Şimdi Ara

x box 360 almak istiyorum bi el atın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle elitede 3 kırmızı ışık hatası çok gözümü korkuttu bu yüzden slim düşünüyorum her zaman orjinal oyun almaya param yetmeyebilir öğrenciyim para kaynağımda babam zengin çocuğuda deilim bu yüzden rgh istiyorum kendim hdd atıp oynamak amacıyla anltayada oturuyorum
    almak istediklerim
    xbox 360 slim
    rgh
    kinect
    paketten çıkanla toplam 2 kol
    kollar için dock ünitesi
    aradıklarım burda gibi
    http://www.antalyagameshop.com/index.php/xbox-360/25-xbox-360-slim-250-gb-lik-kinectli-paket-pal-fw-li
    ilan başlığı jtag diyor ama içerde fwlidir yazıyor bu konuda birşey anlamadım
    bu arada arkadaşlarlada co op oynamak istiyorum bunun için x link kai kullanmayı düşünüyorum peki bu yazılım her rgh eşdeğer çalışırmı
    antalyada rgh işlemini nerde ne kadara yaptırabilirim çünkü fw mi yoksa rgh mi bilmiyorum bu arda kapıda ödeme dışında bir ödeme türü olmaz yada ben dükkana gitmeliyim ne önerirsiniz bu arada birde vga kablo istiyorum monitörümde kullanıcamda

• Cihaz jtaglidir.Yanlışlık olabilir.Multiplayer için xbs link öneririm.Daha basit ve kullanışlı.Antalyayı bilmiyorum ama şu basit rgh işlemini bizim burada (istanbul) 80 liradan aşağı yapmıyorlar.Rgh daha iyidir rgh yaptır.Cihazı mutlaka gidip dükkandan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Cihaz jtaglidir.Yanlışlık olabilir.Multiplayer için xbs link öneririm.Daha basit ve kullanışlı.Antalyayı bilmiyorum ama şu basit rgh işlemini bizim burada (istanbul) 80 liradan aşağı yapmıyorlar.Rgh daha iyidir rgh yaptır.Cihazı mutlaka gidip dükkandan al

teşekkürler kasım ayı içerisinde alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pareostolojik

quote:

Cihaz jtaglidir.Yanlışlık olabilir.Multiplayer için xbs link öneririm.Daha basit ve kullanışlı.Antalyayı bilmiyorum ama şu basit rgh işlemini bizim burada (istanbul) 80 liradan aşağı yapmıyorlar.Rgh daha iyidir rgh yaptır.Cihazı mutlaka gidip dükkandan al

Vay tam zamanında.Yeni güncllemeyle konsol Türkçe olacak ve birçok oyu kasımda çıkıyor zaten

• quote:

quote:

quote:

Vay tam zamanında.Yeni güncllemeyle konsol Türkçe olacak ve birçok oyu kasımda çıkıyor zaten

ebem doğduğumda biraz ballamış heralde her işim böyle

• quote:

ebem doğduğumda biraz ballamış heralde her işim böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.