Şimdi Ara

www.classicfootballshirts.co.uk (FB FORMASI HAKKINDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu formayi alacam ama bu forma ikinci el degil demi ??? Yani hic giyilmemis eski sezon formasi satan bir site demi ???

http://www.classicfootballshirts.co.uk/european-clubs/turkish-clubs/2007-08-fenerbahce-centenary-home-shirt-w-tags-s.html

• Bu sitedeki formalar daha once giyilmis formalar mi arkadaslar??? Linkini verdigim formamizda 1 den daha fazla alabilirsin diye secenek var ???

Lutfen yardimci olurmusunuz VV
  • paund ama para birimi.türkiye de ki ile aynı paraya denk geliyor tl ye çevirdğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

paund ama para birimi.türkiye de ki ile aynı paraya denk geliyor tl ye çevirdğinde

yanlış anlaşılmasın.

renkdaş 20 paund zaten türkiye de ki 45 tl gibi bir şey.yani türkiy de de aynı para o forma hatta daha ucuz bulabilirsin.
  • quote:

quote:

paund ama para birimi.türkiye de ki ile aynı paraya denk geliyor tl ye çevirdğinde

yanlış anlaşılmasın.

renkdaş 20 paund zaten türkiye de ki 45 tl gibi bir şey.yani türkiy de de aynı para o forma hatta daha ucuz bulabilirsin.

varsa daha ucuza alabilecegimiz yer pm atsana neresiymiş. bu sene 60 liraya cubuklu (taraftar forması),89 liraya da güneş (mavi) forma aldım. eğer ucuz alabilecegimiz yerler varsa yiğenlerime ve kendime 3, formayı almayı isterim

• http://www.classicfootballshirts.co.uk/european-clubs/turkish-clubs/2007-08-fenerbahce-centenary-third-shirt-w-tags-xs.html
    oha 9,99 paund yani26 liraya geliyor . yoksa euro mu o işaret pek anlamıyorum bu yabancı paraların işaretinden
    herneyse sterlinde olsa fiyatı baya baya uygun

• Para birimi İngiliz Sterlini arkadaşlar bu formalardan sipariş verdiğinizde kargo ücreti de olucak gümrük parası da olucak önce bunları değerlendirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebo1907
    Para birimi İngiliz Sterlini arkadaşlar bu formalardan sipariş verdiğinizde kargo ücreti de olucak gümrük parası da olucak önce bunları değerlendirin

Renkdaslar bu formalar giyilmis formalar mi baskalari tarafindan yani 2 ci el mi sizce ???
  • quote:

Para birimi İngiliz Sterlini arkadaşlar bu formalardan sipariş verdiğinizde kargo ücreti de olucak gümrük parası da olucak önce bunları değerlendirin

Kargo ücreti çok fazla tutmaz standart postayla gönderirlerse. Hatta kargo ücreti olmayabilir. 150 € altına gümrük vergisi de olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

Renkdaslar bu formalar giyilmis formalar mi baskalari tarafindan yani 2 ci el mi sizce ???

bence orjinal değil olsa bile buraki fiyatına tekabül eğer getirtmek. en iyisi sahibinden de yan sanayi ama aynı orjinal gibi olan formalar var onlardan alın 2 sene giyin sonra zaten o gider en azından benim gibi orjinal taraftar formasına 60 lira verip (orjinal taraftar forması) yan sanayi muamelesi görmezsiniz

• arkadaşım daha önce bu siteden alışverişim olmadı ama fotolardaki formalar orjinal fenerium etiketli giyilmiş olsa o etiketleri tekrar bulup takacaklarını sanmıyorum.
    Ayrıca ingiltere gibi tüketici hakları ve online satışta ciddi bir ülkede yanıltıcı foto ile satış yapılacağınıda tahmin etmiyorum .

Bence formalar sıfır ikinci el değil.
  • quote:

quote:

Condition of shirt - Brand new, unworn example with original Adidas tags attached

özetle kullanılmış değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk
    arkadaşım daha önce bu siteden alışverişim olmadı ama fotolardaki formalar orjinal fenerium etiketli giyilmiş olsa o etiketleri tekrar bulup takacaklarını sanmıyorum.
    Ayrıca ingiltere gibi tüketici hakları ve online satışta ciddi bir ülkede yanıltıcı foto ile satış yapılacağınıda tahmin etmiyorum .

Tesekkurler kardesim.. Zaten cok ünlü futbol dergisinde reklami var bu sitenin yani bencede bo$ bir site degil uzun zamandir aradigim bir formaydi 2007-2008 cubuklumuz.. Feneriumden arasam sorsam varmidir bu 3 yil onceki forma ??
  • quote:

quote:

arkadaşım daha önce bu siteden alışverişim olmadı ama fotolardaki formalar orjinal fenerium etiketli giyilmiş olsa o etiketleri tekrar bulup takacaklarını sanmıyorum.

Tesekkurler kardesim.. Zaten cok ünlü futbol dergisinde reklami var bu sitenin yani bencede bo$ bir site degil uzun zamandir aradigim bir formaydi 2007-2008 cubuklumuz.. Feneriumden arasam sorsam varmidir bu 3 yil onceki forma ??

Feneriumda normal standlarında olduğunu hiç sanmıyorum çünkü ürünler parti parti geliyor ben de daha önce önceki yıllara ait bir ürün aradım bana bir iki fenerium yok onlardan gelmiyor demişlerdi.

Ama belki tedarik edeceğin merkez bir fenerium filandan ister getirirler ya da bilgi verirler sormakta fayda var.

http://www.ereyon.com.tr/urun/adidas-fenerbahce-cubuklu-2007-2008-taraftar-formasi948260-ad133.aspx bu sitede var diyorlar ben siparişi verecek alana kadar geldim stokta yok bilgisi yazmadı hiçbiryerde. Senin verdiğin linkteki ingiliz sitesine göre biraz pahalı ama istersen o yabancı siteye güvenemiyorsan bulinkten dene istersen.

Ama bence senin dediğin sitede sorun çıkmaz. Fiyatı da gayet uygun.

• quote:

quote:

quote:

Feneriumda normal standlarında olduğunu hiç sanmıyorum çünkü ürünler parti parti geliyor ben de daha önce önceki yıllara ait bir ürün aradım bana bir iki fenerium yok onlardan gelmiyor demişlerdi.

Ama belki tedarik edeceğin merkez bir fenerium filandan ister getirirler ya da bilgi verirler sormakta fayda var.

http://www.ereyon.com.tr/urun/adidas-fenerbahce-cubuklu-2007-2008-taraftar-formasi948260-ad133.aspx bu sitede var diyorlar ben siparişi verecek alana kadar geldim stokta yok bilgisi yazmadı hiçbiryerde. Senin verdiğin linkteki ingiliz sitesine göre biraz pahalı ama istersen o yabancı siteye güvenemiyorsan bulinkten dene istersen.

Ama bence senin dediğin sitede sorun çıkmaz. Fiyatı da gayet uygun.

Cok tesekkurler bilgilerin icin renktas
    Dedigin gibi ismarladim benim buldugum siteden
    Ayrica brand new yaziyor yani hic giyilmemis...
    o sitedeki bazi formalar giyilmistir deniliyor 10 15 yil onceki efsane formalar...
    Ayrica ismarladigim orginal diyor zaten site pek sahte satmaz
    28£ pound tuttu yani 33 euro...
    Small beden beni biraz SIKAR ama olsun..
    bu formayi o ciktigi gun almadigima pismandim.. Iyi buldum valla ayrica 2 tane diye ismarladim aceba varmidir diye elimizde sadece 1 tane var diyor... Ayrica bizim formalarda ay yizldiz olunca forma daha bir asil duruyor bu sezonki yeni formalarimizda ay yildizli...

• hayırlı olsun o zaman şimdiden güle güle giymen dileğiyle.
    teslimat eline geçtiğinde buradan yazarsan hem formanın durumu hakkında hem de site hakkında fikir edinmiş oluruz.
  • quote:

hayırlı olsun o zaman şimdiden güle güle giymen dileğiyle.
    teslimat eline geçtiğinde buradan yazarsan hem formanın durumu hakkında hem de site hakkında fikir edinmiş oluruz.

Tmm tesekkurler haber ederim geldiginde...
  • quote:

hayırlı olsun o zaman şimdiden güle güle giymen dileğiyle.

Forma geldi abi gelmesine ama morelim cok bozuldu
    Orjinal hic giyilmemis tertemiz etiketi vs tam istedigim gibi small ama sanki xsmall gibiydi etiketi okuyunca `FB cubuklu KK maç formasi BYN yaziyor yani Bayan formasi dar kesiminden belli..
    Eee elimde kaldi ne olacak simdi ?? Feneriuma gitsem alirlar mi ??? Veya 2007-2008 formamizi istesem adidas tan rica edip getirtebilirler mi ?? Bir kavusamadim yaa su 2007 cubuklusuna :(
  • Siteyle iletişime geçin. Eğer ilanda bayan olduğunu belirtmiyorsa erkeği istediğinizi belirtin. Kargo parasını onlara yıkmaya çalışın ama kabul ederler mi bilmiyorum. Zaten PTT ile yollarsanızda 10 tl yi geçmez kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss
    Siteyle iletişime geçin. Eğer ilanda bayan olduğunu belirtmiyorsa erkeği istediğinizi belirtin. Kargo parasını onlara yıkmaya çalışın ama kabul ederler mi bilmiyorum. Zaten PTT ile yollarsanızda 10 tl yi geçmez kanaatindeyim.

Yok renkdas gonderip falan etmiyecem..
    Bi FB li kiza veririm 40 Tl ye isterse alsin
    Forma harika
    Yalniz Feneriumlarda 3 sezon onceki formalar falan varmidir ellerinde ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.