Şimdi Ara

www.symbiansigned.com NORMALE DÖNDÜ. KAYIT AÇIK KAÇIRMAYIN...!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosya iceriginde SIGNSIS.exe dosyasi olduguna gore bu programi imzalatman gerekiyor. Ama su anda bu isi sadece bir yer yapiyor, o da su anda bu hizmeti kesmis durumda.
    Lafin kisasi yeni bir cozum bulunana kadar imzalatma olayi yalan olmus durumda. Bir sure beklemen gerekiyor.
  • s.a iyi sohbetler arkadaslar
  • ya arkadaşlar biri mail adresini ve şifresini yazsında bizi bu sıkıntıdan kurtarsın. ne olur...
  • Yetişemedim
  • Your request has failed. Reason:
    - Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
    - ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
    - Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
    - Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
    - If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network

Ben üyeyim ama sertifika vermiyor?
    Üyelik dışında sertifika alan var mı aranızda?
    Sürekli bu hatayı veriyor....

• jimi1984 bende senınle aynı şeyi yaşıyorum ne yapmamız lazım..
  • Passwords does not match bu nedemek 50 kere pasword gırdım neden boyle bır uyarı verıyor
  • Aynen,bende de oldu...
  • bendeki artık değişti ve bu hali aldı :(.

Your request has failed. Reason:
    -Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY
    -ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool
    will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
    -Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID.
    Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates
    or use Open Signed Offline.
    -If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer
    Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian
    Signed forum on the Symbian Developer Network here

kafayıı yemeden yardım edebilecekk varsa sevınırım....

• netür dosyalar bunlar anlamadım
  • ben anlamadım ya bu işi..niye kabul etmiyo açıklama yapabilecek varmı?benimkileri de kabul etmedi..önceden kullanılmış mı ondan mı oyle diyo niye oyle diyo????
  • yettkilili arkadaşlatr veya bu kınu hakkında bilgisi olanlar yokmu ?? N95 i me nokmote ratate me ve shakeme yükleyemiyorum bu yüzden....
  • halaamııı bilenn yokk bilgisizzlikk hatt saffadamı :(
  • rotate me v2.1 sign yapılıyor, nokmote de yapılşıyor diye biliyorum ama shakeme hakkında bilgim yok,www.symbiansigned.com da online sign işleminde mail adresin ve imei numaranı girerek bu programları sign edip kurabilirsin telefona
  • ya aynı sorun ben de var saaat 4 hala uğraşıyorum yok. vii yardım etsin ya
  • uye oldummm sonunda cok ugrastırdı ama olsun
  • ben hala email alamadım bi yardımcı olun bu site adama kafayı yedirtir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daghan--D.E.K.

uye oldummm sonunda cok ugrastırdı ama olsun

nasıl yaptın anlatırsan sevinirim
  • uye olsanızda bişey değişmiyor artık.o uyeliği paralı yaptılar oyuzden kullanamıyoruz artık.onun yerinde symbiansigned online beta yı cıkardılar..siteden bakabilirsin site uzerinden imzalamaya yarayan bi bolum olmuş.bi kaç gune ss li anlatım koyucam ozmn sorun olmaz
  • teşekkürler nediyelim o zaman çalışmanı bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.