Şimdi Ara

www.symbiansigned.com NORMALE DÖNDÜ. KAYIT AÇIK KAÇIRMAYIN...!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada şifreye ne yazdınız bende aynısnı yazim kabul etmiyo velet
  • quote:

Orjinalden alıntı: sktem

ARKADAŞLAR BİRİ BANA YARDIMCI OLAİBLİRMİ MSN DEN:)

Legal agreement must be accepted BÖYLE BİR HATA ALIYORUM MAİL ADRESİMİ DOĞRULADI NUMARADA VERDİ KAYIT OLAMAIYORUM DELİRDİM VALLA

aşağıda license agreement gibi birşey olacak. onu aç en altında i agree var. ona tıkla kapat pencereyi. sonra ileri yap. olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 21 Eylül 2007; 12:31:05 >
  • ok sağolun hallettim
  • Ben superposta.com'daki mailim ile aldım kayıt oldum
  • Mail adresi almadan önce sallama bir adla alacağınız domaini deneyin benim gibi bir sürü prosedür ile uğraşıp hayal kırıklığı yaşamayın azmettim yılbaşı gecesi bile uğraştım ama başaramadım.
    Daha sonra bir arkadaş sağolsun kendi şirket maili ile aldı hallettik.
  • Arkadaşlar hangi mail adresini denediysem olmadı.Bana şuan bu sitenin kabul ettiği bir mail sitesi söyleyebilir misiniz?
  • hort
  • off ya @istanbul.com u da kabul etmio
  • ben üniversitenin mailini verdim kabul etti :)
  • yazıorum bilgileri password does not match diyor halbuki eminim aynı şifreyi yazdım kaç sefer.Neden dir sizce email buldum ama şifre yazıorum üye olurken symbiansigned e kabul etmiyor şifreleri:(
  • bu site ne işe yarar???
  • bu ne cins bi site yaw şimdide maili kabul etti baştaki aktivasyon kodu(Please check your email for the activation code) nu kabul etmio yardımcı olabilirmisiniz ark.lar ne yazmam gerekio
  • üniversitelerin öğrencilere verdiği mail adreslerini denemek de pratik bir çözüm,sizin öyle bir adresiniz olmasa bile üniversite öğrencisi bir tanıdığınız varsa işi bu şekilde çözebilirsiniz
  • aktivasyon kode()Please check your email for the activation code)) en bastakı gereklı olan kodu ne yazmalıyım ne yazdıysam kabul etmedı uye olan arkadaslar yardım edebılırlermı
  • @ttmail.com u kabul edio bilginise...
  • Bu symbiansigned ne arkadaşlar ?
  • imsasız yani sertifikasıs programları cihasa yükleme için gereken sertifikayı almak için symbian'ın 1 sitesi
  • Ne tür programlar bunlar neden bu kadar önemli anlayamadım.Bu arada bir şey sormak istiyorum 3250 teli türkcell msn desteklemedi msn i bu telden kullanabilmenin bir yolunu biliormusun?Cepte msn die bir site var ama güvenemedim pek bilgim yokta.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

imsasız yani sertifikasıs programları cihasa yükleme için gereken sertifikayı almak için symbian'ın 1 sitesi
  • yehu üye oldum galiba ekolay sağ olsun
  • selam ogemaci
    bu konularda yeniyim
    nokia cep telefonuma quick office yüklemek istiyorum
    emule den
    QuickOffice.Premier.Upgrade.v5.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA
    bu dosyayı indirdim
    forumuda dolaştım
    fakat nasıl kurucağımı bi türlü anlamadım
    yardımcı olabilirmisin???????
    dosyanın içindekiler de şunlar
    QuickOffice.Crack.Unsigned.sis
    QuickOffice.Premier.Upgrade.v5.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA.sis
    BiN.key
    SignSiS.exe
    teşekkürlerr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.