Bildirim
www.hediyesaati.com Nasıldır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bunu bende merak ediyorum.yardımcı olacak arkadas yokmu -
İnternette pek yorum okuyamadan dün bir saat siparişi verdim bu siteden. Bugün akşam elime ulaştı. Sorunsuz ve eksiksiz bir kutuyla. Fiyatları çok uygun diğer yerlere göre insan alırken biraz tereddüt ediyor aslında ama ilk alışverişimde güven verdi. -
Bende takip ediyorum, alış-veriş yapan varmı ? Pek yorum gelmemiş -
Birkaç gündür saatlerle ilgili siteler hakkında sorular sordum ancak pek cevap alamadım. Merak ettiğim sitelerden biri de bu sitedir. Gerçekten güvenilir bir site midir merak ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: banzar
Birkaç gündür saatlerle ilgili siteler hakkında sorular sordum ancak pek cevap alamadım. Merak ettiğim sitelerden biri de bu sitedir. Gerçekten güvenilir bir site midir merak ediyorum.
Kendi soruma kendim yanıt vereyim. Bugün ilginç bir durum oldu. Şöyle ki :
Saat 13.30 gibi hediyesaati . Com un telefonunu aradım ve seiko velatura serisinin bir modelini sordum. Elimizde olmuyor ancak listemizde var. Isterseniz sordurayim dediler ve size döneriz i de eklediler. 14.00 gibi aradılar beni. Sipariş verirseniz 2 günde elinize ulaşır dediler. Ben yerinizden ve kredi kartıyla almak istiyorum mümkün mü diye sordum. Evet mümkün dediler. Isim soyisim adresimi alıp siparisimi hazirladilar. Telefonu kapattım. İki dakika sonra siteden telefonuma "siparisiniz oluşturulmuştur. En kisa surede ulaşacaktır" gibi bir msj geldi. Sonra eve gittim. Saat 15.30 gibi aradılar beni ve saatiniz hazır istediğiniz zaman alabilirsiniz demesinler mi. Vallahi şaşırdım. Tamam ben saat 18.00 e kadar gelmeye çalışacağım dedim.
Atladım arabaya Bakırköy medyanın arkasındaki ray sokaktaki yerlerine gittim. Bir apartmanın 2. Katindalar. Zili çaldım içeri girdim. Muhtemelen 6-7 çalışanı var. Bir odada 4 5 kisi vardi bilgisayar basinda. İnternet sitelerinde guncelleme vs yapıyorlardı sanırım. Kendimi tanıtım. Saatimi getirdiler. Garanti durumunu tekrar sordum. Aydın saat garantisinde dedi ilgilenen hanımefendi. Belgesini gösterdi. Aydın saat yazıyordu. Farklı sayfaların birinde de kendi kaseleri vardi. Bu arada saati aldım inceledim. Diğer saatcilerdeki baktığım aynı saat ağırlığı duruşu vs. Saatlerden çok anlamadığım için bu yorum u yaptım buarada.
Sonra faturayı kestiler ve aldım.
Yani bilmiyorum . Herhangi bir sorun yaşamadım. Bana güvenilir geldiler. Bu site hakkında merak edenler için ufak da olsa bir fikir vermisimdir umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pulsar saat aldım sorunsuz,guzel fırma -
buralardan alıcağına instagramda bi sürü birebir aynısı olan saatçiler var. biraz araştır en kral saati al 200 liraya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?
buralardan alıcağına instagramda bi sürü birebir aynısı olan saatçiler var. biraz araştır en kral saati al 200 liraya.
Güzel diyorsunuz ama ben orijinal saat almak istiyordum. Hepsinde olmasada taklit saatlerde bir sıkıntı oluyor muhakkak. Tabi bakış açısıyla da ilgili bu durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 3 Mart 2014; 22:11:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X