Şimdi Ara

wwi ile nds oyununu karıştıran adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-nintendo-0--0--257102-.html

ben böyle bişey görmedim üstünde koskoca yazıyor nintendo ds diye
    bunu ilk gördüğümde dumuroldum yani

• Bencede tam bir rezillik bu üst düzey yetkilileri kendilerini birşey zannediyor.(herkes için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 26 Haziran 2008; 11:48:36 >
  • haklısın da bu kadar da olmaz ki üstünde kocaman yazıyor nintendo ds diye. bi de bir nedeni de bu adamlar konsol oyunlarını karıştırıyor hakkını alsam da şikayet edemez falan diye düşünmüştür
  • ne rezilliği kardeşim, açılmış paketi kim geri alır?
    oyun bozuk çıkar yada tüketiciden kaynaklanmayan bir problem olur, işte o zaman değiştirilir. adamlar üstüne kocaman wii yazmış. burda hata tüketicide. bence değiştirmemesi normal

hak yeme gibi bir durumda söz konusu değil. ben şimdi gitsem alsam oyunu eve gelsem bilgisayarımda oyunun iso'sunu almış olsam. sonrada gidip değiştirin yada paramı geri verin yanlış almışım desem?

sonuçta bunlar birer medya. paketi açıldıktan sonra olurki çalışmaz fln bu gibi durumlar haricinde kimse geri almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 26 Haziran 2008; 12:45:58 >
  • Arkadaşım iyi okuyamamışsın heralde adamalr wii oyunu istemiş DS oyunu göndermişler sence bu rezillik değilmi.
  • ""31.01.2008 tarihinde Nintendo oyunu aldık. 3 oyuna 200 YTL para verdik. Eve geldiğimizde oyunu yanlış aldığımızı fark ettik. Bizim aldığımız Nintendo ds oyunuymuş ama bizim evdeki oyun Nintendo wii.""

Abi burda gayet net adam diyoki nintendo oyunu aldık yani istedik verdik fln gibi bişi söz konusu değil bide aldığımızı farkettik gibi bi lafta var orda yani tamamen kendi hataları değişmemesi normalHadi değişti diyelim ambalajı yırtık malı kime satacak yahu bu adamlar
  • Doğru ben internetten alışveriş yaptılar sandım meğersem kendileri gitmişler o zaman mağaza bu durumda haklı müşterinin kendisi yanlışlık yapmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karadeniz neyse egede olan bir olay yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Arkadaşım iyi okuyamamışsın heralde adamalr wii oyunu istemiş DS oyunu göndermişler sence bu rezillik değilmi.

gönderme fln yok direk kendisi almış oyunu
  • Sonradan farkettim ben internetten alışveriş yaptı sandım.
  • Adam demek ki Sony'ci %100 Sony'ci...
  • otakuronun vermek istediği mesaj: sonyciler akla ziyan işler yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: biggest little man

otakuronun vermek istediği mesaj: sonyciler akla ziyan işler yaparlar

you found the point

• otakuron bu forum sosyal mesaj kaldıramayabilir ve pspciler foruma saldırabilir bunlar burda bize hakaret ediyor kapatın bunların forumunu hüleynn diye

• PSP'ciler başka boyutta oldukları için bizi anlamaları zaten zor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5377723/mpage_6/key_/tm.htm
    2. karikatürdeki baba kesin sonyci. peki bunu nerden anladık:psp oyunları kolay oldukları için oyuncuların anlama kapasitesi azalıyor ve lafı orasından burasından anlamaya başlıyorlar

edit:sony hate club kuralım
  • quote:

Orjinalden alıntı: biggest little man

karadeniz neyse egede olan bir olay yani

hooop noluyoz kardeşim bişimi diyon bizde karadenizliyiz tartışma yaratmak istemem :) ama elektronik - mekanik - yazılım vs. gibi konularda karadenizden çok üst düzey adamalr çıkıyor (miş , muş dğeil öyle ) ve zihin olarak böyle konulara bizim oraların insanı çok yatkın ve yetenekli oluyo lütfen . . . niyetinin hiç bir kötülüğü olmadığını biliyorum şaka yaptın =) ama yanlış anlaşılmalara gitmeyelim açıklık getiriyim dedim . . .

• tam bir trajikomik bir olay ordan alırken yetkililer hiç mi yardımcı olmamış acaba?

zaten bizim teknoloji magzalarımızın genelinde bu sorun var bence ordaki gorevli kişiler boyle yanlışlıkları onlemek için vardır yani urun hakkında bilgi vermek için...tamam alanlarda haksız ama magza yetkilisininde ozur dileyip degiştirmesini beklerdim açıkcası...
  • psp heyt gılap kuruyomuyuz
  • Nasıl Karıştırmış Olabilir ki Gözelerinin Kör Olması Lazım. Birde Değiştirmiyolar Diye Söyleniyo Paketi Açmışsın Ben Olsam Bende Değiştirmem Adamın Yaptığı Bir Hata .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.