Şimdi Ara

www.worldofwarcraft.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aklımıza uzun süredir düşündüğümüz bir projeyi hayata geçiriyoruz Allah'ın izni ile.
    bakıyorumda çok free server var ve hiçbirisinin garantisi yok ve amatörce.Bizde bu oyuna kafayı bozmuş ve yaşı ilerlemiş insanlar olaraktan şirket güvencesi altında www.worldofwarcraft.com.tr adlı türk global sunucusunu faaliyete geçirmeyi düşündük ve bunun için çalışmalara başladık.Donanimhaber'deki kitleyi bildiğim için sizi burada bilgilendirmek istedim.Bu Forumda daha çok yeniyim.
    Server Ozellikler :
    Full Blizzlike..
    Herkesin kendine ait global bir sunucusu var bizim neden olmasin değilmi arkadaşlar..
    desteğinizi esirgemezseniz bu iş yürüyecek inşallah.iyi oyunlar.

• Herşey böyle başlar,hiç birşey böyle devam etmez.İnşallah sizinki eder ne diyelim.Site yapımda heralde.
  • vallahi çok güzel fikir blizz.gerçkten kutlarım.biz fun yaptik kimse tınlamadi inşallah sizi tınlayan olur.boru değil worldofwarcraft.com.tr
  • quote:

şirket güvencesi altında

Eğer böyle birşey yapılırsa,orjinalde oynayamayanlar için gerçekten çok iyi bir seçenek olur.Zaten TR'yi anca şirkete verirler.İnşallah başarılı olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 4 Temmuz 2007; 18:53:38 >
  • eğer serverın emusu mangos destekli ise bence hiç açmayın daha iyi
  • .tr domain alamazsınız arkadaşım bunu için bazı belgelere ihtiyacınız var. Bu domain almanız için world of warcaft şirketinin sizin olması gerek.www.turkawow.com bu domain bende istiyorsanız size satabilirim ya da beraber açarız. Ben bu domain server açmak için aldım ama işlerimin yoğunluğundan dolayı uğraşamadım

Edit: Daha önce com.tr ile hiç işim olmadığı için şimdi kontrol ettim eğer bir şirketiniz varsa alabilirsiniz galiba yani worldofwarcraft size ait olması gerekmiyormus. Kusura bakmayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcem -- 4 Temmuz 2007; 19:19:43 >
  • blizzard hukuki olarak o adresi sizden geri alabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    5 yıl önce açıldı
    https://www.aison.com.tr
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • degısmeyen turk zıhnıyetı yıne sahnede,

once dıgerlerıne camur at arkasından kendını ov.

iste budur olması gereken kafa yapısı bravo alkıslıyorum sızı.
  • Artık şu, "Bizim Türk milleti" ya da "bizim insanımız" gibi sözcükler kurmayın herkez böyle söylüyor ama kimse üzerine almıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

degısmeyen turk zıhnıyetı yıne sahnede,

once dıgerlerıne camur at arkasından kendını ov.

iste budur olması gereken kafa yapısı bravo alkıslıyorum sızı.

max neden hr söylenmis olumsuz bir sözü üzerine alınıosun ? hadi adam amatörce demiş, sen amator değilsen neden cevap atma istegi duyuyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihcem

.tr domain alamazsınız arkadaşım bunu için bazı belgelere ihtiyacınız var. Bu domain almanız için world of warcaft şirketinin sizin olması gerek.www.turkawow.com bu domain bende istiyorsanız size satabilirim ya da beraber açarız. Ben bu domain server açmak için aldım ama işlerimin yoğunluğundan dolayı uğraşamadım

Edit: Daha önce com.tr ile hiç işim olmadığı için şimdi kontrol ettim eğer bir şirketiniz varsa alabilirsiniz galiba yani worldofwarcraft size ait olması gerekmiyormus. Kusura bakmayın artık

tipik uyanık türk gençliğinden bir örneksaol canım almayayım..
    gerekli yerlerden gerekli izinleri aldık merak etmeyin.

• bunu bana degıl tespıtı yapan sahıslara sormak gerek

bır cok sunucu var ,, bunlar soyle boyle gıbı

yuvarlak laflarla bız ve dıgerlerı gıbısınden tanımlamalar yapanlar bunu cevaplayabılır ben degıl.

ama dedıgım gıbı alıstık artık satasmaların her turlusune sasırtmıyor bu noktadan sonra.
  • umarım bu domain boşa gitmez.diğerlerinden farkı olucak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLIZZ

quote:

.tr domain alamazsınız arkadaşım bunu için bazı belgelere ihtiyacınız var. Bu domain almanız için world of warcaft şirketinin sizin olması gerek.www.turkawow.com bu domain bende istiyorsanız size satabilirim ya da beraber açarız. Ben bu domain server açmak için aldım ama işlerimin yoğunluğundan dolayı uğraşamadım

tamam ben başlık açıyorum şimdi wow forumlarında şu domain hakkında işlem yapın diye. o zaman ne olacak?

• Demek sana laf attığına göre dediği gibi izin almış.Blizzin hiç bir free servera izni yok ki ona bakarsan.Bildiğim kadarıyla ticari antlaşmasında free server açılabilir yazan tek oyun Ultima.Oda kar etmemek amacıyla.Bu ifadeyi okudum ama yanlış olabilir.
  • ben freeserver hakkında konusmuyorum. domain hakkı konusunda konusuyorum. freeserver açsın açmasın banane?www.worldofwarcraft.com.tr adresini kullanamazsın. alırsan da elinden alırlar. boru gibi trade mark.
  • o yazdıgın adresı kullanırsan ılk acılan char lvl 10 olmadan serverın kapanır web sıten coker global olan sıtelerı ne yazıkkı yasatmaz real blızz ancak yerel ufak sunucular sıkayet olmadıgı takdırde yasaya bılır buyuk sunucular hele kı o ısımle acılmıs bı web sıtesı ınan 1 gun omru yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

quote:

Orjinalden alıntı: BLIZZ

quote:

tamam ben başlık açıyorum şimdi wow forumlarında şu domain hakkında işlem yapın diye. o zaman ne olacak?

...............................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLIZZ -- 6 Temmuz 2007; 0:30:29 >

• gelişme güzel blizz el atmazsa tabi, türklerin ortak bir çaba içinde birbirlerini ele vermeden iş yapabilmesi ne güzel değil mi (!)
    inşallah serverınız uzun ömürlü olur tabi kendi emulatorünüzü yapabilirseniz olur sanırım bu.
    bu arada blizz 200k € değer biçtiği bir serverı kendi el altından satıyordu.
    free serverların çıkması blizzin her zaman işine gelir unutmayın çünkü orjinaldeki kaliteyi freelerde bulamayan blizze geri dönerler bu sayede büyüdüler bu kadar.
    yaş itibarı ile şirket sayesinde güvenilir olur yaz ayında açılıp kapanan serverlar gibi olmaz sanırım.
    arkadaşları kutlar başarılar dilerim.
  • turklugunden utanmadan once,
    senınle aynı amaclar ıcın senden daha once yola cıkmıs ıyı kotu bır seyler uretmeye calısan wow sunucuları hakkında atıp tutacagına bıraz daha saygılı ve olculu yorumlarda bulunabılır ,

hepsınden ote kendı hızmetlerını kalıte farkınla veya ustun ozellıklerınle destekleyerek duyurma yolunu secerek utanmanı gerektırecek bır hale dusmezdın ama tabı anlayana sıvrısenek saz anlamayana davul zurna az.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.