Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Temmuz 2019; 12:26:17 >

• Hocam sürekli karamsar düşünce halinde olmayın mazallah psikolojiniz zedelenebilir, çalışacaksınız ve olacak, çalışmalarınızı bir sınav için değil de kendinizi geliştirmek için yapın emin olun daha fazla zevk alacaksınız, örneğin; ben tarih çalışırken sınava hazırlanmak değil de ezber yapmak değil de kendi tarihimi öğrenmek için çalışıyorum, veya matematiği veya Türkçeyi, isteksiz bir şekilde sevmediğiniz bir şeye zorunlu olarak çalışma psikolojisi ile hareket etmek kesinlikle bir şeyler oğretmeyecek, sadece ezberletecek.

Emin olun,karamsar dusuncelerden kurtulun,adım adım ilerleyin.

Ruhen olarak da kendinizi arındırın, ama namaz kılarak ama meditasyonla ama başka bir şeyle, o sizin seçiminiz.

Anahtar sözcükler; kendinizi geliştirmek için öğrenmek, pozitif düşünce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Off off
  • galiba kel kalıcam
  • Valla aynı ben

Bende de geçen seneden beri hep saç teli dökülüyor du hele kestirimce iyice azitiyordu ama hala aynı saçlarim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de 3. kez giricem sınava, tek diyeceğim şu ki: stres birçok şeyi bok ediyor. Bir hasta ederse sizi, bırakın sınavı yaşamınızı kökten bok edebilir. Çoğu hastalığın kaynağı stres. Bunlar elbet geçecek, bu bir süreç. Biz elimizden geleni yapalım. Bunu stresten sağlık problemleri yaşamış biri olarak söylüyorum. İnsan sonradan anlıyor. Ama geç olunca hiç kıymeti yok. İnsan "keşke" demek daha zor. Hem de mevsimsel olabilir, birçok arkadaşımın avuç avuç dökülüyor saçları ben dahil. Mevsimsel geçişten de olabilir, çok sallamayın. Büküp kurdele yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stresten değil de saçımı kestirmememden dolayı dökülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    3 yıl önce açıldı
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    x
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.