme/işlemci Q6600 /ram corsair 4x2 8gb /ekrankartı asus 9800gx2 x2 sli/paw 1200w tagan/ hdd westren digital 1tb/ses kartı PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series
    /logiteche z5500/monitör samsung xl2370

• Ses kartıyla, panelin haberleşmesini sağlayan kabloyu doğru taktığınıza emin olunuz.

Orijinalden alıntı: cancan_

Ses kartıyla, panelin haberleşmesini sağlayan kabloyu doğru taktığınıza emin olunuz.

Defalarca baktım dosdoğru bu benim ikinci kartım ilk aldığımda müzük dinliyordum hatta yemek tey dim mutfakta öyle bir patlama sesi geldiki inan 5 kat aşağıdan komşu geldi ne oldu diye tüp olsa patladı sandım dedi ses kartı arıza yaptı ve 5500 dekoderini yani dekoder in bordunu yaktı kart birdaha çalışmadı onu geri verdim exsa ya sonra gittim aynı ses kartını aldım golt tan fakat ön paneldeki letler bağzen 1 saat bazende hemen sönüyor hatta yanarken oyun moduna alıp oyunua girince letler hemen sönüyor ama sesde hiç bir sorun yok kulaklıktada sorun yok bende ki sorun sadece ledler de tabi buda cansıkıyor 400 tl veripte bu şekilde kullanmak koyuyor tabi dediğim gibi bence anakartın biosu diyorum ben imzamdaki anakart win7 biosu yok vistanınki var kartı vistalı bir pc de denemedim .
    Anakart Asuss sıtrıker exreme/işlemci Q6600 /ram corsair 4x2 8gb /ekrankartı asus 9800gx2 x2 sli/paw 1200w tagan/ hdd westren digital 1tb/ses kartı PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series
    /logiteche z5500/monitör samsung xl2370

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.