arkadaşlar öncelikle elitede 3 kırmızı ışık hatası çok gözümü korkuttu bu yüzden slim düşünüyorum her zaman orjinal oyun almaya param yetmeyebilir öğrenciyim para kaynağımda babam zengin çocuğuda deilim bu yüzden rgh istiyorum kendim hdd atıp oynamak amacıyla anltayada oturuyorum almak istediklerim xbox 360 slim rgh kinect paketten çıkanla toplam 2 kol kollar için dock ünitesi aradıklarım burda gibi http://www.antalyagameshop.com/index.php/xbox-360/25-xbox-360-slim-250-gb-lik-kinectli-paket-pal-fw-li ilan başlığı jtag diyor ama içerde fwlidir yazıyor bu konuda birşey anlamadım bu arada arkadaşlarlada co op oynamak istiyorum bunun için x link kai kullanmayı düşünüyorum peki bu yazılım her rgh eşdeğer çalışırmı antalyada rgh işlemini nerde ne kadara yaptırabilirim çünkü fw mi yoksa rgh mi bilmiyorum bu arda kapıda ödeme dışında bir ödeme türü olmaz yada ben dükkana gitmeliyim ne önerirsiniz bu arada birde vga kablo istiyorum monitörümde kullanıcamda
Cihaz jtaglidir.Yanlışlık olabilir.Multiplayer için xbs link öneririm.Daha basit ve kullanışlı.Antalyayı bilmiyorum ama şu basit rgh işlemini bizim burada (istanbul) 80 liradan aşağı yapmıyorlar.Rgh daha iyidir rgh yaptır.Cihazı mutlaka gidip dükkandan al
quote:
Orijinalden alıntı: lextor
Cihaz jtaglidir.Yanlışlık olabilir.Multiplayer için xbs link öneririm.Daha basit ve kullanışlı.Antalyayı bilmiyorum ama şu basit rgh işlemini bizim burada (istanbul) 80 liradan aşağı yapmıyorlar.Rgh daha iyidir rgh yaptır.Cihazı mutlaka gidip dükkandan al
teşekkürler kasım ayı içerisinde alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: pareostolojik
quote:
Vay tam zamanında.Yeni güncllemeyle konsol Türkçe olacak ve birçok oyu kasımda çıkıyor zaten
quote:
quote:
quote:
Vay tam zamanında.Yeni güncllemeyle konsol Türkçe olacak ve birçok oyu kasımda çıkıyor zaten
ebem doğduğumda biraz ballamış heralde her işim böyle
quote:
ebem doğduğumda biraz ballamış heralde her işim böyle