Şimdi Ara

'www.evgor.com.tr' Güvenilir bir site mi? Alış veriş yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. ancak daha önce ismini hiç duymadım. sikayetvar.com 'da 4 tane sikayet var genel olarak teslimat süresi ve arızalı, hasarlı ürünler hakkında. facebook sayfasında 160.000 beğeneni var, bu bir artı ancak sikayetvar.com da pek iyi şeyler yazmıyor gerçi 4 tane ama şüpheye düştüm. ardahan'a kadar arkası açık minibüs ile getirdin diyen var, yurtdışından kumaş geliyor diye saatlerce bekletilenler var vs. vs. cevaplarınızı bekliyorum.

• yukarı önemli.
    telden aradım 20-25 günde gelir dediler. ne yapsam.
  • siparişi telden verdim, saatlerdir e-posta adresime işlemi ve sözleşmeyi yollayacaklar hadi bakalım bekliyoruz.
  • ben daha önce evgör mobilya dan yatak odası yemek odası birde salon takımı aldım. mağazalar istanbulda olduğu için tereddüt ettim. çünkü ben zorunlu görevdeyim ve ürünlerimin diyarbakıra teslim edilmesi gerekiyordu. Telefon ile siparişimi verdim. Yaklaşık 25 gün içinde ürünlerim teslim edildi. sonucta internetten aldığım için ürünlerin teslimatında didik didik heryerini kontrol ettim. ama tek bir çizik bile yoktu. Ben evgör mobilya yı tebrik ediyorum gerçekten ürünler çok kaliteli. ayrıca müşteri memnuniyeti de süper. alışverişten yaklaşık 10 gün sonra iso temsilcileri beni aradı ve şirket hakkında anket yaptı. çalışma şeklini çok beğendimm ürünlerindende gayet memnunum herkese tavsiye ederim.
  • Evgör mobilyadan sipariş vermiştim peşinat olarak bir miktar para aldılar daha sonra hizmetinden şüphe ederek sipariş iptali için arama yaptım size dönülecek denildi haftalarca arayan olmadı defalarca aradım hiç cevap alamadım 3 ay defalarca aradım sayısını ben bile unuttum tek duyduğum şu gün ödenecek bu gün ödenecek bir kere olsun geri aranmadım.3 ay içerisinde verdikleri tarihlerde en az 10 ar defa aramama rağmen hala oyalamaktalar.Çalışanlarında hizmet bilinci yok parayı geri alabilmek için Haziran ayından beri sürekli arıyorum fakat ne muhaattap bulunuyor ne başka bişey çok ciddiyetsiz bir kurum hiç bir şekilde ilgilenme yok sadece resmi haklarınızı kullanamamanz için süreyi dolduruyrlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkcavus

Evgör mobilyadan sipariş vermiştim peşinat olarak bir miktar para aldılar daha sonra hizmetinden şüphe ederek sipariş iptali için arama yaptım size dönülecek denildi haftalarca arayan olmadı defalarca aradım hiç cevap alamadım 3 ay defalarca aradım sayısını ben bile unuttum tek duyduğum şu gün ödenecek bu gün ödenecek bir kere olsun geri aranmadım.3 ay içerisinde verdikleri tarihlerde en az 10 ar defa aramama rağmen hala oyalamaktalar.Çalışanlarında hizmet bilinci yok parayı geri alabilmek için Haziran ayından beri sürekli arıyorum fakat ne muhaattap bulunuyor ne başka bişey çok ciddiyetsiz bir kurum hiç bir şekilde ilgilenme yok sadece resmi haklarınızı kullanamamanz için süreyi dolduruyrlr

Firma güvenli firmaydı. İptal işinden anlamıyorlar demek.

Durup dururken bana bir sürü indirim yaptı telde, zaten alcaktım laf olsun diye muhabbet ediyordum şöyle böyle her kelimemde fiyat indi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.