Şimdi Ara

www.yüzkaraları.com. diye site açsak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu isimle bir site açsak yönetimden hocalara futbolculara kadar resimler koyup,bu hale gelmemizdeki maçlar demeçler vs..linklerini koysak nasıl olur sizce ?

• adam Newton... alkışşşş

böyle abuk işlerle uğraşacağına kendini daha faydalı işlere ver... emin ol vatana, millete daha faydalı olursun
  • Sen yorum yazdıysan doğru yoldayım demektir...
  • Foruma girer Kükremeye Domain alacak parası yok isyan etmeye...
    LoL Tutan mi var ..
  • Dahada yıkıcı olmalıyız. Futbolcuları şehrin doğu batı kuzey ve güny çıkışlarında asalım. Polat'ı da taksim meydanında sallandıralım.

Arkadaşlar biz başarıyı tutuyoruz. Galatasaray'ı değil. Bu takım başarılı olsada olmasada bu takımın yanında olmalıyız. Başarılı olacak bir takımı destekliyoruz en azından. Boluspor taraftarıda olabilirdik, yada Kocaelispor. Aşağılamak için söylemiyorum, aksine bu takımların taraftarına gıpta ile bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atav40

Sen yorum yazdıysan doğru yoldayım demektir...

Kesinlikle.
    Malesef greyhound öyle yanlış şeyleri savunuyo ki, üzülüyorum bir Türk İnsanı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: atav40

Sen yorum yazdıysan doğru yoldayım demektir...

Kesinlikle.
    Malesef greyhound öyle yanlış şeyleri savunuyo ki, üzülüyorum bir Türk İnsanı olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.yüzkaraları.com diye site açamazsınız.www.yuzkaralari.com diye açabilirsinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: papi40

www.yüzkaraları.com diye site açamazsınız.www.yuzkaralari.com diye açabilirsinz

bende boyle diyecektim lakin açılır türkçe isim satin alabiliyor :) Yukarıdaki alintiya aşağıdaki gibi cevap gelir diye yazmadım.. :))

site veya DOmain şirketi vermek istemiyorum
    BAKINIZ :http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=t%C3%BCrk%C3%A7e+domain&aq=f&aqi=g4&aql=&oq=

•  www.yüzkaraları.com. diye site açsak...
  • İsmail YK'nın akrabaları almıştır
    quote:

Orijinalden alıntı: chakra

www.yüzkaraları.com. diye site açsak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.