Şimdi Ara

www.navigasyon.com.tr ve Radar noktalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.navigasyon.com.tr adresinde Basarsoft haritasi kullanan navigasyon cihazlarini satin alabileceginiz bir alan yarattik. Ayrica Ankara'daki yeni noktalarda dahil olmak uzere kullanicilardan gelen radar noktalarini da paylasmaktayiz. (en altta dosyalar linkinden gidebilirsiniz)

Ozellikle Ankara'da ben de cihazima yukleyecegim... gecen gun onde yavaslayan araca sinirlenip selektor yapiyordum... meger 70 lik varmis onumuzde... :-))))

Saygilar...

Alim K.

• Bu radar noktaları ile ilgili başka bir konuda yazmıştım,fakat görmediniz sanırım
    quote:

selam Alim bey;
    Sitenizde verdiğiniz bu speedcam dosyasını kendinizin hazırlamadığınızı belirtmişsiniz,kaynak'ta vermemişsiniz Resim'de görüldüğü gibi dosyalar aynı dosya

Ayrıca başka bir partneriniz'de bunu kendileri yapmış gibi sitelerinde vermişler..

Oysaki,bu dosya kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlar sonucu bir araya getirilip hazırlandıgı yer
    ''BURASI''

Bu tip şeyler paylaşılırken alınan yer yazılırsa daha güzel olmazmı??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

Bu radar noktaları ile ilgili başka bir konuda yazmıştım,fakat görmediniz sanırım
    quote:

selam Alim bey;
    Sitenizde verdiğiniz bu speedcam dosyasını kendinizin hazırlamadığınızı belirtmişsiniz,kaynak'ta vermemişsiniz Resim'de görüldüğü gibi dosyalar aynı dosya

Ayrıca başka bir partneriniz'de bunu kendileri yapmış gibi sitelerinde vermişler..

Oysaki,bu dosya kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlar sonucu bir araya getirilip hazırlandıgı yer BURASI

Bu tip şeyler paylaşılırken alınan yer yazılırsa daha güzel olmazmı??

Başka bir forum sitesinde (forumnavigation.com)bu speedcam ların hazırlandığını söyleyebilirim

• Nerede ben göremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Nerede ben göremedim ?

Arkadaslarimiz Ankara daki yeni noktalarida ekleyenler olursa yayina alacaklar...

takip etmekte fayda var...

Bu arada, baska yerlerde ve forumlarda var, ureticisi tek kisi degil, bir kac kisinin (bilvarch, tekcan vb. gibi) cok buyuk emekleri var... katkilarini paylasmak isteyen bir cok kisi icin platformu bizde destekleyelim istiyoruz...

saygilar.

alim k.
  • İstanbulda, sahilyolu Ataköy'deki kameralarla ceza yazmaya başlamışlar. Bir arkadaşıma 81, 83 ve 89km olarak üç ceza gelmiş. Hız sınırı 70 km, ama yanılmıyorsam 80km üzerine ceza geliyor.

Aynı kameralardan E5 üzerinde ışıklı levhaların hemen arkasına Edirnekapı - Cevizlibağ - Merter ?? üzerine de koymuşlar. Işıklı levhalarda 70km flash yapıyor. İki kamera arasındaki geçiş süresini hesaplayarak, ortalama hızı tespit ediyor diye duydum. Bu iki kamera arası için sanırım iki nokta kayıt etmek gerekecek.

Aynı yol üzerinde sol tarafta bir yerde de Radar yazısı gördüm ama, sadece şimdilik yazısı mı var, yoksa kendisi de gizlenmiş ve çalışıyor mu? Bundan emin değilim.

Tepe saatlerde 70km ile trafiğin akışında bir sorun yok. Ama uzun mesafeye gidecek olanlar için yol açıksa 90km yapılabilirdi. Akşam 20:00'den sonra yorgunluğun arttığı ve dikkatin dağıldığı yoğun saatlerde hız 70km'ye düşürülebilirdi.

• Alim bey merhaba,

SpeedCam.txt için yanına güncelleme tarihini de yazabilirseniz çok makbule geçer.

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar Arkadaslar,

www.navigasyon.com.tr adresinde Basarsoft haritasi kullanan navigasyon cihazlarini satin alabileceginiz bir alan yarattik. Ayrica Ankara'daki yeni noktalarda dahil olmak uzere kullanicilardan gelen radar noktalarini da paylasmaktayiz. (en altta dosyalar linkinden gidebilirsiniz)

Ozellikle Ankara'da ben de cihazima yukleyecegim... gecen gun onde yavaslayan araca sinirlenip selektor yapiyordum... meger 70 lik varmis onumuzde... :-))))

Saygilar...

Alim K.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Nerede ben göremedim ?

Arkadaslarimiz Ankara daki yeni noktalarida ekleyenler olursa yayina alacaklar...

takip etmekte fayda var...

Bu arada, baska yerlerde ve forumlarda var, ureticisi tek kisi degil, bir kac kisinin (bilvarch, tekcan vb. gibi) cok buyuk emekleri var... katkilarini paylasmak isteyen bir cok kisi icin platformu bizde destekleyelim istiyoruz...

saygilar.

alim k.

Alim bey sizde adı geçen sitenizde speedcam bildirimi diye bir bölüm açarsanız, burada kullanıcılar bu noktaları paylaşırsa (tıpkı bu dosyayı aldığınız forum gibi)daha iyi bir çalışma çıkar ortaya..saygılar

• bu forumda da böyle bir konu açılabilir speedcam dosyaları geliştirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

bu forumda da böyle bir konu açılabilir speedcam dosyaları geliştirilebilir.

Haklısınız Başarsoft umarım böyle bir çalışma yapar.. Gerek kendi sitelerinden gerek buradan,kullanıcıların noktaları paylaşacağı bir platform olur..Bir kişi bu paylaşılan noktaları kontrol ederek düzenler..Fakat Başarsoft olarak bu yogun çalışmada buna zaman ayırabilirlermi bilmiyorum..Nasılsa bir yerlerde yapılmışı var
  • merhabalar yakın zaman da site üzerinde "Navigasyon Ekstralar" başlığı altında speedcam dosylarının yani sıra IGo ses, dil dosylarına ve diğer özelliklere ilişkin dosya ve dökümanlara erişebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyagar

merhabalar yakın zaman da site üzerinde "Navigasyon Ekstralar" başlığı altında speedcam dosylarının yani sıra IGo ses, dil dosylarına ve diğer özelliklere ilişkin dosya ve dökümanlara erişebileceksiniz.

Sayın canyagar bu ses dosyaları profesyonel anlamda stüdyoda hazırlanmış dosyalarmı olacak? Yoksa kullanıcıların amatörce hazırlayıp paylaştıkları dosyalarmı??Yazılımla stabil çalışıp çalışmayacağı test edilip,denenip öylemi paylaşılacak?Saygılar
  • amatör hazırlanmış dosyalar olacak anca yazılım üzerinde çalıştığı mutlaka kontrol edilip eklenecektir.

saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyagar

amatör hazırlanmış dosyalar olacak anca yazılım üzerinde çalıştığı mutlaka kontrol edilip eklenecektir.

saygılarımla..

Mesela Laz versiyonu olan seslendirme bazı yerlerde kesik kesik konuşurken bazı yerde hiç konuşmuyor.Ayrıca bazı kavşaklarda talimat vermesi gereken yerde cihaz kilitleniyor ve cihazı kapatıp açmak gerekiyor..Bu sorunları iyice test ederek sitenizden yayınlarsanız kullanıcı olarak memnun oluruz ve sorun yaşamayız.. Saygılar
  • Arkadaşlar merhaba,

Verdiğiniz linkteki SpeedCam.txt dosyalarını bizim cihazlara atabiliyor muyuz? (NEXT 4624)

Evet ise hangi folder altına?

Teşekkürler.

Haluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Arkadaşlar merhaba,

Verdiğiniz linkteki SpeedCam.txt dosyalarını bizim cihazlara atabiliyor muyuz? (NEXT 4624)

Teşekkürler.

Haluk

Atabiliyorsunuz..
    PND/GPS/Content/Speedcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

Haluk

Atabiliyorsunuz..
    PND/GPS/Content/Speedcam

Yarın atayım hemen.

Tekrardan teşekkürler.

Haluk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.