Şimdi Ara

Wwe Smackdown vs Raw 11 (Güreşçi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yine bir WWE Smackdown vs Raw oyunu bizlerle olucak.Her sene daha gelişmiş özellikleriyle oyun piyasaya çıkıyor.Gelin bu sene çıkıcak özelliklerden biraz bahsedelim.

İlk olararak Hikaye Bölümü'nden(Story Mode) başlıyalım.Açıkcası geçen sene beklediğimi alamadım.Bir hikaye yaratmak saatler alıyor.Ve bence bu durum çok sıkıcı oluyor.Bu sene umarım oyunun 2008 versiyonundaki gibi basitleşmeler olur.Umarım geçen seneki gibi olmaz...

Şimdi de Bitirici Hareket Üretme Bölümü'ne (Create-A Finisher) geçelim.Oyunun 2009 versiyonunda çıkan ve ilerleyen senede daha gelişmiş ve güzel bir şekle getirilmişti.Bu sene 200'den fazla darbe ve ayrıca ring köşesinden yapılan hareket ve tekli hareketin yanında bir de "Takım Bitirici Hareketi" ürete bileceğiz.

Yine bir üretme bölümünden bahsedeceğiz Superyıldız Üretme Bölümü(Create-A Superstar).Bu bölüm kısaca kendi güreşçinizi üretmenizi sağlar.Hemen hemen 2009 senesine kadar hep aynı şekillenmişti.Ve başarılı bir bölümdü.Açıkcası kıyafetlerin güreşçi üzerine yapışık gibi gözükmesi her zaman bir problem olmuştur.2010'da bu sorun giderilmeye çalışıldı ama yine de tam olarak giderilememişti.Bu sene de bu bölümde çeşitlilik açısından bir artış bir kez daha göreceğiz...

Sırada yeni bir bölüm Kendi PPV'ni Üret Bölümü(Create-A PPV).Bu bölümde kendi PPV'nizi yaratıp suna bilirsiniz.Bu bölümde arenayı,ringi,ışıklandırmayı siz yapacaksınız.50 farklı tasarım ve 100 logodan oluşuyor.Sonuçları bekleyip görücez.

Yine geçen sene çıkan Süperyıldızları Düzenleme Bölümü(Edit-A Superstar).Bu bölüm önceki seneye göre değişmiş bir şekilde bulunacak.Bu sene daha çok değişiklik bekleniyor.Ve Boya kutusu geliştirilecek.Bu bölüm güreşçiyi güncel tutabilmemizde yarar sağlayacaktır.

Bölümlerin bu şekilde olması bekleniyor.Kadronun 40 efsane 70 güreşçiden oluşması bekleniyor.

Oyun Modları;

Not:Tablo tamamıyla bana aittir.

Ve en önemlisi Roster;
    Featured Superstars | Roster

Ayrıca oyun hakkında bilgi edinebileceğiniz videolar ve resimler;

The Miz And Eve Talk To SvR11
    Smackdown versus Raw 11 ScreenShots
    Smackdown vs Raw GamePlay Video
    Smackdown vs Raw - Summerslam Trailer
    Smackdown vs Raw Arena ScreenShots
    Wwe Universe Mode Video
    MVP | Oyundaki hareketler nasıl dizayn ediliyor?
    GamePlay video | Cm Punk vs Undertaker Hell İn A Cell
    Hell İn A Cell ScreenShots
    Exclusive Finishing Moves Trailer
    GamePlay video | Tables Match

Forum Donanımhaber'den tek isteğim bu konuya saçma sapan şeyler yazmamaları.BSC'nin 2010 inceleme konusunu gördünüz çocuk bahçesi gibi oldu.Bu Konuda daha seviyeli ve daha güncel bir muhabbet diliyorum.
    Wwe'deki güncel olaylardan ve oyundan bahsetmeniz rica olunur.

OYUN ÇIKIŞ TARİHİ: 26 KASIM

• başlığın adını çakma konu yap :D oyun güzel ama çok oynadıktan sonra bayıyo artık :D wwe all star die bi oyun gelcekti galiba o iyi olur svr den :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

başlığın adını çakma konu yap :D oyun güzel ama çok oynadıktan sonra bayıyo artık :D wwe all star die bi oyun gelcekti galiba o iyi olur svr den :D

Bende bundan dolayı oyundan soğuyorum 3-4 aya sürekli kazanmaya başlıyorum. Ps3 ve XBox oynayanlar sıkıldıkları an online oynasınlar, oyunun ömrünü gerçekten uzatıyor 1-2.
  • Roster a RVD eklenmiş

DLCler de güzele benziyor DLC
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

başlığın adını çakma konu yap :D oyun güzel ama çok oynadıktan sonra bayıyo artık :D wwe all star die bi oyun gelcekti galiba o iyi olur svr den :D

Bende bundan dolayı oyundan soğuyorum 3-4 aya sürekli kazanmaya başlıyorum. Ps3 ve XBox oynayanlar sıkıldıkları an online oynasınlar, oyunun ömrünü gerçekten uzatıyor 1-2.

ben ilk oynayışımdada sürekli kazanıyorum oyun çok sıkıcı ya birini yenmek acayip basit oluyo bi dk dan sonra zevk alınmıyo karşındaki istediği kadar iyi oynasın fantezi yapmassan adamı yere düşürdüğün an yenersin :D

• zaten bu oyun p1 vs com oyunu değilki multiplayer güzel oluyor bence oyunu arkadaşlarınla oynarsan daha çok zevkl alırsn
  • arkadaşlarımla oynuyom zaten bahsettiğim olay o anca arkadaşlarla 5-6 kii oynamk tam zevk veriyo :D gerisi bi dk dan sonra ıskıyo ki arkadaşlarında hepsini yeniyom :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Online olarak 4 kişi oynamak çok keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Online olarak 4 kişi oynamak çok keyifli

oyunu aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

oyunu aldın mı?

Henüz almadım ama önceki serileri için söyledim.Bunda da keyifli olacağını düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

oyunu aldın mı?

Henüz almadım ama önceki serileri için söyledim.Bunda da keyifli olacağını düşünüyorum

ben yarın alacağım prenses'ten inşallah aldıktan sonraki gün indirim yapmazlar yine

• ben aldım bugün oyunu oyun güzel ama online kimseyi bulmuyor
  • buyrun buda resim

• Flood yapmana gerek yoktu kardeşim " Değiştir " kısmından halledebilirdin.

Kutudaki cover değişik şahsen bu John Cena-Miz Ve Big Show'unkinden daha iyi.Güle güle oyna :)

Öte yandan bağlantın sorunsuzsa maç bulmaması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

ben aldım bugün oyunu oyun güzel ama online kimseyi bulmuyor

çünkü oyun resmi olarak çıkmadı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluMakarna -- 23 Ekim 2010; 19:10:16 >
  • quote:

Flood yapmana gerek yoktu kardeşim " Değiştir " kısmından halledebilirdin.

Kutudaki cover değişik şahsen bu John Cena-Miz Ve Big Show'unkinden daha iyi.Güle güle oyna :)

Öte yandan bağlantın sorunsuzsa maç bulmaması imkansız.

teşekkür ederim ama bende diğer cover ı beğenmiştim
  • Bence de bu cover çok daha güzelmiş Undertaker Orton ve Sheamus
  • Wwe Universe Mode nam-ı değer General Manager Mode uzun zamandır bekliyordum ve beni bu sene sevindirdiler sürekli ezmekten sıkıldığım zaman senaryolar yazıyorum gayette başarılı oluyor öneririm :)
  • quote:

Wwe Universe Mode nam-ı değer General Manager Mode uzun zamandır bekliyordum ve beni bu sene sevindirdiler sürekli ezmekten sıkıldığım zaman senaryolar yazıyorum gayette başarılı oluyor öneririm :)

evt bir sürü mod varya universe ilginç ve güzel bişeye benziyor çok mod var hangi birini denesem anlamadım wrestlemania ya başladım rey mysterio ile ladder match ta takıldım ya çantayı alamadım bir türlü taktik verebilecek varmı ve birde çantayı nasıl alıcak sağ analog yukarı gösteriyor yapıorum sadece tutuyo çekmio çantayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 23 Ekim 2010; 20:41:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Wwe Universe Mode nam-ı değer General Manager Mode uzun zamandır bekliyordum ve beni bu sene sevindirdiler sürekli ezmekten sıkıldığım zaman senaryolar yazıyorum gayette başarılı oluyor öneririm :)

evt bir sürü mod varya universe ilginç ve güzel bişeye benziyor çok mod var hangi birini denesem anlamadım wrestlemania ya başladım rey mysterio ile ladder match ta takıldım ya çantayı alamadım bir türlü taktik verebilecek varmı ve birde çantayı nasıl alıcak sağ analog yukarı gösteriyor yapıorum sadece tutuyo çekmio çantayı

Ladder matchı kazanmak için öncelikle diğer güreşçileri bir güzel hırpala,birkaçını dışarı falan at, sonra merdivene tırman ve analoğu yukarı bastır.İlk seferde olmaz ama 2-3 kere tekrarlayınca kazanırsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.