Bildirim
X box 360 ın güç kablosundan ses geliyor.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kesin bi bilgim olmasa da iyiye işaret değil gibi. 2 yıldır kullanıyorum benim başıma hiç gelmedi -
adaptör olmasın o sakın içinde fan vardır adaptörün o yapıyordur
-
Adaptör fazla ısınırsa fanda ona istinaden hızını arttırıyor sanırım benim teşhisim, Xbox'ı kapattığınızda bile 4-5 saniye fan çalışmaya devam ediyor...
Sana tavsiyem adaptörü sert bir zemine koyma titreşimden ses sana dahada çok gelecektir.... -
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi
adaptör olmasın o sakıniçinde fan vardır adaptörün o yapıyordur
Metin abi ben oynadıktan sonra adaptör elle tutulmuyor. Ama hiç fan sesi de yok. Fan mı koymadılar naptılar -
Benim adaptör bildiğin feryat ediyor, konsoldan çok daha fazla ses çıkarıyor. Yavaş yavaş ömrünü doldurduğunu düşünüyorum, sorun değil gittiği yere kadar -
O zaman ben aldığım yere bi götüreyim cihazı daha 2 haftalık cihazın güç kablosundan (adaptöründen :D) bu kadar ses gelmesi normal değil.
Şimdi gene açtım aleti tık yok anlamadım valla bişey.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X