Şimdi Ara

www.sporena.com 15 tl hediye çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volkan:

quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

site facebook üzerinden uygulama ile mail adreslerine 15 tl çek gönderiyor.Gelen mailde 30 tl üzeri geçerli diyor ama denediğim kadarıyla 40 tl üzerinde aktifleşiyor.İhtiyacı olan bunuda değerlendirebilir.

http://www.facebook.com/sporena?sk=app_215005465185152

Ben az önce 37 TL'lik bir ürün satın aldım, 15 TL'lik çek işe yaradı

http://www.sporena.com/Davenport-SS-Tee-N-1509.html

Ayrıca, sporena'nın başka bir kampanyası daha var,http://forum.donanimhaber.com/m_55557711/mpage_1/f_/key_//tm.htm

150 TL üzeri alışverişlerinizde 60 TL, 75 TL üzeri ise 30 TL indirim yapıyor. Kargo ücretsiz ve kupon tekrar kullanılabiliyor.

bana gönderdikleri kupon 40 tl altında aktifleşmiyor birkaç üründe denedim.

Site iyi bir siteye benziyor.

evimister.com ile aynı firmanın sitesi sanırım.Forumda o site ile ilgilide bir genel indirim sağlayan kod paylaşımı yapılmıştı diye hatırlıyorum.Yeni olmalarından kaynaklı kampanyalarını takip etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan:

quote:

site facebook üzerinden uygulama ile mail adreslerine 15 tl çek gönderiyor.Gelen mailde 30 tl üzeri geçerli diyor ama denediğim kadarıyla 40 tl üzerinde aktifleşiyor.İhtiyacı olan bunuda değerlendirebilir.

http://www.facebook.com/sporena?sk=app_215005465185152

Ben az önce 37 TL'lik bir ürün satın aldım, 15 TL'lik çek işe yaradı

http://www.sporena.com/Davenport-SS-Tee-N-1509.html

Alıntıları Göster
    Bende, Facebook sayfasından like edince kod veriyor onu girip en güzelinden Buff aldım 31 liralık olanı 16 tl'ye kargo da ücretsiz olunca çok güzel oldu.

http://www.sporena.com/Hao-Buff-264.html

DH olmasa haberim olmayacaktı teşekkürler :)

www.sporena.com 15 tl hediye çeki

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sporena, spor ürünleri pastasından pay almak isteyen işlevsel ve güzel bir alışveriş sitesi amawww.spxshop.com un da kaybettiği pazar payına tepkisiz kalacağını düşünmüyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle ilginiz için çok teşekkürler,

Şu anda karşılaşılan sorun kupondan kaynaklanan bir yazılım hatası değildir.

Stoklarımızdaki ürünler kampanya başladıktan sonra kısa sürede tükendiği için elinizdeki kuponlar hata vermektedir.

Kampanyalarımızın devamı için Facebook Fan Page'imizi izlemeye devam ediniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kampfc

Sporena, spor ürünleri pastasından pay almak isteyen işlevsel ve güzel bir alışveriş sitesi amawww.spxshop.com un da kaybettiği pazar payına tepkisiz kalacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    sporean.com yetkilisi yamış gibi görünüyor ama konuya girince mesajı gözükmüyor nasıl iş bu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

sporean.com yetkilisi yamış gibi görünüyor ama konuya girince mesajı gözükmüyor nasıl iş bu anlamadım

Alıntıları Göster
    Bu quiksilver cüzdanların ehliyet/kimlik bölümünde niye delik var? Akbil/Öğrenci akbili için falan mı?

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Alıntıları Göster
    bana da kupon verdı yanlız 19.90lık bır urun ekledım kuponu dusmedı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

bana da kupon verdı yanlız 19.90lık bır urun ekledım kuponu dusmedı

Alıntıları Göster
    30 tl üzeri geçerli anladığım kadarıyla

Orijinalden alıntı: maxmeteor

30 tl üzeri geçerli anladığım kadarıyla

Alıntıları Göster
    30 TL ALTI OLMUYOR BI TANE NIKE SULUK ALIM DEDIM 19.90 ONDA DUSSE GUZEL KAMPANYAYDI AMA DIGER TURLU BIR ISE YARAMADI ZATEN FIYATLAR COK UCUK GENDE HABER VEREN ARKADASA TESKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

30 TL ALTI OLMUYOR BI TANE NIKE SULUK ALIM DEDIM 19.90 ONDA DUSSE GUZEL KAMPANYAYDI AMA DIGER TURLU BIR ISE YARAMADI ZATEN FIYATLAR COK UCUK GENDE HABER VEREN ARKADASA TESKKURLER

Alıntıları Göster
    An itibariyle SPORENA2012 hediye çeki 30 TL ver üzeri alışverişlerde indirim sağlıyor.Stoklar tükendiği için değil sporena kendi insiyatifiyle hediye çekini alt limitli hale çevirmiş.

"Bu kupon (SPORENA2012) mevcut alışveriş tutarı için geçerli değildir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampfc -- 16 Aralık 2011; 15:19:45 >

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bu quiksilver cüzdanların ehliyet/kimlik bölümünde niye delik var? Akbil/Öğrenci akbili için falan mı?

http://www.sporena.com/erkek/cuzdan/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Aralık 2011; 15:15:48 >

quote:

http://www.sporena.com/erkek/cuzdan/

Alıntıları Göster
    kupon limiti kalktı yine. 19.5 luk 2 tane puma çorabı 4.5 liraya aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Alıntıları Göster
    ne bıcım sıte b ya sureklı urunlerle oynuyorlar daha demıne kadar ıstedıgım suluk modelınden bır suru vardı sımdı hıc bırı yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    fiyat sıralaması yapıyorum, 14,90 TL den (tabi burada çek kullanılmıyor) 30 TL ye çıkıyor,

Orijinalden alıntı: çaylaq

fiyat sıralaması yapıyorum, 14,90 TL den (tabi burada çek kullanılmıyor) 30 TL ye çıkıyor,

o aralıktaki ürünleri kaldırarak en net çözümü bulmuşlar

quote:

siteyle oynarken benim satın aldığım ürün grubunu da siliyorlardı herhalde kartımdan fazla para çekilmiş!
    Yazdım kendilerine de ilgilenen eden yok henüz, uzak durulası bir site, en azından ne yapacaklarına karar verinceye kadar...

• Bir saat once bende birseyler aldım cek kullanılıyor, konuyu açıp haber veren arkadasa tesekurler

Orijinalden alıntı: MOBiLiSiM

quote:

quote:

siteyle oynarken benim satın aldığım ürün grubunu da siliyorlardı herhalde kartımdan fazla para çekilmiş!
    Yazdım kendilerine de ilgilenen eden yok henüz, uzak durulası bir site, en azından ne yapacaklarına karar verinceye kadar...

Site yetkilisi 2 defa mesaj yazdı ama iki mesajıda konuya düşmedi,yeni üye olmasından kaynaklı sanırım.
    Sorununu burayada yaz,nasıl olsa okuyurlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MOBiLiSiM

quote:

quote:

Site yetkilisi 2 defa mesaj yazdı ama iki mesajıda konuya düşmedi,yeni üye olmasından kaynaklı sanırım.
    Sorununu burayada yaz,nasıl olsa okuyurlar.

Alıntıları Göster
    ben şimdi baktığımda ucuz ürünler görünüyor hala. nasıl oldu görünmeyen arkadaşlarda ki

• quote:

Alıntıları Göster
    sporane2012 koduyla ben de bi tane quicksilver kemer aldım. teşekkürler başlığı açan arkadaşa.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.