Evet arkadaşlar bu isimle bir site açsak yönetimden hocalara futbolculara kadar resimler koyup,bu hale gelmemizdeki maçlar demeçler vs..linklerini koysak nasıl olur sizce ?
adam Newton... alkışşşş
böyle abuk işlerle uğraşacağına kendini daha faydalı işlere ver... emin ol vatana, millete daha faydalı olursun
Sen yorum yazdıysan doğru yoldayım demektir...
Foruma girer Kükremeye Domain alacak parası yok isyan etmeye... LoL Tutan mi var ..
Dahada yıkıcı olmalıyız. Futbolcuları şehrin doğu batı kuzey ve güny çıkışlarında asalım. Polat'ı da taksim meydanında sallandıralım.
Arkadaşlar biz başarıyı tutuyoruz. Galatasaray'ı değil. Bu takım başarılı olsada olmasada bu takımın yanında olmalıyız. Başarılı olacak bir takımı destekliyoruz en azından. Boluspor taraftarıda olabilirdik, yada Kocaelispor. Aşağılamak için söylemiyorum, aksine bu takımların taraftarına gıpta ile bakıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: atav40
Kesinlikle. Malesef greyhound öyle yanlış şeyleri savunuyo ki, üzülüyorum bir Türk İnsanı olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
quote:
Orijinalden alıntı: atav40
Kesinlikle. Malesef greyhound öyle yanlış şeyleri savunuyo ki, üzülüyorum bir Türk İnsanı olarak.