Şimdi Ara

www.icraara.com Bu site gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten icralı araçları ve evleri satıyorlar mı bu fiyatlara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 17 Mayıs 2012; 4:37:28 >

Orijinalden alıntı: _Tılsım_

İcralık maldan hayır gelmez

+1
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Tılsım_

İcralık maldan hayır gelmez

neden?(merak)
    Daha Fazla Göster
  • Şu ah var lafını da fazla abartılıyor.Zaten fakir kimse kredi çekip ödeyemediği zaman audisi mercedesi haczedilmez ki, çünkü öyle bir mal varlığı yok ? adam 100bin$ kredi çekmiş, işini kurmaya çalışmış batmış ona da eyv ama kredi çekiyorlar araba alıyorlar ödeyemeyince haczediliyor araç normal olarak.Neyin ahıymış o ? Çok mu lazımmış audi-bmw-mercedes o adama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Şu ah var lafını da fazla abartılıyor.Zaten fakir kimse kredi çekip ödeyemediği zaman audisi mercedesi haczedilmez ki, çünkü öyle bir mal varlığı yok ? adam 100bin$ kredi çekmiş, işini kurmaya çalışmış batmış ona da eyv ama kredi çekiyorlar araba alıyorlar ödeyemeyince haczediliyor araç normal olarak.Neyin ahıymış o ? Çok mu lazımmış audi-bmw-mercedes o adama ?

Gözden korkanlar der genelde bunu . Adamın fakir yada zengin olması değil önemli olan , o mal zora ki alındığı için gözünün kalması . Hani bir eşya alırsın telef olunca en çok beğenen arkadaşına sorarsın ya gözün mü kaldı diye aynı o hesap .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Şu ah var lafını da fazla abartılıyor.Zaten fakir kimse kredi çekip ödeyemediği zaman audisi mercedesi haczedilmez ki, çünkü öyle bir mal varlığı yok ? adam 100bin$ kredi çekmiş, işini kurmaya çalışmış batmış ona da eyv ama kredi çekiyorlar araba alıyorlar ödeyemeyince haczediliyor araç normal olarak.Neyin ahıymış o ? Çok mu lazımmış audi-bmw-mercedes o adama ?

Gözden korkanlar der genelde bunu . Adamın fakir yada zengin olması değil önemli olan , o mal zora ki alındığı için gözünün kalması . Hani bir eşya alırsın telef olunca en çok beğenen arkadaşına sorarsın ya gözün mü kaldı diye aynı o hesap .

Avatar-mesaj uyumu icra edilen malın sebebini öğrenebiliyorsak daha iyi olur aslında.Ben anlamam öyle gözmüş ahmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Avatar-mesaj uyumu icra edilen malın sebebini öğrenebiliyorsak daha iyi olur aslında.Ben anlamam öyle gözmüş ahmış.

Avatar göz değil rinnegan aynı kefeye koymayalım lütfen . Şaka bir yana , yoksa öyle bir takıntınız gönül rahatlığıyla alın kullanın . Ben korkarım o nedenle de yaklaşmam .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .

• quote:

senin dediğin yüzde kaçı onu bilmek lazım. Çoğu bu anlamda satılmıyor. Senin dediğinin tam tersi adam iş kuurmak yada bir borcu için yada kefil olduğu için parayı ödiyemiyor sonra gelip adamın para eden neyi varsa ev araba artık ne borca karşılık gelirse onu alıyorlar. E şimdi adamın alınteriyle kazandığı malı sen borcuna karşılık alırsan ne olcak hak hukuk meselesinde sıkıntı oluyor. Yani haır etme meselesi. İkincisi inanki o senin dediğin kredi ile bmw mercedes alcak adam zaten belli bir geliri vardır kşmse ben krediyi çekeyim ödiyemieycem zaten bankada uyanana kadar mercedese binmiş olurum diye böyle bir işe girişmez. O yüzden o aldığın arabanın yada evin asıl sahibinin elinden nasıl çıkdığını bilemezsin.O yüzden bizim halkımız hemen atasözünü bulmuştur ağlayanın malı gülene yar etmez diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 17 Mayıs 2012; 5:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

senin dediğin yüzde kaçı onu bilmek lazım. Çoğu bu anlamda satılmıyor. Senin dediğinin tam tersi adam iş kuurmak yada bir borcu için yada kefil olduğu için parayı ödiyemiyor sonra gelip adamın para eden neyi varsa ev araba artık ne borca karşılık gelirse onu alıyorlar. E şimdi adamın alınteriyle kazandığı malı sen borcuna karşılık alırsan ne olcak hak hukuk meselesinde sıkıntı oluyor. Yani haır etme meselesi. İkincisi inanki o senin dediğin kredi ile bmw mercedes alcak adam zaten belli bir geliri vardır kşmse ben krediyi çekeyim ödiyemieycem zaten bankada uyanana kadar mercedese binmiş olurum diye böyle bir işe girişmez. O yüzden o aldığın arabanın yada evin asıl sahibinin elinden nasıl çıkdığını bilemezsin.O yüzden bizim halkımız hemen atasözünü bulmuştur ağlayanın malı gülene yar etmez diye.

İkinci seçeneğe eklemeyi düşündüm ama vazgeçtim, ekleseydim keşke.Tabi ki yoldan geçen adama 100bin kredi vermezler.Adamın maaşı 5bindir ama bmw'ye değilde mercedes'e binmek istiyordur, bir şekilde işler ters gitti haczedilecek doğal olarak.Bunu kastettim.Bmw yerine Mercedes'e binince ne oluyor yani ?

Zaten iş kurmaya çalışıp batan ve banka faizleri yüzünden haczedilenlerin mallarını bende almam.Alın teri var çünkü içinde.Kaldı ki dediğim gibi bu adamların üst sınıf otomobilleri falan olmaz.

• satılan fiyatlarda ucuz değil zaten hemen aynı fiyat. ah mah yoktur bu işlerde bana göre. yiyemeceği ****ın altına niye girerler :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.