Şimdi Ara

X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
10
Favori
46.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Orijinal kablosuz xbox 360 siyah gamepad kullanıyorum pc'de silikon kılıfı ile mükemmel bir gamepad gerçekten (benim) ele tam oturuyor. PC oyunlarının gamepad konfigrasyonları zaten bu gamepad'a göre ayarlandığı için çoğu zaman konfigrasyonu değiştirmeniz gerekmiyor. Windows 7 ile tam uyumlu ama birşey hariç; 'Dead Zone'. Analog joystickler için Dead Zone'yi ayarlamak için (eğer oyun destekliyorsa) ya oyun içi kontrol ayarlarından ayarlamanız gerekiyor ya da (benim gibi) emulator oyunları oynuyorsanız JoyToKey adlı yıllardır kullandığım, kendisinden çok çok faydalandığım programı kullanabilirsiniz. Pil olaraksa Vartanın 2200mAh lik modelini kulanıyorum, piller 2 aya kadar gidiyor. Şarjlı pil alacaksanız kesinlikle Varta almanızı tavsiye ederim, piyasadaki en kaliteli şarjlı piller bunlardır (bana göre).
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

Orijinalden alıntı: Mseyda

arkadaşlar pc için xbox 360 kablolu controller nereden alabilirim?internet üzerinden alabileceğim bir yer varsa süper olur

bimeks in sitesinden yada teknosanın mağazasından alabilirsin

Bimeks internet sitesinde sadece şu var:www.bimeks.com.tr/urun/118275/xbox-wireless-controller.aspx

Bu da zaten XBOX 360 sahipleri için sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

quote:

quote:

arkadaşlar pc için xbox 360 kablolu controller nereden alabilirim?internet üzerinden alabileceğim bir yer varsa süper olur

Bimeks internet sitesinde sadece şu var:www.bimeks.com.tr/urun/118275/xbox-wireless-controller.aspx

buunu alacaksın yanına bi de gittigidiyordan alıcı alacan tamamdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Astarı yüzünden pahalıya gelecek. Kablolu almak en iyisi. Türk sitelerinde bi' tane kablolu orijinal bulamadım gitti ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 27 Şubat 2012; 18:46:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Astarı yüzünden pahalıya gelecek. Kablolu almak en iyisi. Türk sitelerinde bi' tane kablolu orijinal bulamadım gitti ya

bende 2 tane kol var biri kablolu diğeri kablosuz. ilk etapta kablolu almıstım ama sonra kablosu bozuldu temassızlık oldu. sonra gittim kablosuz aldım. derken saatçide kablolunun kablosunu da yaptırdım:D şimdi 2si de çalışıyor. ama türk sitelerinde kablolu bulman imkansız. Hem kablosuz için alıcı aldın mı 4kola kadar destekliyor. gitar herolar falan da dahil :)

• Guitar Hero falan oynayacağımdan değil de son 1 senedir Games for Windows etiketiyle çıkan ve joystick ile oynanabilen tüm oyunlarda XBOX Controller for Windows işaretleri var. Play Station Controller ile oynayınca emulator kullanmak gerekiyor, o da her oyuna uyum sağlamayabiliyor. Her zaman elimin altında hazırda bi' tane XBOX Controller bulunsun istiyorum bu yüzden.
  • Merhaba.. X-Box 360 GamePad ler PC ile uyumlu çalışıyormu acaba? Logitech alacaktım ama X-Box 360 gamepad in daha iyi oldugunu söylediler. Uyumsuzluk sorunu olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

Merhaba.. X-Box 360 GamePad ler PC ile uyumlu çalışıyormu acaba? Logitech alacaktım ama X-Box 360 gamepad in daha iyi oldugunu söylediler. Uyumsuzluk sorunu olur mu?

Tam uyumlu,hiç bir sorun yaşamadım.
  • yaa arkadaşlar pc de sorunsuz çalışan kablolu xbox kolu nerden bulabilirim gg de falan hep kablosuz var onlarda çok pahalı,yabancı sitelerdende alış veriş istemiyorum.
    Edit:
    acaba bu ürün pc için sorunsuzca çalışırmı aparat vs gerektirmeden.
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-usb-kablolu-joystick-kol-siyah-sifir-52846394
    satıcıya sordum ama daha cvp gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 26 Mart 2012; 3:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

yaa arkadaşlar pc de sorunsuz çalışan kablolu xbox kolu nerden bulabilirim gg de falan hep kablosuz var onlarda çok pahalı,yabancı sitelerdende alış veriş istemiyorum.
    Edit:
    acaba bu ürün pc için sorunsuzca çalışırmı aparat vs gerektirmeden.
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-usb-kablolu-joystick-kol-siyah-sifir-52846394
    satıcıya sordum ama daha cvp gelmedi

Kablolu ürünler herhangi bir aparat gerektirmiyor.Ben sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

• @oricalcus
    nerden aldın acaba ve kaç tl idi,ben arıyorum bi gg de buldum satıcı orjinal diyor ms ürünü diyor ama bilemiyorum,microsoft sitesinde var 39dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 26 Mart 2012; 15:27:56 >
  • quote:

@oricalcus
    nerden aldın acaba ve kaç tl idi,ben arıyorum bi gg de buldum satıcı orjinal diyor ms ürünü diyor ama bilemiyorum,microsoft sitesinde var 39dolar.

Ben yabancı bir siteden 80 TL'ye almıştım.
  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce falan yazıcıoğlundan kablolusunu 65 liraya aldım. Daha ucuz varsa da ben bilmiyorum almam gerekiyordu kredi kartım da olmayınca peşin parayla aldım.
    Arkadaşım da alacaktı ama 1 tane kaldığı için ben aldım, satıcı sonra gelecek dedi. Arkadaşım bugün gitmiş ve adam 80 lira fiyat çekmiş o da almadı. 6 kutu falan varmış elinde. Almak isteyen olursa yazıcıoğlunun en alt katında belki sıkı pazarlık yaparsınız bilemiyorum.
    Kabloluyu alırken o civarda başka bir satıcı kablosuzun fiyatını 75 lira demişti ama alıcı almam gerektiği için iyice yükselecekti fiyat vazgeçtim.

Kolu bilgisayara direk taktım, elimle birşey yüklemedim windows tanıdı ve Fifayı açtım sorunsuz oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 28 Mart 2012; 23:54:26 >
  • @michael j fox
    læ demek o son kişi sendin,geçen gün arkadaş yazıcıoğluna gitti kablolu kol sormaya,satıcı demiş son bir tane vardı onuda sattım,satmasa ben alacaktım yav
  • kablolunun orjinalini nerden bulmus ben inanmıyorum o işe e bayde kaynıyor 18.90 $ herseyiyle aynı bandrole kadar aldım ilk gün sorunsuz calısdı sonra surekli baglantı kaybı yasadım illet etti beni bende kalbosuzlarım ic,in yedek parca yaptım onu (KABLOLU ORJİNAL BULANLAR LUTFEN BURDAN PAYLASSIN)
  • @herhangi1i
    18 dolara aldığın pc aparatımıydı yoksa kablosuz kolmu almıştın ? bende bugün kablosuz için pc aparatı sipariş verdimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

kablolunun orjinalini nerden bulmus ben inanmıyorum o işe e bayde kaynıyor 18.90 $ herseyiyle aynı bandrole kadar aldım ilk gün sorunsuz calısdı sonra surekli baglantı kaybı yasadım illet etti beni bende kalbosuzlarım ic,in yedek parca yaptım onu (KABLOLU ORJİNAL BULANLAR LUTFEN BURDAN PAYLASSIN)

Arkadaşım ister inan ister inanma. Adama ısrarla sordum orjinal mi diye evet dedi. He daha önce bu kolu elime alıp incelemişliğim yok hep marketlerde kabında görmüştüm.
    Git incele Yazıcıoğlu syd bilgisayar. Çakallık yapıp 80 e çıkartmışlar fiyatı yukarda dediğim gibi.
    Ben işimi halletim kablolu kol arayanlar umrumda değil diyip kenara çekilirdim ama açık adres verdim ihtiyacı olan arkadaşlar faydalansın diye.
  • quote:

@herhangi1i
    18 dolara aldığın pc aparatımıydı yoksa kablosuz kolmu almıştın ? bende bugün kablosuz için pc aparatı sipariş verdimde.

dostum aparatı 9 dolara almısdım tabi 5-6 ay once siyah aldım hatta cakma. ama işimi goruyor araya duvar girmezse odanın her yerinden cekiyor ben kablolu gamepad almısdım 18.90 $'a ;) bu syd bilgisayarda cinden getiriyor enayilere cakıyor işte 60 dan 80 den orjinal satan (microsoftun yonlendirdigi siteler) tr ye gondermiyor burda dealextreme ve sendit den bahsetmişler sıkca dealdekiler kesin cakma yorumlarını okudum alanların analog sıkısanmı dersin elinde kalanmı dersin yarım saat callsıp pert olanmı dersin senditi bilmiyorum ne cıkarsa bahtına orda ben zaten orjinden gectim gercefe yakın malzemesi iyi olan bir tane bulsam onuda alıcam..

p.s. : syd nin sanal pazarda sahibinden de felan dukkanıda var adamlar her yerden salıdırıyor kablosuza 79 fiyat koymuslarhttp://sydbilgisayar.sahibinden.com/index.php?aff=622151&search_text=gamepad

buda e baydeki kablolulardan biri http://www.ebay.com/itm/For-Microsoft-Xbox-360-USB-Wired-Game-Pad-Controller-White-Free-Shipping-New-/190646554258?pt=Video_Games_Accessories&hash=item2c636b8e92

• @herhangi1i
    şimdi üsteki verdiğin linkteki kol çakmamı
    alttaki ebay linkindekiler orjinalmi
    mesela gg sitesinde kablolu 60 tlye satılan kola,satıcı %100 orjinal diye her seferinde cevap verdi,o satıcıdan kablolu kol alan üç kişiye sordum ikisi 1.kalite çakma falan dedi,diğeri %100 orjinal dedi bende kararsız kaldım,forumdan 2.el kablosuz aldım
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.