Şimdi Ara

www.omegle.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki bazılarınız biliyordur ama bilmeyenler için,
    omegle die bir site var sadece giriyorsunuz ve direk chat e yardırıyorsunuz.. ne nick var ne herhangi bir bilgi nede üyelik gerekiyor.. sadece siteye girin ve Start Chat e basın.. hemen karşınıza Stranger (yabancı) adında birini atacak ve konusmaya baslayacaksınız.. ben ingilizcemi geliştirmek için kullanıyorum bazen karşınıza Türk çıkabilir çok komik durumlar oluyor zaten Türk olunca direk anlıyorsunuz kurduğu cümlelerden :D sizinle de paylaşmak istedim

Haydi Rastgele xD

• Bir de facebook diye site açmışlar harika. Onu da dene.

• Bi arkadaşımı kullanırken gördüm bunu

İlginç bi site. Dil pratiği açısından güzelde gönderilen resimlere hiç inanmamıştım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman_

Bi arkadaşımı kullanırken gördüm bunu

İlginç bi site. Dil pratiği açısından güzelde gönderilen resimlere hiç inanmamıştım ben

Aman diyim gönderilen resim linklerinden ve açılan kameralardan uzak durun en azından sosyal bi ortamda bakmayın derim :D başımdan geçen bi anıyı anlatim,

yazın staj yapıodk biz böle binanın 3. katı bi odada 10 stajer felandık laptoplarımızla yapıodk.. saat 5 e yaklaştı artk mesai bitcek skıldık bi arkadas çağırdı,
    - koşun la bi kız düşürdüm cam açacak şimdi..

biz gittik bakıoz böle bilgisayara hani msnde kamera açılırken bekleme ekranı varya orda böle beklioz..
    görüntü bi geldi ki abovvv ztn yukardan bi çığlıklar felan aşağıdan geldiler noldu felan die
    dedik işte bşi yok arkadasa saka yapmıslar çok korkmuş he tmm dediler gittiler

işte böyle :D

• bu site abaza kaynıyor hemde avrupalı abaza
    bende ilk başta ing geliştiriyim diye girmiştim ama 2 günde bıktım
  • Geçen google diye bi siteye girdim inanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Geçen google diye bi siteye girdim inanamazsın.

tmm sende komiksin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  www.omegle.com

bu gün baya uzun bi sohbet yaptığımız kız..en sonunda resmini verdi Finlandiyalı kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josiah

quote:

tmm sende komiksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtk -- 7 Kasım 2009; 23:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

www.omegle.com

bu gün baya uzun bi sohbet yaptığımız kız..en sonunda resmini verdi Finlandiyalı kendisi

Yazın 10 kişiyle uzun uzun konuştuysam 7 si finlandiyalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Bir de facebook diye site açmışlar harika. Onu da dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

www.omegle.com

Yazın 10 kişiyle uzun uzun konuştuysam 7 si finlandiyalıydı

benmde 10 kişiden 7 si güney koreli 16 - 19 yaş arası kız dı ve o 7 kişiden 5 i çatpat ingilizce konuşuyodu.. artık gına geldi asyalılardan :D

Bu arada kız güzel değilmiş hocam kusura bakma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josiah -- 7 Kasım 2009; 23:17:03 >

• yok ya güzellik değil konu..sadece resmini veriyim dedim..baya bi konuştuk ama en az 1 saat olmuştu..
  • quote:

yok ya güzellik değil konu..sadece resmini veriyim dedim..baya bi konuştuk ama en az 1 saat olmuştu..

bazen bende öle konusuom 1 saat felan sonra yanlıslıkla ya sekmeyi kapatıom ya bşi oluo uçup gidio 1 saatlik emek
  • ilk başlarda güzeldi milletle muhabbet makara sarıyorduk sonradan insanlar orayı kız bulma aracı olarak gördüler ve bozuldu......En çok yabancılar sardı siteyi zaten "horny guy'lar"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josiah

quote:

tmm sende komiksin..

Teşekkürler , hep bunu beklemiştim sana kısmetmiş.

Bizden tek sıkımlık diş macunu kazandın.Gel al bi gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n4...4Life

ilk başlarda güzeldi milletle muhabbet makara sarıyorduk sonradan insanlar orayı kız bulma aracı olarak gördüler ve bozuldu......En çok yabancılar sardı siteyi zaten "horny guy'lar"

evet...bir de Rules diye bi oyun var..o bi hikaye başlatı sen devam ettiryo ama hikaye tam bi hikayesi olarak devam ediyor..iyice içine ettiler Omeglenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Bir de facebook diye site açmışlar harika. Onu da dene.

googlede dıye site çıkmış onada bak süper bişey
  • bende senden öğrendim işim olmazdı bölede bakiyim dedim iyiymiş ama söle bi muhabbet oldu :
     www.omegle.com
  • türk çikti bi tane kesin dhden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 8 Kasım 2009; 0:19:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.