Şimdi Ara

www.karnem.net 'e girebilen/rahatça dolaşabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karne gününden öncewww.karnem.net sitesine bakayım dedim.

Siteye zaten zar zor, kaplumbağa gibi giriyor. Girdikten sonra İzmir > Konak > Kenan Evren Anadolu Lisesi yolunu izlemek işkence.

Ve tam okula gelip tıkladığımda aşırı ağır yükleniyor, en sonunda da Internal Server Error diyor.

Bazen mucize oluyor açılıyor ama aşırı ağır.

Sizde de böyle mi? Ne oldu ki ya bu kadar ağır? Aşırı yüklenmeden dolayı mıdır nedir

• ondan önce, nasıl şifre alınıyor bir türlü çözemedim
  • ben o siteyi hiç bilmiyodum bugun öğrendim ama bağlantı 256 en iyisi hiç bulaşmamak.
    girebilen varsa İSTANBUL > BAHÇELİEVLER > ERKAN AVCI AML, ML ve TEKNİK LİSESİ ne ulaşıp linkini buraya koyabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

ondan önce, nasıl şifre alınıyor bir türlü çözemedim

Şifreyi zaten okul dağıtıyor, sen almıyorsun Ve bu siteye Türkiye'deki bütün okullar her sene not bilgisi göndermiyor (üye değil).
  • şifre okul numaranız

Veya bizim okulda öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 25 Ocak 2007; 17:51:47 >
  • Erkan Avcı diye bir lise bulamadım ama, Kenan Evren Anadolu Lisesine ulaştım
  • daha karne bilgileri verilmemiş bizim okulun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 88osman88 o ne biçim imza
  • 88osman88
    imzanı düzelt bence...
  • bu ne biçim imzadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Erkan Avcı diye bir lise bulamadım ama, Kenan Evren Anadolu Lisesine ulaştım

Hah kardeş ora bizim okul

Şimdi oradan 10/C'ye gel (benim sınıf). Sana PM ile şifremi söylesem, ve şu anki Internet performansın müsaitse benim notların SS'ini alıp bana yollar mısın

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Şimdi oradan 10/C'ye gel (benim sınıf). Sana PM ile şifremi söylesem, ve şu anki Internet performansın müsaitse benim notların SS'ini alıp bana yollar mısın

Valla yollarım istersen

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Valla yollarım istersen

Yolladım Bir zahmet

• ben rahatça girip dolaşiyorum ama ara sıra yavaşliyo
  • var girebiliyormuşum, ama bizim okul yok...
  • (PM'de saklamaya gerek yok)

www.karnem.net 'e girebilen/rahatça dolaşabilen var mı?

Tarih 1 ya

Ya bu notlar bütün notlar değil. Hocalar bütün notları yollamamış anlaşılan. Bugün giriliyordu gerçi Karnem.net'e notlar müdür yardımcısının odasında, ancak ertesi gün sabah 8'de yayınlanıyor maalesef bildiğim kadarıyla.

Yarın zaten karnede göreceğiz Neyse... @BJKKKKK çok teşekkürler sağol kardeşim

Bu arada bende hala kaplumbağa gibi ya. Neden sırf bende bu kadar yavaş ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Ocak 2007; 19:46:29 >

• Rica ederim Tarihe daha çok çalış bari 2. yarıyıl
  • güzel site ama benim 3-4 yıl önceki karnemi gösterince fazla işe yaramadı tabi
  • İsteyen herkesin notuna bakabilirim pmden şifrenizi werebilirseniz bakarım böle notlara bakmayı çok seviorum hele yorum yapma bölümü züpper
  • quote:

Rica ederim Tarihe daha çok çalış bari 2. yarıyıl

Abi sayısala geldik hala Tarih görüyoruz ya zaten yapamıyorum şu dersi. (2. yazılı 18 )

Gerçi Fen notlarım da pek iç açıcı değil ama Tarih hepsinden beter.

Neyse 2. dönem düzeltirim inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.